Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Germanika'][quote name='orsini']Germanika a gdzie sa Twoje 2 kotki z piwnicy bo nie pamietam....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Z pamięcia coraz gorzej,kotki wyjechały do Warszawy do Joli, a nie do SengaSengana.A tak ogólnie to u SengaSengana jest moja Gryka i ma się dobrze,zresztą niedługo będzie tam rezydował chińczyk.

no to dla Ciebie Orsini,żebyś widziała, że Germanika nie kłamie i Gryka nadal żyje :-)))

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gryka na bank zyje bo duza jej nic nie powinno uszkodzic, ale chinczyk?
chyba Mazaka dostaniesz, bo w razie czego to jego nie bedzie szkoda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Gryka jest cudna i kochana i straszny latawiec... a Mazak to sama nie wiem kto, pewnie pomyłka literowa ale niech Orsini sama sprosytuje bo może się okazac, że mam złe przypuszczenia

Posted

Gryka nie padnie z glodu bo jej wlasciciel o nia dba i zarcie kupuje.
A Mazak to oczywiscie Mazek czy jak mu tam-a taki sobie piesek po przejsciach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

no właśnie właściciel o nia dba a moje głodują i muszę trzymać Gryke w separacji od reszty bo przecież cała reszta moich psów i kotów i koni by ją zjadła z głodu :lol:
codziennie biedulka walczy o życie...

Posted

[quote name='SengaSengana']no właśnie właściciel o nia dba a moje głodują i muszę trzymać Gryke w separacji od reszty bo przecież cała reszta moich psów i kotów i koni by ją zjadła z głodu :lol:
...

nie przypuszczalam, ze Twoja wiedza jest az tak nikla!!! :o :o :o :o :o
Konie nie jedza miesa!!!!NIGDY!!!
podobno kiedys jakas kobyla zjadla szczura, ale nikt tego nie potwierdzil, wiec jak do tej pory to konie zywia sie pasza pochodzenia roslinnego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

owszem jest nikła... w porównaniu z Twoją oczywiście!
ale niedaleko ode mnie krowa zjadła warchlaka z głodu i jest to potwierdzone przez conajmniej kilka osób
więc i moje konie z głodu powinny rzucać się na Grykę...

Posted

Senga pogadaj z mezem to sie dowiesz, np. skad sie wzielo BSE u krow...z pozywienia-one wbrew pozorom zezra wszystko wlacznie z maczkami ...a kon nie :lol: :lol: :lol: o koniach rozmawiamy :lol: :lol: :lol: a nie krowach. Kon ma bardzo wyczulone chrapy i wech.
Poczytaj sobie anatomie...
a ja spadam do domku
pa

Posted

SengaSengana napisał(a):
dzięki, to prawda ona kocha biegać,dlatego mieszka u nie a nie w bloku :lol:

piękna pointerka stworzona do biegania, przestrzeni jej u Ciebie nie brakuje, jeśli masz jakieś inne zdjęcia Gryki proszę wstaw na Forum

Posted

Wlasnie tak myslalam ,ze to pointerka....Piekne psiska!!!!Najbardziej podoba mi sie u nich glowa.....normalnie rzezba!!!!!I wskazywanie czy jak to sie tam fachowo nazywa czyli robienie stojki z podniesiona lapa......zjawisko!!!!!Ja tez prosze o wiecej fot!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...