Agama Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 O mam pomysl zorganizujmy Zlot GRZYWOMANIAKOW i przyjaciol na Mazurach tam jest duzo osrodkow jesli bedzie to maj ,polaczymy z wystawa w Dobrym Miescie i Fajnie spedzimy weeccckkkeeennnddd :D
matrix..... Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Agama całkiem sympatyczny pomysł :) jeśli nie w maju to może początkiem lipca, będą już wakacje i wystawa w Olsztynie. Chętnie tez przyjadę choć nie z grzywkiem, a z Matrixem :)
Draczyn Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 To jest Regilio de l'Amabilite - ojciec Kubusia Draczyn. Trzeba kliknąć na zdjęcie to będzie się poruszał. On jest bez grzywki, ale jest bardzo piękny, więc może go nie wyrzucicie zz galerii grzywe
Agama Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Tu nikt nikogo nie wyrzuca Tatus Kubusia to znakomity przedstawiciel rasy
AngelOfDeath Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 KOCHANA DRACZYN PIEKNY PIES , A JAK CUDNIE RUSZA GŁÓWKĄ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AngelOfDeath Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='maga18']wczoraj mi sie nudzilo i porobilam moim łysolcom foteczki :lol: kochamy się :iloveyou: I POMYSLEC ZE TO WSZYSTKO MOJE :cunao: :cunao: :cunao: :lilangel: :evilbat: :evilbat:
Draczyn Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 AngelOfDeath napisał(a):KOCHANA DRACZYN PIEKNY PIES , A JAK CUDNIE RUSZA GŁÓWKĄ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Wreszcie się nauczyłam wklejać. Na buldożkach powklejałam już masę zdję i różnych bibelotów
Draczyn Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Maga przepiękne łysole. Byłam tak przejęta wklejaniem zdjęć, że dopiero teraz je zauważyłam. Slicznoty
AnkaW Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Maga - przepiękne zdjęcia :P i ten żółty kolorek tak bardzo do nich pasuje. Ja chce żółte smyczki dla moich psiaków :bigcry: i nigdzie nie mogę znaleść. Draczyn buldożek bombowy - nie umiałaś wklejać, ale jak już się nauczyłaś to z jakimi efektami :o :lol: :lol:
Draczyn Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='AnkaW']Maga - przepiękne zdjęcia :P i ten żółty kolorek tak bardzo do nich pasuje. Ja chce żółte smyczki dla moich psiaków :bigcry: i nigdzie nie mogę znaleść. Draczyn buldożek bombowy - nie umiałaś wklejać, ale jak już się nauczyłaś to z jakimi efektami :o :lol: :lol:Cieszę się ogromnie, że Ci si,ę podoba. A ja dziś przeżyłam komputerowe olśnienie. Sama jestem w szoku
AnkaW Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Czasami coś człowieka olśni :lol: :lol: :lol: i jakie tego efekty :o
maga18 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 dziekuje :D Draczyn buldozek swietny!!! :angel:
maga18 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 AngelOfDeath napisał(a): I POMYSLEC ZE TO WSZYSTKO MOJE :cunao: :cunao: :cunao: :lilangel: :evilbat: :evilbat: :bigok: to moglbys od czasu do czasu wpasc wyprowadzic te diabełki na dwór??!! :lol: :bigok:
Draczyn Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='anutka']Wstawiam filmik z Kubusiem, który przesłała mi Draczyn :)
AnkaW Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 maga18 napisał(a):AngelOfDeath napisał(a): I POMYSLEC ZE TO WSZYSTKO MOJE :cunao: :cunao: :cunao: :lilangel: :evilbat: :evilbat: :bigok: to moglbys od czasu do czasu wpasc wyprowadzic te diabełki na dwór??!! :lol: :bigok: I przy okazji nakarmić :evilbat:
AngelOfDeath Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 ale madzia calkiem dobshe je karmi <LOL> a i spacerki maja zapewnone :evilbat: :evilbat:
AngelOfDeath Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='anutka']Wstawiam filmik z Kubusiem, który przesłała mi Draczyn :) no tego jeszcze na dogo nie bylo ruchme foty , łiiiiiiiiiiiiiii :angel: :angel: :angel: :angel:
AnkaW Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Jak Draczyn coś wynajdzie to :o Super buldożek a jaki ruchliwy :lol: :lol:
Draczyn Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Było już Malawaszka wklejała parę dni temu filmiki ze swoimiśredniakami
AnkaW Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 ale to były filmiki, które trzeba było otworzyć, a ten sam się rusza :lol: :lol: i odrazu wszystko widać
Draczyn Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 AnkaW napisał(a):ale to były filmiki, które trzeba było otworzyć, a ten sam się rusza :lol: :lol: i odrazu wszystko widaćTo mój pies Kubuś, przewodnik stada. Wszyscy są mu podporządkowani
Draczyn Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 paniMysza napisał(a):fajny ten buldozek :)Spróbóję też zrobić w przyszłym tygodniu poruszającą się grzywaczkę. Ja robię takie zdjęcia ruchome, ale na dogo wstawia je Anutka, bo ja nie mam takiego programu, a może i mam tylko jeszcze o tym nie wiem
matrix..... Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 matrix..... napisał(a):Germanika napisał(a):Matrix,to co w sobotę u Górala? mam nadzieję tam dojechać, wstyd się przyznać ale jeszcze nie widziałem Idealisty... już nie muszę się wstydzić :) Idealistę dzisiaj widziałem ... a jak się porusza ... miałem wrażenie, że już parę sezonów jest prezentowany na ringach :o
góral Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Matrix pamiętaj, za mostem pierwsz w lewo i do końca..... :wink:
Recommended Posts