Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='resuruss']Tak Samba to najbardziej utytuowany saluk w Polsce,pierwszy INTER!!!

A TO MOJ WNUCZEK:zAFIREK
[IMG]http://img440.imageshack.us/img440/711/24061034as2zs.jpg[/IMG][/QUOTE]

Gratuluję Ress i ... wracaj do saluk :)

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NIUNIENKA juz wieczorem w wigilie zglosila sie na papu choc weci mowili ze jeszcze dobe bedzie poscic ,bobrze ze wyjelam jej resztki pokarmu kiedy sie zachlysnela .nie ma zadnych objawow wskazujacych ,ze cos jej bylo ...to silna dziewczyna juz katrupi rodzenstwo

Posted

[quote name='resuruss']Wiecie co farbowanie to akurat najmniejszy problem wsrod nieuczciwych hodowcow.....
Psy maja sztuczne jadra,chirurgiczne korekcje zgryzu,podcinane wiazadla w ogonie,dopigmentowywane powieki....to dopiero oszustwa na wysoka skale.[/quote]
no DOKLADNIE!!!!!
czymze jest farbka przy chorych psach?u nas np. bardzo wiele jest slepych psow , a psy nosiciele o ktorych wlasciciele wiedza , ze niosa PRA nie wycofuja ich z hodowlii!!!!!!!:mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='resuruss']Buleczka juz dobrze,dzieki.Rana juz jest sucha.
.[/quote]

Czyli na Bułce rany goją się "jak na psie":cool3: . Wymiziaj dzielna Bułeczkę:calus:
Piękne są saluki:cool2: - szkoda tylko , że to taka "dzika" rasa i nie dla każdego się nadają. Ja jestem nim zauroczona:loveu: .
Agama-to świetnie, że wszystko zakończyło się bez komplikacji- jednak twarde są nasze chińczyki:ylsuper:.
U nas świeta na szczęście przebiegły "prawie" bez przygód, nie licząc kąpieli Kesi w podmarzniętym bajorku w temp. -2 st C, co zaskutkowało dwukrotnym zlaniem się w domciu:diabloti: .Choinka na Kesi nie robi wrażenia i stoi sobie bezpiecznie:multi:

Posted

Mowisz o mojej saluczce???
Najsmieszniejsze jest to ,ze pani Irena nie chciala suni na wystawy,tylko do kochania.....a jak pojechala pierwszy raz to ja wciagnelo.
Suczka jest pierwszym polskim interem,ml.ch.pl,ch.pl.ch.ros,ch.h,kilkakrotnym zw klubu,rasy,zw klubu wegier,a do tego jest uzytkowa.Zwyciezyla coursing w Swornych gaciach,na prawie wszystie rasy chartow.

Posted

Nie, mowie ,ze byla sprzedawana jako pies do kochania...takie brzydkie kaczatko...wypiekniala z wiekiem .
Moja fawotytka byla Skazana na Sukces,tez Ch.Pl zrobila w biegu,ale juz nie byla tak duzo wystawiana ,wiec automatycznie sukcesow ma mniej.

Posted

[quote name='resuruss']Mowisz o mojej saluczce???
Najsmieszniejsze jest to ,ze pani Irena nie chciala suni na wystawy,tylko do kochania.....a jak pojechala pierwszy raz to ja wciagnelo.
Suczka jest pierwszym polskim interem,ml.ch.pl,ch.pl.ch.ros,ch.h,kilkakrotnym zw klubu,rasy,zw klubu wegier,a do tego jest uzytkowa.Zwyciezyla coursing w Swornych gaciach,na prawie wszystie rasy chartow.[/quote]

bravo ress! swietny z ciebie hodowca:multi:

Posted

Dziekuje dziewczyny.Mnie tez to bardzo cieszy,a szczegolnie dlatego ,ze to byl moj pierwszy miot i od razu taki ladny.
Poza tym mialam wtedy 20 lat,wiec hodowca bylam mlodziutkim.

Posted

:loveu: Ress - dlaczego zmieniłaś rasę psów ???
ja jakbym miała taki pierwszy miot - z takimi sukcesami ....w życiu nie zmieniałabym rasy !!!

czy masz jeszcze saluki ???

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...