Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hahaha uśmiałam sie!!! :lol:

Toffi tez ma akcje "koopa atakuje" a jaka radosc jak pancia mu pomoze - normalnie tak sie cieszy jakby z 2 lata na spacerze nie byl ;):lol:

Ress piszesz ze Bu sobie wciera... Api tez - wiec to rodzinne :lol:

Han sunia sliczniasta!!! :loveu:

Posted

Zoe tez sika i robi kupe na ra, i to jeszcze w biegu bo szkoda czasu, za to Viniacz na robi kupe na siedzaco, czasami musze sie przyjzec czy on sie zalatwia czy sobie siedzi ;)

Posted

Flashka, tak późno jesc śniadanie jest nie zdrowo :diabloti: już nie zależnie od tematu lektury temu towarzyszacej:evil_lol:

Posted

Ale Ci dobrze, ja tak nie potrafie, zrywam się z rana, a później nie wyspana chodzę

A tu moje misie kochane :loveu:

Posted

Aga:
"pocztóweczka" - piękna!
Aniu:
Uwielbiam zdjęcia Zuźki z psami, padam ze śmiechu jak je oglądam :evil_lol:
Flashka:
króliczek słodziutki :loveu:

Posted

Ze mnie na razie taki hodowca jak w koziej d...y trąba ale się staram. dziś się postarałam ( miałam imprezę firmową ) i jestem w stanie :ghost_2:ale nic to. Psy dostały jeść i mają się dobrze. Oki zgubiła jednego kła. Jeszcze jeden jej został )mleczny oczywiście). Jestem niepocieszona bo myślałam, że zostanie mi na pamiątkę a tu nici. Pewno go zjadła.

Posted

Ale ja wam zazdrosze ze wasze nosza miski w pysku zawsze chcialam zeby mój pies tak nosił... ale pech w tym, że mój miski ma jedzonko ma porcelanowe :( wode wcześniejsza sunia piła z kryształu ale ten juz ma metalowa :D jedyna plastikowa to miska na suche :D a ze on jest duzo bo wchodiz 0,5 kg suchego wiec w pysk jej nie weźmie :( musze chyba nabyć jakiegoś wielkiego psa :D i nauczyc go noszenia misek w pysku :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...