matrix..... Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='resuruss']Tak Samba to najbardziej utytuowany saluk w Polsce,pierwszy INTER!!! A TO MOJ WNUCZEK:zAFIREK [IMG]http://img440.imageshack.us/img440/711/24061034as2zs.jpg[/IMG][/QUOTE] Gratuluję Ress i ... wracaj do saluk :)
resuruss Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 I jeszcze raz wnuczus [url]http://img324.imageshack.us/img324/7923/pomiechowek20050nq.jpg[/url] [IMG]http://pageperso.aol.fr/Ewelinea/images/Emoty/m1.gif[/IMG]
resuruss Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Buleczka juz dobrze,dzieki.Rana juz jest sucha. A jak mala Niunia.
Agama Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 NIUNIENKA juz wieczorem w wigilie zglosila sie na papu choc weci mowili ze jeszcze dobe bedzie poscic ,bobrze ze wyjelam jej resztki pokarmu kiedy sie zachlysnela .nie ma zadnych objawow wskazujacych ,ze cos jej bylo ...to silna dziewczyna juz katrupi rodzenstwo
resuruss Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: To swietnie,bardzo sie ciesze!
Wind Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 res, [IMG]http://pageperso.aol.fr/Ewelinea/images/Emoty/m1.gif[/IMG] :shake:
resuruss Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Sorrki,zamienie na link.... O juz zamienione...dzieki....
AnkaW Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [B]Ress[/B] piękny miot chartów, :multi: :multi: jak w grzywkach tak dobrze Ci pójdzie to niech drży konkurencja :lol: :lol: ;)
resuruss Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Najblizszy miot za 2-2,5 roku.....wiec na razie moga spac spokojnie:evil_lol:
orsini Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='resuruss']Wiecie co farbowanie to akurat najmniejszy problem wsrod nieuczciwych hodowcow..... Psy maja sztuczne jadra,chirurgiczne korekcje zgryzu,podcinane wiazadla w ogonie,dopigmentowywane powieki....to dopiero oszustwa na wysoka skale.[/quote] no DOKLADNIE!!!!! czymze jest farbka przy chorych psach?u nas np. bardzo wiele jest slepych psow , a psy nosiciele o ktorych wlasciciele wiedza , ze niosa PRA nie wycofuja ich z hodowlii!!!!!!!:mad: :mad: :mad:
AnkaW Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 coś mi dogomania dziś szwankuje ciągle otwiera się na 17 grudnia jako dziś
Iwona Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='resuruss']Buleczka juz dobrze,dzieki.Rana juz jest sucha. .[/quote] Czyli na Bułce rany goją się "jak na psie":cool3: . Wymiziaj dzielna Bułeczkę:calus: Piękne są saluki:cool2: - szkoda tylko , że to taka "dzika" rasa i nie dla każdego się nadają. Ja jestem nim zauroczona:loveu: . Agama-to świetnie, że wszystko zakończyło się bez komplikacji- jednak twarde są nasze chińczyki:ylsuper:. U nas świeta na szczęście przebiegły "prawie" bez przygód, nie licząc kąpieli Kesi w podmarzniętym bajorku w temp. -2 st C, co zaskutkowało dwukrotnym zlaniem się w domciu:diabloti: .Choinka na Kesi nie robi wrażenia i stoi sobie bezpiecznie:multi:
Nesjanna Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Ress - fajnie, że ta suczka trafiła do ludzi którym tak bardzo zależało na wynikach !!!!
resuruss Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Mowisz o mojej saluczce??? Najsmieszniejsze jest to ,ze pani Irena nie chciala suni na wystawy,tylko do kochania.....a jak pojechala pierwszy raz to ja wciagnelo. Suczka jest pierwszym polskim interem,ml.ch.pl,ch.pl.ch.ros,ch.h,kilkakrotnym zw klubu,rasy,zw klubu wegier,a do tego jest uzytkowa.Zwyciezyla coursing w Swornych gaciach,na prawie wszystie rasy chartow.
Nesjanna Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 naprawdę - świetnie !!!! :crazyeye: ja ciągle nie mogę się doczekać kiedy ktoś powalczy z moimi ....:shake: nie miałaś zamiaru sobie jej zostawić ?
resuruss Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Nie, mowie ,ze byla sprzedawana jako pies do kochania...takie brzydkie kaczatko...wypiekniala z wiekiem . Moja fawotytka byla Skazana na Sukces,tez Ch.Pl zrobila w biegu,ale juz nie byla tak duzo wystawiana ,wiec automatycznie sukcesow ma mniej.
Nesjanna Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 taaak to kwestia zaangażowania się ... gratuluję sukcesów !!! :multi:
paniMysza Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='resuruss']Mowisz o mojej saluczce??? Najsmieszniejsze jest to ,ze pani Irena nie chciala suni na wystawy,tylko do kochania.....a jak pojechala pierwszy raz to ja wciagnelo. Suczka jest pierwszym polskim interem,ml.ch.pl,ch.pl.ch.ros,ch.h,kilkakrotnym zw klubu,rasy,zw klubu wegier,a do tego jest uzytkowa.Zwyciezyla coursing w Swornych gaciach,na prawie wszystie rasy chartow.[/quote] bravo ress! swietny z ciebie hodowca:multi:
resuruss Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Dziekuje dziewczyny.Mnie tez to bardzo cieszy,a szczegolnie dlatego ,ze to byl moj pierwszy miot i od razu taki ladny. Poza tym mialam wtedy 20 lat,wiec hodowca bylam mlodziutkim.
Em-ka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [FONT=Century Gothic][COLOR=darkorchid][B]Maga18:[/B][/COLOR] oto moje samodzielne dzieło - dziękuję Ci baaardzo!!![/FONT] :buzi:
maga18 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęękny !!! :loveu:
Nesjanna Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 :loveu: Ress - dlaczego zmieniłaś rasę psów ??? ja jakbym miała taki pierwszy miot - z takimi sukcesami ....w życiu nie zmieniałabym rasy !!! czy masz jeszcze saluki ???
Recommended Posts