Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agama!Tosia jest wybitnie zachwycona tym co sie dzieje na dworze......zachowuje sie jak szczenie.....nurkuje w tym sniegu,skacze,a badz co badz bedzie miala 9 lat....

Posted

maga18 napisał(a):
to zapraszam do Legnicy na WAKACJE :Cool!: - sniegu malo, nie sypie, chodzi sie normalnie... a ze minus za oknem... da się przeżyć :eviltong:

Mi tak zasypało auto teraz, że chyba rano czeka mnie łopata w dłoń i odkopać je będę musiała :shake:
Madzia ty mieszkasz 150 km od Opola a klimat masz jak na Majorce :lol:

Posted

a zebys wiedziala :cool3:

a auto to do garazu nie łaska... :cool3: :lol: zasypie Ci wózek i otwarte granice do Czech Ci sie nie przydadzą :lol: :diabloti:

Posted

WIEM ze jest troszeczke wiekowa ,ale pieknie wyglada i w swietnej kondycji .Jak bykam z Niunienka w lecznicy to przyszedl chlopak z 17-letnim owczarkiem ...tylko na profilaktyczny zastrzyk :lol:

Posted

maga18 napisał(a):
a zebys wiedziala :cool3:

a auto to do garazu nie łaska... :cool3: :lol: zasypie Ci wózek i otwarte granice do Czech Ci sie nie przydadzą :lol: :diabloti:

zasypany jest podjazd do garażu, a wiesz ile to by było odśnieżania :crazyeye: , a tak na uliczce sobie stoi :evil_lol:
Nie jadę moim autem do Czech :eviltong: , moim sie musze tylko dowlec do Opola :cool1:

Posted

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!! :multi: :bigcool: :lilangel: :drink1: :drink1: :drink1: :BIG: :ylsuper: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :laugh2_2:

Posted

O rany!!!!!:-o Ale WAS zasypało!!!!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;
u nas na południowym wschodzie pada - ale nie aż tak! współczuje, bo wszedzie korki, narzekanie, i nie ma gdzioe wyjść.... ale ja też lubię taką zimę..... jak Maga!!!:roll: i nartach można w końcu pojezdzić - a u nas narazie wszystkie stoki nieczynne..... a szkoda! czekamy na taką zimę u nas!!!!;)

Posted

Jak jest jej zimno to siada i patrzy się na mnie jakby mówiła" nie widzisz,że mi zimno:shake:, włóż mi coś na grzbiet":lol: i wcale wtedy nie ma ochoty na miganie się od ubierania.

Posted

Miałam ochotę na drzemkę, ale tak słodko śpią ,że nie mam sumienia ich zganiać z kanapy, więc siedzę przed kompem:shake: i czekam aż się wyśpią, jak się wyśpią to mnie wyprowadzą na spacer, a potem ja szybciutko:sleep2: na kanapę:evil_lol:

Posted

No to życzę szleńczej zabawy do białego ranka, zimnego szampana w śnieżnej scenerii, kolorowych fajerwerków i braku bólu głowy w Nowy Rok:cool2::BIG::BIG::BIG:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...