Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

resuruss napisał(a):
Zimna Dupka dlatego ,ze na dupce ma sadełko ,a sadełko jest zimne ( wiem z autopsji :eviltong: )

no dokladnie:))) Łysa moja ma sadelko zawsze zimne; i dupka zimna:)

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mąż mi nie chce takiej zrobić:placz: a ja w zależności od pory roku. Raz chcę a raz nie. Narazie cieszę się z bycia ciocią Luizy:loveu:

Posted

no tak wyglądał mój Toffi jak był mały.Wyglądał jak kundelek:loveu:

ps.moja Molly została dzisiaj kotkiem a potem szczurkiem:lol:
Przyszła do mnie ciocia,która zawsze daje mi repremende za taką ilośc psów(obecnie mam ich 5),w związku z tym nie mówiłam że biorę kolejnego-czyli Molly.No i dzisiaj wpadła do nas,Molly ją lizała,przywitała się z nią po czym grzecznie położyła się na chodniczku.W tym momencie druga ciocia mówi:Molly co ty dzisiaj taka grzeczna a ta druga: co to?to nie jest kot??:lol: :lol: :lol: ,mama na to :że nie, a ona :wygląda jak kot albo szczurek,jest brzydka:mad:

Posted

Ilka trzeba było cioci nie wyprowadzac z błędu :evil_lol: Jesli podobała jej sie jako kotek ,to mogła zostac kotkiem ;)

A tu przedstawiam najmłodszą corke Siwca - na zdjeciu ma 4 dni

Posted

Res niestety to mama ją wyprowadziła z błędu.Grzywki wg mnie to i tak krzyżówka kota z psem:evil_lol: :lol:

Ale śliczny ten szczeniaczek:loveu:

Posted

Dzieki Agama!
Malce urodziły sie 1.03 ,a zmajstrowali je w Sylwestra.
Mamusia to Paja Sakladir z Krakowa - srebrna puffinka - taka prawdziwie sucza.Wzrostem podobna do Bułkowskiej ,ale drobniejsza .
Porod trwał 4 godziny -sunia szybciusienko sie uporała z tymi pączkami.
Urodziły sie 4 maluchy - 2 pieski hl ,1 sunia hl i jedna sunia pp.
Naga suczka zostaje ze swoją mamusią ,bo pani Renata baaaaaaaaardzo chciała miec naguske dla siebie ;)

Posted

Patrzę, że Siwy przekazuje bardzo mocny pigment. Super! Ale szczeniaczek widać, że zadbany i taki tłuściutki...

Nio i te uszka;) ja kocham grzywaczowe uszka:loveu:

Posted

Ale ze mnie gapa:cool1: Wszystkiego najlepszego dla Dinara!!! Jak ten czas szybko leci:crazyeye:

To moze zaprezentuję swoje różyczki, które już się nazywają;)
WENDY Rosa Thea - HL suka

WHOOPI Rosa Thea - HL suka

WESSI Rosa Thea - PP suka

WHITE CHOCOLATE Rosa Thea - PP suka

WATER LILY Rosa Thea - PP suka (to piękne imię wymyślił Angel:multi: :loveu: )

WIZARD Rosa Thea - PP pies

WALNUT Rosa Thea - PP pies

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...