resuruss Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Dzieki Orsini!!!!W koncu zatesknilam za slodkim szczeniatkiem....Moich chlopow nie mialam od szczeniaka a bardzo brakowalo mi takiego slodkiego malenstwa w domu,tej ufnosci ,tego ,ze mam wplyw na to jaka bedzie.....Moje nagusy wszystkie z "odzysku" wiec swoje przezyly i trudno czasem czegos nauczyc lub wyeliminowac jakies bledy popelnione w ich mlodosci...Wiec mam Bulinke...czorta,diabli pomiot....czy jakies inne wcielenie szatana....ale psychike ma jak dzwon i to mnie cieszy niezmiernie!!!!!!
anushka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 przez pszczelink chodziłam do domu do mamy bo nie chciałam psa wozić autobusem to chodziliśmy na piechotkę :lol: a w/g mnie to fantastyczne miejsce na spacerki 8) a wogóle to mieszkałam na kasprzaka wiesz gdzie to jest ?? :lol:
orsini Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 hahaha no ja Cie rozumiem szczenki sa slodkie!!!ja tez juz bym mogla miec kolejnego maluszka:))) :lol: :lol: :lol: i te zabki ostreeeeeee :lol: :lol: :lol:
resuruss Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 AniaK!!!Wiem,wiem...a Pszczelnik faktycznie rewelacja!!!!!Swietne sa te doly piaskowe!!!!Tylko ode mnie troche daleko...teraz przy Zuzi nie bardzo mam czes wyskoczyc tam.... Orsini !Tesknilam tez za szpileczkami....a Bulka ma je ostre jak pirania i doskonale zna ich moc! :wink:
orsini Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
paniMysza Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 wprawdzie to nie grzywacze, a nawet nie psy, ale zobaczcie jakie urocze! :D
miniaga Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 O mamuniu! :o Jakie cuda. Czy mogę te zdięcie skopiować dla mojej córy do przedszkola? gdzie je znalazłaś?
paniMysza Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 kopiuj kopiuj :D brat mi to wyslal mailem, nie wiem skad on ma.
paniMysza Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 miniaga, a ta twoja mala to taki aniołek biały :lol:
SengaSengana Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 cudne te jeżyki, nie moge oczu oderwać... :o
paniMysza Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 kiedyś troszke starszego jezyka wyłowiłam z basenu. biedulek nie potrafił sie wydostac. ogrzewałam go na elektrucznej poduszce, dałam jesc i sobie poszedł. ale był przecudowny i w ogole sie nie bał :D
miniaga Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Oj Pani Myszo! To tylko pozory! ten aniołeczek jest strasznie charakterny :D
paniMysza Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 na zdjeciu wygląda na spokojną duszyczkę :D a mozna wiedziec jakie psiaki są jej rodzicami?
miniaga Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Czako INTERCHART i Cleo Z POD SĄDECKIEJ CHMURKI. Myslę, że jest dokładnie taka jak się spodziewałam - anioł jak spojrzeć i czarcik z charakteru, ale wiem to tylko od hodowcy więc jak zamieszka już w domciu to ewentualnie sprostuję. :D
paniMysza Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 a to chyba nie znam rodziców, ale ja teraz to mało ktorego psa kojrze. wypadlam z obiegu :lol:
maga18 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 dawno go tu nie bylo ;) DZIABONG we wlasnej osobie i jego nie wydepilowana pupa :lol: http://img419.imageshack.us/img419/9062/resizeofimage23rz.jpg
anushka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 maga jak ty go bierzesz na rękę... :o :o a takiego "łazienkowego" też sobie dotykasz?? :hmmmm: ?wybacz ale nie napiszę,że jest ładny...dla mnie ochyda... :wink:
maga18 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 łazienkowy mnie obrzydza :lol: a tego biore na reke, nie obrzydza mnie :D i szanuje to ze wiekszosci sie on nie podoba ;) 8)
anushka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 no ja cie rozumiem co do łązienkowych,że ich się troszku brzydzisz :lol: ja każdego pająka się boję-to moja fobia(zapomniałam ze strachu jak to sie dokałdnie nazywa :wink: ),no ale jakby mi taki wszedł na ręke...wtedy mam córkę "pół sierotę" :lol: ,a nie masz takiego odruchu jak ci wchodzi na rękę żeby go "strzepnąć"?? :o no poddziwiam cię kobieto :lol:
maga18 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 nie mam takiego odruchu. bo wiem ze jak go strzepne do bedzie po nim :lol:
JustynaJK Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 osobiście wszystkie pająki zabijam,bo brzydzę się ich Brrrr :(
AnkaW Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Miniaga śliczny ten Twój :angel: rośnie. A jeżyki bomba i to są chyba albinosy :o Pająki w domu oznaczają szczęście i zdrowie. :lol: Tylko dlaczego ich jest aż tak dużo :evil: Mam w domu kilka takich na grubych nóżkach, paskudztwo, ale pozwalam im mieszkać tylko do pewnych rozmiarów. Później lądują za oknem :evilbat:
Germanika Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 orsini napisał(a):Germanika a gdzie sa Twoje 2 kotki z piwnicy bo nie pamietam.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Z pamięcia coraz gorzej,kotki wyjechały do Warszawy do Joli, a nie do SengaSengana.A tak ogólnie to u SengaSengana jest moja Gryka i ma się dobrze,zresztą niedługo będzie tam rezydował chińczyk.
miniaga Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Anka W dziękuje Dla mnie piękny jako piesek, bo co za grzywacz z niego wyjdzie to niestety nie wiem. Nie mam porownania. A jeżyki superowskie. Moja corcia wlasnie zbiera liscie i inne rzeczy związane z jesienią i lasem więc jezyki w przedszkolu zrobią furrorę.
Recommended Posts