Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sama nie wiem czy się udało czy nie - wet zrobił rtg miednicy i powiedzieł, że to się juzsamo zrasta - krzywo bo krzywo, ale za dużo czasu minęło od połamania, żeby coś robić teraz - nie wiemy ile czasu ona była w schronie - minimum 2 tyg plus tydzień dochodziła do siebie, żeby przeżyć jakiekolwiek zabiegi; z przednią łapką chyba też nic się nie da zrobić - ona będzie kuleć, ale po prostu jest za późno bo teraz musiałby to łamać niewiadomo czym :-(

Posted

Biedna....mam nadzieje ,ze wszystko bedzie dobrze.Łamac juz nie ma sensu...i tak sie sunia wycierpiala juz tyle........Szkoda.....wielka szkoda.....Miejmy nadzieje ,ze ta kulawizna jej nie bedzie przeszkadzala ...Zreszta jestem pewna ,ze u Angeli dojdzie do siebie w mig.

Posted

[quote name='malawaszka']z dnia na dzień jest mocniejsza - mięśnie się odbudują i będzie dobrze - musi być!!

[/quote]

Bedzie , musi byc jak piszesz.Takie psy czasem maja wielka sile w sobie i wole walki.Teraz ma po co zyc.A Angela na pewno zajmie sie nia najlepiej!

Posted

Katowania Bułki czesc kolejna

[IMG]http://img183.imageshack.us/img183/3781/1310385ay.jpg[/IMG]

[IMG]http://img139.imageshack.us/img139/7097/1310313dd.jpg[/IMG]

Posted

No ba ...dzis mialam dobry dzien to je z komorki wyjelam coby na słonku posiedzialy chwilke.Troche sie nagrzeja ,bo wiesz noce teraz zimne na działce.:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']tylko po co w cieniu ta klatka - szybciej by sie opaliły :evil_lol:[/quote]
Zwłaszcza Bułka :cool3:

Posted

Bułka ogolnie jest nie do zniesienia w czasie cieczki.Marudzi,snuje sie po domu jak duch i trzeba ja masowac po brzuszku.Ach te kobiety :evil_lol:
Całus przekazany ;)

Posted

[quote name='Elitesse']ale rozmazony wzrok :loveu: :loveu:[/QUOTE]

I teraz zgaduj: miało być "rozmazany" czy "rozmarzony"? A może "rozmrożony"? Bo chyba nie "smażony"?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...