Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sh_maniak']cos romantycznego

:loveu: :loveu: :loveu: w tym wieku są najpiękniejsze i najsłodsze :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

dzięki:) z naszego wyjazdu na grzyby tylko foty przyjechały ale dziś może będzie lepiej i znajdziemy coś więcej niż żaby;)

Posted

AiK nie zebym miala jakies lesbianskie zapedy:cool3: ale masz sliczne usta:fadein:
Foty wszystkie fajne!
Sh....maluchy rosna w oczach:crazyeye: .
Toffikowa pochwal sie fotkami z wakacji:cool1: :mad: :cool3: ...foooka Depka...itp.;)

Posted

DOMINIKA napisał(a):
AiK nie zebym miala jakies lesbianskie zapedy:cool3: ale masz sliczne usta:fadein:

to nie ja tylko moje dziecię ale dzięki podobno podobna do mamusi:evil_lol:

Posted

[quote name='sh_maniak']Moja Lucy, która zostaje, 10 tygodni :loveu: Jak wam sie podoba? :)

:loveu: Sis piekny szarus jest!!!!Czekam na moja Pande :loveu: ....w koncu od razu te panny wpadły nam w oko.....Szkoda tylko ,ze Panda to zakapior :placz: ,i musi wyjechac w swiat....

Posted

Dzieki :oops:
Aparacik mam taki, ktory robi sam zdjecia ;) (Sony Cyber-Shot DSC-H1) ja sie tylko pod nimi podpisuje.

Posted

Agama napisał(a):
dziewczynka jest cudowna:loveu: i ten kolor jak taki sie nazywa oficjalnie

ona będzie szaro - biała, a teraz jest tez szaro-biała tylko się przesiewa ;)

Posted

[SIZE="3"]Weronisia i Jokkusia,

Do swoich postow wstawiasz zdjecia o nieregulaminowej wielkosci. Teraz po sobie posprzataj! :angryy: :diabloti:
Oczekuje, ze przegladniesz wszystkie swoje posty i albo zmniejszych zdjecia, albo zamienisz je na linki.
Jak dobrze pamietam, nie pierwszy raz zwracam Ci na to uwage.
Wierz mi, ze ostatni :mad:

Mod.

Posted

Udajemy, że jesteśmy na wystawie. To grube za moim pieskiem to ja i proszę nie komentować:shake:

Zdjecia o nieregulaminowej wielkosci. Wykasowane.

Mod.

na spacerku

Jutro postaram się zrobić zdjęcia ostrzyżonego (zupełnie nieprofesjonalnie) Inuyashy.

Do moderatora
Czy tej wielkości zdjęcia mogą być?

Posted

[quote name='Han Sharn']Udajemy, że jesteśmy na wystawie. To grube za moim pieskiem to ja i proszę nie komentować:shake:

.

Fajny piesek:-), ale czy Ty taka malutka czy piesek taki duży???:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...