Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

resuruss napisał(a):
U mnie grzywacze nie chca na skorzanej sofie lezec.....w sumie ja tez jej nie lubie.... :roll:

Ress ale grzywaczka Draczyn nie lezy na skorze ona lezy na buldozkach :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Gruca!Nie jako para anorektykow ale jako para hodowlana :lol: :lol: :lol: ....Wszyscy oststnio daza do tego by para hodowlana byla identyczna.....Wiec Hary i Heroinka beda...nawet imiona maja na ta sama litere.....
Mi szczerze mowiac podobaloby sie jak na parze hodowlanej chodzilyby nagus i powder - tak powinno byc.

Posted

No,no,no.....sliczny chlopak rosnie!Gratuluje Goral Idealista jest swietnie przygotowany.Jesli moge zapytac ile czasu poswiecasz na pielegnacje po cotygodniowej kapieli?

Posted

Czyli nie jest ze mna tak zle.....mi zajmuje to ok 1,5 godzinki teraz ( choc zaczynalam od trzech :lol: )...Wprawdzie idealista jest wiekszy od Bulki ,ale Twoje doswiadczenie w tym temacie tez jest wieksze. :wink:

Posted

maga18 napisał(a):
Góral Idealista piękny!! :D
Ile on ma cm w kłębie? Na zdjęciach wygląda na "dużego" - ale moze to aparat zatracił proporcje...

nie wiem dokładnie, to chyba aparat, ja nie mam doświadczenia w robieniu zdjęć... :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...