Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anutka']Na forum jednak troche trudno jest umieścić dużo zdjęć. Najlepiej będzie po prostu dać link do jakiejś strony.[/quote]To napewno , o ile będziesz miał czas przygotować taką stronę

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba to mi się uda :) Po zlocie wyjeżdzam, ale postaram się to zrobić.
Mam już pomysł na serwer a samo zrobienie stronki w tym wypadku będzie dość proste :)

Posted

[quote name='anutka']Chyba to mi się uda :) Po zlocie wyjeżdzam, ale postaram się to zrobić.
Mam już pomysł na serwer a samo zrobienie stronki w tym wypadku będzie dość proste :)[/quote]No to ekstra

Posted

Draczyn szybciej zrobic jakas prosta stronke niz linkowac na darmowych serverach kazde zdjecie itp. A zeby zdjecie pokazac na forum to musi miec niestety URLa czyli musi byc na jakims serverze i tak.

Posted

Oglądałam właśnie Viris tą twoją stronkę i nie wiem co to za zdjęcia np. Kraków rok...., czy włocławek rok.......... Powinno być chyba napisane, czy to jest jakiś złot, imieniny, wesele, czy też prywatne przyjęcie

Posted

Draczyn : Stronka bedzie do poprawy. Ale jak wybierasz numer galerii to jest napisane jakiego typu imprezy to sa.

1 galeria to imprezy zwiazane z Arkadia - jest to taka gra internetowa
2 galeria to moje i Arka prywatne wycieczki itp
3 galeria to zwierzaki :)

Posted

[quote name='Viris']Draczyn : Stronka bedzie do poprawy. Ale jak wybierasz numer galerii to jest napisane jakiego typu imprezy to sa.

1 galeria to imprezy zwiazane z Arkadia - jest to taka gra internetowa
2 galeria to moje i Arka prywatne wycieczki itp
3 galeria to zwierzaki :)[/quote]Ale zwierzaków tam chyba jeszcze nie ma

Posted

Hmm teoretycznie powinny byc bo byly tam wrzucone jakis tydzien temu. Moja znajoma mowila ze u Niej ta galeria 3 juz dziala. U mnie nie dziala bo mam problemy z odswiezaniem stron.
Powinny byc wrzucone zdjecia skoczkow. Nad Galeria Klary dopiero bedziemy pracowac.

Posted

[quote name='Viris']Hmm teoretycznie powinny byc bo byly tam wrzucone jakis tydzien temu. Moja znajoma mowila ze u Niej ta galeria 3 juz dziala. U mnie nie dziala bo mam problemy z odswiezaniem stron.
Powinny byc wrzucone zdjecia skoczkow. Nad Galeria Klary dopiero bedziemy pracowac.[/quote]Ja będę tam zaglądać co jakiś czas i cierpliwie czekać na zwierzaczki. A tak ogólnie ładna stronka

Posted

A dziekuje bradzo. Pracuje nad jej uatrakcyjnieniem ale to sie jeszcze zobaczy.Na razie nie ma czasu a trzeba zapelnic puste menu bo w zasadzie to tylko galeria na razie jest. Myslalam o calym dziale poswieconym boldozkom ale jest juz tyle dobrych stron na ich temat ze w sumie malo nowego bym tam mogla dodac.

Na pewno bede tworzyc nowy dzial dotyczacy zamkow w Polsce. Bardzo lubie ruiny. Im mniej kamieni na sobie tym lepiej. :)

Opisy tworze sama nie sciagajac wiadomosci z juz istniejacych stronek wiec niestety nie bedzie tego dzialu przez najblizszy miesiac ;(

Posted

[quote name='Viris']A dziekuje bradzo. Pracuje nad jej uatrakcyjnieniem ale to sie jeszcze zobaczy.Na razie nie ma czasu a trzeba zapelnic puste menu bo w zasadzie to tylko galeria na razie jest. Myslalam o calym dziale poswieconym boldozkom ale jest juz tyle dobrych stron na ich temat ze w sumie malo nowego bym tam mogla dodac.

