Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ress. Tatusiem jest Pettit von shiba... Kasiunia zostala oddana na prawach hodowlanych czyli mam sobie cosik wybrac .Moje beda za 13 dni :D

Posted

Germanika!Sliczny jest!Mimo powszechnych opinii blond jest wg. mnie calkiem przyjemnym kolorem.
Ciesze sie ,ze miot "I" jest taki udany,bo jakos darze sympatia Inke,nie wiem dlaczego,ale mam slabosc do tej suczki.

Posted

Jak narazie jestem bardzo zadowolony z miotu "I",zobaczymy jak wyrośnie.W przyszłym roku szykują się dwa mioty po Mamonie i Germanice,chcę sobie zostawić sukę po którejś z nich.

Posted

Racja :wink: .Trudny wybor...obie odmiany maja swoje "za " i "przeciw".Obie odmiany moga powalic swa uroda na kolana.
najlepiej zostawic dwie najlepsze naga i owlosiona.

Posted

Germanica kto jest rodzicami FALSTAFFA Zikkurat?
Ja poproszę zdięcia nagiego rudzielca- w każdej ilości :lol: Cudo!!!!

Agama nie załuj sobie i wklej jeszcze parę zdięć :D Czekamy.

Posted

[quote name='Germanika']Zamyślony IGNORANT

bardzo przepraszam, ale autorem tego zdjecia nie jestem ja!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zeby na mnie nie poszlo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='orsini'][quote name='Germanika']Zamyślony IGNORANT

bardzo przepraszam, ale autorem tego zdjecia nie jestem ja!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zeby na mnie nie poszlo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

orsini juz od samego rana usprawiedliwienia daje :evilbat: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='AngelOfDeath'][

no te zdjecia sa super :o :o :o :angel:
super to by bylo jakby ja jakis blondyn wykadrowal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale i tak juz ze wkleic umie to jest sukces :lol: :lol: :lol: moze i kadrowac sie nauczy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Germanika']Zamyślony IGNORANT

A mi sie to zdjecie najbardziej podoba,ma taka kochana mordke na nim,wogole lubie takie zdjecia naturalne,oddajace urok psa.

Posted

orsini napisał(a):

super to by bylo jakby ja jakis blondyn wykadrowal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale i tak juz ze wkleic umie to jest sukces :lol: :lol: :lol: moze i kadrowac sie nauczy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

po co kadrowac :roll: :roll: :roll: ?? przeciez fajne sa !!

Posted

Angel juz jedna nauczylam wklejajac zdjecie przed i po:)))))))
jak sie pojawi to ja poprosze zeby mi podeslala bo mam te foty ale w innym kompie...tam tez jest i photoshop-tu nie mam nic, wiec nie pokaze o co mi chodzi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...