Dorota_33 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 A Ty go tak na rączki bierzesz?:-o :crazyeye:
Dorota_33 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 To jeszcze mi powiedz co to za pająk???:loveu:
Donio Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dziabong jest śliczny, szczególnie po wylince (wprawdzie nie wiem co to znaczy, ale mniejsza z tym):crazyeye::lol:
maga18 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dorota jest to pająk ptasznik Brachypelma Smithi Donio wylinka to zmiana starej 'skóry' na nową :) W ten sposob bezkręgowce rosną.
Dorota_33 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Ptasznik-brzmi groznie!:cool3: Ja bym go na ręce raczej nie wzięła,ale popatrzeć lubię:roll: A co on je,ten Dziabong?
maga18 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 świerszcze i inne owady, czasami larwy owadów
Dorota_33 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 maga18 napisał(a):świerszcze i inne owady, czasami larwy owadów A już się bałam,że jakieś myszy,czy cóś:loveu:
kate_m. Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Ale mi się fotek uzbierało do oglądania. Co jedna to lepsza. Widzę, że obrodziło maluchami i to samymi takimi apetycznie wyglądającymi :) Piękne te węgielki, czekoladki, pierniczki i duszki :loveu: A przygotowanie psów Germaniki powalające po prostu! I bardzo pouczające "foto-story" Ress pt. "Jak zniszczyć efekty długich starań właścicielki" :lol: I jeszcze piękny Marcelek, zgodnie tańcząca rodzinka "GG" :) Juta gratuluję decyzji, przybyła kolejna grzywaczomaniaczka :klacz:
AngelOfDeath Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dorota_33 napisał(a):A Ty go tak na rączki bierzesz?:-o :crazyeye: maga moje kochanie :loveu: z nim w lozku spi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Juta Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dziabong przeuroczy, ale aż mi ciarki przechodzą i całe szczęście, że on jest taki uroczy tylko na tym zdjęciu..... hihihi....... Tak, właśnie podjęłam decyzję i chyba mogę powiedzieć, że jedną łapką Niunio jest już mój. Jak mogłam nie powiększyć Waszego zacnego grona skoro taki słodziaszek jak Lorensio to mi się już od roku śnił?! Przecież ja go już kochałam zanim go zobaczyłam. I teraz wiem, że to działanie typu wstawienie zdjęć było przez Was zaplanowane, zrobione z premedytacją, hihihi..... I dzięks Wam za to, bo dalej żyłabym w błogiej nieświadomości!!! Przecież one wszystkie są takie przeurocze, że nie można się nie zakochać. A to białe cudo i ten tricolorek - miodzio z cebulką normalnie!!! Ale czarnulek podpalany był wyśniony od dawna. Bosze jak ja się ciesze. Idę spać
Dorota_33 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 AngelOfDeath napisał(a):maga moje kochanie :loveu: z nim w lozku spi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ups-ja bym go tam nie wpuściła!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dorota_33 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Wklejam z PWP Ania zaczęła działać,ale można poczytać! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22535
maga18 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 AngelOfDeath napisał(a):maga moje kochanie :loveu: z nim w lozku spi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bez przesady :lol:
maga18 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Dorota_33']Wklejam z PWP Ania zaczęła działać,ale można poczytać! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22535 trzymam kciuki :kciuki:
Agama Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 mysle ze to nie jest peruwianczyk bo pierwszy miot peruwianczykow urodzil sie u p A S w warszawie i nie sadze zeby sprzedala w nieodpowiedzialne rece.;) to pewnie meksykanczyk z hodowli z Lodzi ,oni likwidowaali hodowle isprzedawli przypadkowym ludziom:angryy: :diabloti: :placz: co nie zmienia faktu aby szukac DOMKU temu nieszczesnikowi RESSjuz dzialasz:multi: :multi: :multi:
maga18 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Agama swego czasu na allegro sprzedawali pare peruwianów... :shake:
Agama Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 MAGA nie moge dac sie zabic ale bardzo bacznie sledze te dwie rasy w Polsce i jestem przekonana ze to byly xolo .NIKT nie przywozil na handel peruwianczykow :mad: pod RAWA MAZOWIECKA kobita sprzedawala pare xolo one nie mialy papierow ZWiazku Kynologicznego tylko polskiego klubu psa rasowego
Agama Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 dodam tylko za rozmawialam z ta kobitka i ona godzila sie na zamiane na grzywacza ale ta oferta mnie nie interesowala ,,hodffffla,,nazywala sie pampillo czy jakos podobnie
resuruss Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Agama!!!Tym razem nie ja dzialam ...tylko Ania i Psy....Dopiero teraz dowiedzialam sie o tym nagusku. Mi sie tez wydaje ,ze peruwiancow byl jeden miot w Polsce.....:roll:
Agama Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 PERUWIANCZYKI urodzily sie u pani Agnieszki Sroczynskiej znanej z hodowli dogow niemieckich blekitnych-dzidzie urodzily sie o ile pamietam w maju 2005 roku
resuruss Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Wiem,wiem ,zeta hodowla ma dogi niemieckie...... Agama nie mozna wykluczyc jednak mozliwosci ,ze ten pies jest przywieziony z zagranicy.....
Agama Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 zaraz sprobuje skontaktowac sie z hodowla Margajero czy cos wiadomo jak wygladaten piesek
Recommended Posts