Dudek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 arisa30 napisał(a):Psiaczki śliczne ,a Hary wcale nie taki chudy:loveu: Muti urósł już wielki i teraz sam gania Sticza super!! Sticz się nieźle rozruszał:cool3: a Muti bomba!
lalunia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 te zdjęcia to dla mnie potwierdzenie że 2 grzywki to superr rozwiazanie
lalunia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.psy.info.pl/schronisko_wroclaw/dr/dr_doberman.jpg&imgrefurl=http://www.psy.info.pl/schronisko_wroclaw/drastyczne_przypadki.html&h=250&w=400&sz=20&hl=pl&start=269&tbnid=zatJqtgWyVaWQM:&tbnh=78&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Ddoberman%26start%3D260%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN to jest straszne co ludzie potrafią zrobic zwierzetom !!!!!!!!!!!!!!!!!!
lalunia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 to mój starszy synek 7 letni zdjęcie robione 2 miesiące temu te zdjęcie zrobione jest dziś z moim młodszym synkiem 4,5 letnim to moi przyszli wystawcy ha ha
Ilka21 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 lalunia weszłam na ten link i o mało nie zemdlałam.To jest straszne,jak można to robić:angryy: :shake: :placz:
Ilka21 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Wiecie co ponawiam pytanko Ajcki, o wzrost i wagę. Mi chodzi o wzrost i wagę mojej Molly.Molly ma już 4 miesiące,waży całe 3.20kg i ma o ile dobrze zmierzyłam a wydaje mi się że nie zabardzo to ok.28cm czy nie ma za dużo w kłębie.Czy można przewidzieć na tej podstawie jakiej wielkości sunią będzie.A że nie mogę się doczekać na spotkanie z niektórymi z Was na Legionowie to piszę tu.:lol:
Śnieżynka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 A pokaze cala piekna trojke rodzenstwa, niestety jedna z sunka poszla do nowego domku i nie zdazylma jej ufocic :( Fido Figlarny Ogonek: Filuś Figlarny Ogonek: Fazi Figlarny Ogonek: Licze ze te fotki nie sa za duze :)
Agama Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ilono porozmawiamy w legionowie-to temat na dluzsze opowiadanie,podam Ci duzo przykladow ,ktore zaskoczyly nie jednego hodowce -tyle co piszesz to Twoje szczescie pewnie urosnie jeszcze z 2,3 cm-grzywki potrafia robic niespodzianki:cool3: ponadto bedzie Anna 1 i ogladajac dziewczynki tez wam duzo powie:lol:
Ilka21 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 No wiem,że więcej się dowiem jak na nią popatrzycie ale ja już doczekać się nie mogę;) no cóż ale muszę:lol: . To do zobaczenia w Legionowie:loveu:
resuruss Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ilka!!!Ja u mojej Bułki miałam pewne obawy co do wzrostu na początku.Rosła jak oszalała do 5 miesiaca i potem staneła i taka została.Jak mi sie uda to zmierze Pasje ,bo nasze dziewczynki to prawie rownolatki wiec zobaczymy.Tylko ktos mi musi te wiercipięte przytrzymac :evil_lol: Sniezynka niestety nie mam zdjec te suni o ktora pytałas :shake:
Ilka21 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ress to ja czekam na wyniki twoich mierzeń:evil_lol: No ja właśnie z tym wzrostem to tak zmierzyłam "pi razy drzwi" ale ona porównując do Toffika to rośnie bardzo wolno ale jak przychodzi mi na myśl,że powinna mieć 33cm a ma już ok.28 a przed nią jeszcze tyle miesięcy to zaczynam się bać.A co do jej wagi to wydaje mi się,że przybiera dość wolno na wadze ale chciałaby jeść 5 razy więcej niż jej daje-nie ma ograniczenia:cool1: :shake: :evil_lol: Podaj mi też wagę swojej pociechy.To sobie porównamy dziewczynki
resuruss Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Moja tez taki zarłok jest ,i tez ma ograniczenia ;) . Wogole to moja jest pochłaniaczem i moze pakowac w siebie nieograniczone ilosci jedzenia ,a potem brzuchol ma jak druga klatke piersiową :evil_lol: Jak wroce od weta to bede walczyc z pomiarami Smarkatej :diabloti:
Ilka21 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Wreszcie przywieźli mi czytnik kart i mogę wstawić nowe zdjęcia.Oto i one:
Ilka21 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 dzięki Aga.Ale teraz mam pełny zestaw do dobrego odbioru fal.Mam talerz antenowy(Toffi po kastracji:evil_lol: ) i antena do radia bądz druga do telewizji (Molly z uszami).Tak więc jak to powiedział mój kolega: jakbym miał taki zestaw to i u mnie TV4 by dobrze odbierało.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
miniaga Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Rewelacja.Kolega mi się bardzo podoba. A ja mam anginę jak po złości, bo chetnie zobaczyłabym już ten zestaw. Ale biore mocny atybiotyk więc jest nadzieja że na weekend bede jak nowonarodzona:cool3:
Ilka21 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 To współczuę.Ja też jestem chora i biorę antybiotyk już tydzień a najzdrowsza to dalej nie jestem.W weekend jedziemy z Molly do Koluszek,do dzieciaków niepełnosprawnych tak więc wraca dopiero w pon. wieczorem. Miał jechać Toffi,więcej umie i byłoby czym się pochwalić ale ze względu na "ciap ciap" jedzie Molly.Przez tydzień na szybkiego żeby nie było,że my nic nie umiemy nauczyłam ją przechodzenia przez tunel,siad,waruj i przybij piątkę-mądra jest i niesamowicie kumata.:loveu: Zapraszam od wtorku i czekamy na info od ciebie. ps.Spratts jest super
miniaga Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ilona ja standartowo zostawiłam grzebiń przy ringu i ktoś się teraz bardzo cieszy, ale odrazu kupiłam nowy, bo nie chce innego. Wiedziałam, że nie bedziesz rozczarowana! A ja tyż zaczynam nową przygodę... Kupiłam już clicker i gdyby nie wykupili wszystkich targetów to już bym szalała z Jadzią.
Ilka21 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ja uczę moje właśnie klikerem.Targetujemy też.Ale target można zrobić z anteny samochodowej i jakiejś małej kuleczki.Dokładnie ja mam samoróbkę,która jest lepsza niż te co ludzie płacili po 40zł.Mam antenę od samochodu i na to na ciepły klej zielony drewniany koralik.Toffi targetuje super a Molly próbuje target zjeść:diabloti: .Z targetowaniem kartki ma mały problem więc kartkę zmieniliśmy na tekturkę na sznurku i Toffika olśniło.Tylko,że ja jestem leń tak więc moje psy mogłyby umieć dużo więcej niż potrafią no ale cóż....muszę się wziąć za siebie.:oops: :oops: :oops:
miniaga Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ja jutro zaczynam pierwszą sesję. Opowiem Ci jak nam poszło. Idę z psami .... Dobrej nocki!
Ilka21 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 To czekam na relację i trzymam kciuki za twój refleks w klikaniu w odpowiednich momentach i podawaniu samków:evil_lol: :evil_lol: Miłych snów!
anna1 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 to ja Wam wlepie troche fotek wnukow z wegier :))))) wnusio z wnusia :) i jeszcze troche włochato a teraz łyso i caly tatus :)
Nesjanna Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 :cool3::cool3: ale śliczności :loveu: ja to jednak nagusy kocham :p
anna1 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 a ja powdery :) chociaz synus lysy jest poprostu kropka w kropke z tatusiem- to samo spojzenie:)
Recommended Posts