Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

O mam pomysl zorganizujmy Zlot GRZYWOMANIAKOW i przyjaciol na Mazurach tam jest duzo osrodkow jesli bedzie to maj ,polaczymy z wystawa w Dobrym Miescie i Fajnie spedzimy weeccckkkeeennnddd :D

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agama całkiem sympatyczny pomysł :) jeśli nie w maju to może początkiem lipca, będą już wakacje i wystawa w Olsztynie. Chętnie tez przyjadę choć nie z grzywkiem, a z Matrixem :)

Posted

To jest Regilio de l'Amabilite - ojciec Kubusia Draczyn. Trzeba kliknąć na zdjęcie to będzie się poruszał. On jest bez grzywki, ale jest bardzo piękny, więc może go nie wyrzucicie zz galerii grzywe

Posted

[quote name='maga18']wczoraj mi sie nudzilo i porobilam moim łysolcom foteczki :lol:

kochamy się :iloveyou:

I POMYSLEC ZE TO WSZYSTKO MOJE :cunao: :cunao: :cunao: :lilangel: :evilbat: :evilbat:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
KOCHANA DRACZYN PIEKNY PIES , A JAK CUDNIE RUSZA GŁÓWKĄ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wreszcie się nauczyłam wklejać. Na buldożkach powklejałam już masę zdję i różnych bibelotów

Posted

Maga - przepiękne zdjęcia :P i ten żółty kolorek tak bardzo do nich pasuje.
Ja chce żółte smyczki dla moich psiaków :bigcry: i nigdzie nie mogę znaleść.

Draczyn buldożek bombowy - nie umiałaś wklejać, ale jak już się nauczyłaś to z jakimi efektami :o :lol: :lol:

Posted

[quote name='AnkaW']Maga - przepiękne zdjęcia :P i ten żółty kolorek tak bardzo do nich pasuje.
Ja chce żółte smyczki dla moich psiaków :bigcry: i nigdzie nie mogę znaleść.

Draczyn buldożek bombowy - nie umiałaś wklejać, ale jak już się nauczyłaś to z jakimi efektami :o :lol: :lol:Cieszę się ogromnie, że Ci si,ę podoba. A ja dziś przeżyłam komputerowe olśnienie. Sama jestem w szoku

Posted

AngelOfDeath napisał(a):

I POMYSLEC ZE TO WSZYSTKO MOJE :cunao: :cunao: :cunao: :lilangel: :evilbat: :evilbat:

:bigok:
to moglbys od czasu do czasu wpasc wyprowadzic te diabełki na dwór??!! :lol: :bigok:

Posted

maga18 napisał(a):
AngelOfDeath napisał(a):

:bigok:
to moglbys od czasu do czasu wpasc wyprowadzic te diabełki na dwór??!! :lol: :bigok:

I przy okazji nakarmić :evilbat:

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='anutka']Wstawiam filmik z Kubusiem, który przesłała mi Draczyn :)

no tego jeszcze na dogo nie bylo ruchme foty , łiiiiiiiiiiiiiii :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

AnkaW napisał(a):
ale to były filmiki, które trzeba było otworzyć, a ten sam się rusza :lol: :lol: i odrazu wszystko widać
To mój pies Kubuś, przewodnik stada. Wszyscy są mu podporządkowani

Posted

paniMysza napisał(a):
fajny ten buldozek :)
Spróbóję też zrobić w przyszłym tygodniu poruszającą się grzywaczkę. Ja robię takie zdjęcia ruchome, ale na dogo wstawia je Anutka, bo ja nie mam takiego programu, a może i mam tylko jeszcze o tym nie wiem

Posted

matrix..... napisał(a):
Germanika napisał(a):
Matrix,to co w sobotę u Górala?

mam nadzieję tam dojechać, wstyd się przyznać ale jeszcze nie widziałem Idealisty...

już nie muszę się wstydzić :) Idealistę dzisiaj widziałem ... a jak się porusza ... miałem wrażenie, że już parę sezonów jest prezentowany na ringach :o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...