Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo Wam wszystkim dziękuję - wsparcie bardzo się przyda !!! :loveu:

maluszki czują się dobrze - podobnie jak mama ....
pierwsze zdjęcia będą w następnym tygodniu !!!

Posted

Fiu, fiu - jakie fajne zdjęcia:loveu:

Probat cudny!!:loveu:
Ress - wnuczęta fajowe:loveu: fajna ta sobolowa puffka
Nesjanka gratuluję:multi:

Posted

A ja jestem zachwycona szatą (przygotowaniem) tego psa:
Zholesk Pietro aż się nie chce wierzyć, że jego ojciec to Zholesk Edmond:crazyeye:

Posted

Rysiu, pokręciło Cię???????????????? Jeszcze więcej??????????????????? Co to za pies???????????
Ja bym się za taką szatę dała posiekać w plasterki i położyć na kanapki!!!! Ale bez pailotów to chyba nie możliwe,chlip! Co do Probata, jestem dumna i blada, bo podobną konsystencję szaty udało mi się prawie osiągnąć u Kamilki, niestety, na razie nie na całości, doszłam do wniosku,że ze mnie jednak fryzjerskie beztalencie i chyba muszę się nauczyć z tym żyć. Albo się przerzucę na łyse i po kłopocie:)

Posted

A jak się ten piesio nazywa? Jest piękny. Ten wyzej także. Faktycznie - różnica między ojcem a synem drastyczna. Mnie się bardzo podoba też ten piesek szary nagusek ze strony 609. Jego imie to chyba NOBEL. Maść ma cudną : takie szare siodłoi kudłaczek z niego super. Gdzie mogeobejrzeć więcej jego zdjęć? Czyje te w/w cuda są?

Posted

[quote name='Juta']A jak się ten piesio nazywa? Jest piękny. Ten wyzej także. Faktycznie - różnica między ojcem a synem drastyczna. Mnie się bardzo podoba też ten piesek szary nagusek ze strony 609. Jego imie to chyba NOBEL. Maść ma cudną : takie szare siodłoi kudłaczek z niego super. Gdzie mogeobejrzeć więcej jego zdjęć? Czyje te w/w cuda są?
tu jest wiecej jego zdjec http://www.chinesecrested.no/registry/58613/Nobel+Sub+Divo.html - a co do jego szarej masci to musze Cie zmartwic ;) on sie opali na czekolade :lol: :loveu:

Probat śliczny!! :angel:

Ja wlasnie dopoki nie bede sie czula na silach to nie bede miala powdera :eviltong:

Posted

A oto nasze maluchy :lol:

LAVAZZA Super Ciapki

LIVEA Super Ciapki

LENERO Super Ciapki

LORENS Super Ciapki

LEE Super Ciapki

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...