AiK Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='AnkaW']Bo z paskudnymi kiciusiami trzeba tak .... :diabloti: postępować :evil_lol: :evil_lol: dwa na jednego:crazyeye: :mad: nieładnie:evil_lol: :evil_lol:
AnkaW Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 AiK nawet nie wiesz jak szybko role się odwracają i jest jeden na dwóch :diabloti:
AngelOfDeath Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='AnkaW']Bo z paskudnymi kiciusiami trzeba tak .... :diabloti: postępować :evil_lol: :evil_lol: :lol::lol::lol::evil_lol:
Light of Shin-Ra Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='AnkaW']Bo z paskudnymi kiciusiami trzeba tak .... :diabloti: postępować :evil_lol: :evil_lol: Zgadzam się, ale co zrobić jak kotów jest więcej niż psów?:placz:
AiK Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Han Sharn napisał(a):Zgadzam się, ale co zrobić jak kotów jest więcej niż psów?:placz: kicie górą:multi: :multi: :evil_lol:
Agama Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 czy to jest wlasnie naga RESS:loveu: :loveu: :loveu:
AnkaW Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Han Sharn napisał(a):Zgadzam się, ale co zrobić jak kotów jest więcej niż psów?:placz: to już pieski mają prze.....walone :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
AnkaW Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='resuruss']:loveu: Jaki ma cudowny biały brzusio :loveu::loveu::loveu:
Light of Shin-Ra Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Sunia prześliczna, chyba się pochoruję z zazdrości. Stawiam, że będzie podobna do taty, ciemna z białymi włoskami na łapciach i ciemną grzywką. Już sobie wyobrażam jaka będzie cudna. Potem podbije ringi w Polsce i może za granicą, potem Ress znajdzie jej jakiegoś równie przystojnego kawalera i wyprawi wesele. A potem urodzą się śliczne szczeniaczki i napewno w miocie będzie jedna łysa sunieczka a ja wtedy bedę na kupnie sunieczki, a u mnie psy mają dobrze (za dobrze czasami) to może Ress mi ją sprzeda i... Ładnie sobie to wymyśliłam. Ale ja już tak wariuję z zazdrości, tyle słudziutkich szczeniorków się rodzi, co jeden to ładniejszy, a już tymi dziećmi Siwego to zauroczona jestem to i mam takie sobie halucynacje .:oops:
Agama Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Han to nie halucynacje tylko Marzenia a one sie spelniaja...czego oczywiscie CI zycze
Dudek Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 to nie grzywacz ale gdyby nim był - ustawiały by się po niego kolejki;) :evil_lol: szukamy mu domku - może znacie kogoś kto byłby dobrym opiekunem dla tego cuda?? Oto Goofy w typie gończego polskiego lub jak kto woli pinczera średniego;) :evil_lol: to jego wątek w pwp: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36173 no i jeszcze dodam, że zdjęcia robiłam moją nową komórką i jestem zaskoczona że tak ładnie powychodziły:multi: prawda, że piękny??
AnkaW Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Dudek - śliczny :loveu::loveu: ale jak tęsknie wypatruje swojego pana :-(
AngelOfDeath Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='AiK'] a to co ?? nie widac nas nie slychac , bo my nie widzimy ... nie slyszymmy???:evil_lol:
AiK Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Cos w tym stylu Angel :P to jest kreacja na koncert hiphopowy :D a tu cukierkowa:
AnkaW Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 AiK - fantastyczne ciuszki :crazyeye::crazyeye: skąd je masz??????
Solange Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Śliczne ciuszki! Coś w stylu tego powyżej kiedyś kupię Dinarkowi. Wygladałby świetnie :loveu: . I nic mnie nie obchodzi, że do psa nie pasuje róż. Ja lubię ten kolor, więc moj piesek z pewnoscią nie będzie się krzywił i się dostosuje :eviltong: .
AiK Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='AnkaW']AiK - fantastyczne ciuszki :crazyeye::crazyeye: skąd je masz?????? mam jeszcze kilka;) to są ubranka uszyte przez moją koleżankę z wykroju który rozesłałam Solange na tym ubranku tasiemka jest z koralików ale mam jeszcze takie brązowe z różowym zdjęcie jeszcze wkleję :p moja kolezanka załapała bakcyla i uszyła 7 różnych i zrobiła 2 sweterki
resuruss Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Jakie fajne!!!!!!!!!:loveu: :crazyeye: :loveu: Moze kolezanka pomysli o szyciu wiekszej ilosci????Ja byłabym chętna.... Bo niestety niegramotna w poslugiwaniu sie maszyna do szycia jestem.
Recommended Posts