SengaSengana Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Germanika'][quote name='orsini']Germanika a gdzie sa Twoje 2 kotki z piwnicy bo nie pamietam.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Z pamięcia coraz gorzej,kotki wyjechały do Warszawy do Joli, a nie do SengaSengana.A tak ogólnie to u SengaSengana jest moja Gryka i ma się dobrze,zresztą niedługo będzie tam rezydował chińczyk. no to dla Ciebie Orsini,żebyś widziała, że Germanika nie kłamie i Gryka nadal żyje :-)))
orsini Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Gryka na bank zyje bo duza jej nic nie powinno uszkodzic, ale chinczyk? chyba Mazaka dostaniesz, bo w razie czego to jego nie bedzie szkoda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SengaSengana Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 taaaaak Mazaka dostanę 8) a jego także byłoby szkoda gdyby coś się stało ale nie Tobie oczywiście :evil:
SengaSengana Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 a poza tym nawet Gryka z głodu paść u mnie powinna, mimo tego że duża...
SengaSengana Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Gryka jest cudna i kochana i straszny latawiec... a Mazak to sama nie wiem kto, pewnie pomyłka literowa ale niech Orsini sama sprosytuje bo może się okazac, że mam złe przypuszczenia
orsini Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Gryka nie padnie z glodu bo jej wlasciciel o nia dba i zarcie kupuje. A Mazak to oczywiscie Mazek czy jak mu tam-a taki sobie piesek po przejsciach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
paniMysza Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 a to ja nie wiem co to za mazek :D ale jak po przejsciac a teraz juz mu dobrze to sie ciesze.
SengaSengana Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 no właśnie właściciel o nia dba a moje głodują i muszę trzymać Gryke w separacji od reszty bo przecież cała reszta moich psów i kotów i koni by ją zjadła z głodu :lol: codziennie biedulka walczy o życie...
góral Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Sengasengana Gryka jest super ona ma raj u Ciebie na wsi :wink: takie psy powinny miec przestrzeń do życia, a nie ciasnotę w bloku.
orsini Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='SengaSengana']no właśnie właściciel o nia dba a moje głodują i muszę trzymać Gryke w separacji od reszty bo przecież cała reszta moich psów i kotów i koni by ją zjadła z głodu :lol: ... nie przypuszczalam, ze Twoja wiedza jest az tak nikla!!! :o :o :o :o :o Konie nie jedza miesa!!!!NIGDY!!! podobno kiedys jakas kobyla zjadla szczura, ale nikt tego nie potwierdzil, wiec jak do tej pory to konie zywia sie pasza pochodzenia roslinnego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SengaSengana Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 dzięki, to prawda ona kocha biegać,dlatego mieszka u nie a nie w bloku :lol:
SengaSengana Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 owszem jest nikła... w porównaniu z Twoją oczywiście! ale niedaleko ode mnie krowa zjadła warchlaka z głodu i jest to potwierdzone przez conajmniej kilka osób więc i moje konie z głodu powinny rzucać się na Grykę...
góral Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 SengaSengana napisał(a):dzięki, to prawda ona kocha biegać,dlatego mieszka u nie a nie w bloku :lol: i jest szczęśliwa!!!!!!!!!!!! :D
orsini Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Senga pogadaj z mezem to sie dowiesz, np. skad sie wzielo BSE u krow...z pozywienia-one wbrew pozorom zezra wszystko wlacznie z maczkami ...a kon nie :lol: :lol: :lol: o koniach rozmawiamy :lol: :lol: :lol: a nie krowach. Kon ma bardzo wyczulone chrapy i wech. Poczytaj sobie anatomie... a ja spadam do domku pa
matrix..... Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 SengaSengana napisał(a):dzięki, to prawda ona kocha biegać,dlatego mieszka u nie a nie w bloku :lol: piękna pointerka stworzona do biegania, przestrzeni jej u Ciebie nie brakuje, jeśli masz jakieś inne zdjęcia Gryki proszę wstaw na Forum
SengaSengana Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 czyli jednym zdaniem moje koni nie mają szans żeby coś zjeść do najbliższej wiosny więc nie wiadomo czy przeżyją :cry:
SengaSengana Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 dobrze wstawię dla Ciebie Matrix, ale jutro, bo musze jej zdjęcia najpierw znależć, a to jedno miałam na "wierzchu" ,chyba ze jeszcze coś znajde teraz...
paniMysza Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 no ja tez chętnie zobacze wiecej jej zdjęc. uwielbiam takie psy!
SengaSengana Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 ha,ha a To zdjęcie powinno się najbardziej podobać Orsini, widać jakie głodne, za jednym chipsem by się zabiły :lol: :lol: :lol: a to jeszcze niecałe stado...
resuruss Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Wlasnie tak myslalam ,ze to pointerka....Piekne psiska!!!!Najbardziej podoba mi sie u nich glowa.....normalnie rzezba!!!!!I wskazywanie czy jak to sie tam fachowo nazywa czyli robienie stojki z podniesiona lapa......zjawisko!!!!!Ja tez prosze o wiecej fot!!!!!
paniMysza Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 u mnie jak mam chipsy to cała trójka dałaby sie za nie pokroic :lol: dokladnie maja taki sam wyraz mordek :wink:
paniMysza Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 senga-powstawiaj wiecej fot swoich zwierzaków. trzeba urozmaicic forum grzywaczowe :D ty matrix tez do roboty! dawaj jakies zdjęcia! :D
SengaSengana Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 no przecież wstawiam :lol: , ale na dzisiaj to koniec bo idę do domku :D jutro dalsza część programu
Recommended Posts