Na pewno bede tworzyc nowy dzial dotyczacy zamkow w Polsce. Bardzo lubie ruiny. Im mniej kamieni na sobie tym lepiej. :)

Opisy tworze sama nie sciagajac wiadomosci z juz istniejacych stronek wiec niestety nie bedzie tego dzialu przez najblizszy miesiac ;([/quote]To może faktycznie być bardzo ciekawe. Ja też bardzo nteresuję się starymi zamkami.Nielubię tylko poezji, którą widziałam na twojej stronie, ale to tylko ja nie lubę.. Inni napewno chętnie poczytają

Posted

Nie wiedzialam czy dac tutaj czy w topiku ze zdrowiem. Ale Klara to szczeniaczek i moze moje obawy nie sa prawdziwe.

Mam wiec pytanie ile wazyc powinna Klarcia majac rowne 3 miesiace?

Wydaje mi sie ze jest smuklejsza wzgledem innych szczeniakow buldozka w jej wieku.

Co prawda mi sie bardziej podoba ale patrzac na te rodowodowe na stronkach to wygladaja na takie pulpety...

Wiec jesli ktos moze to prosze podac mi wage szczeniaczka np 3 miesiecznego i polrocznego?

Posted

[quote name='Viris']Nie wiedzialam czy dac tutaj czy w topiku ze zdrowiem. Ale Klara to szczeniaczek i moze moje obawy nie sa prawdziwe.

Mam wiec pytanie ile wazyc powinna Klarcia majac rowne 3 miesiace?

Wydaje mi sie ze jest smuklejsza wzgledem innych szczeniakow buldozka w jej wieku.

Co prawda mi sie bardziej podoba ale patrzac na te rodowodowe na stronkach to wygladaja na takie pulpety...

Wiec jesli ktos moze to prosze podac mi wage szczeniaczka np 3 miesiecznego i polrocznego?[/quote]Dzisiaj już mi się nie chę, ale jutro zajrzę do zeszytu gdzie mam zapisywane wagi, ale to i tak nic Ci nie da , bo waga dorosłego buldożka jest od 8 do 14 kg. to jest okropna rozpiętość, jak widzisz. Najlepiej poprzeglądaj zdjęcia na stronach i porównaj. Waga nic Ci nie da. Ostatnio jak się zorientowałam zaprzyjażniłaś sie z ElżbietaRusos. Ona ma szceniaki w róznym wieku, to moęsz iść z Klarcią i ją porównać. Mieszkacie precież niedaleko siebie

Posted

Tak pewnie sie wybierzemy do Niej z Klara. Dzisiaj na zakupach przylapal nas maz elzbietyrusos i w sumie oprocz nozek sprawiajacych wrazenie dlugich uwaza Klarcie za laseczke :) Wiec mysle ze to tylko moje jakies chore zamartwianie sie. Pozna pora a ja jeszcze mam godzine przed kompem...

Posted

viris moj doksio tez nie miał rodowodu i łapki miał troszke dłuższe niz kanony psiej piekności przewidują :D poprostu był nie do końca czystej krwi, zwróc uwage jakie długie łapki ma ta czarna buldozka która przygarnęła lavinia, też nie jest do konca czystej krwi...doksio jak dorastał to tez odstawał od kolegów pulpetów, więc sie nie martw poprostu taka jej uroda :D to długonoga brunetka i tyle 8)

Posted

[quote name='_beatka_']viris moj doksio tez nie miał rodowodu i łapki miał troszke dłuższe niz kanony psiej piekności przewidują :D poprostu był nie do końca czystej krwi, zwróc uwage jakie długie łapki ma ta czarna buldozka która przygarnęła lavinia, też nie jest do konca czystej krwi...doksio jak dorastał to tez odstawał od kolegów pulpetów, więc sie nie martw poprostu taka jej uroda :D to długonoga brunetka i tyle 8)[/quote]Przyznaję Ci Beatko całkowicie rację. Przecież jakieś powody musiały być, że jest bez rodowodu. Nawet z rodowodem zdarzają się nieraz takie wyskoki, ale napewno nie tak często

Posted

Ja Klarci nie widziałam , ale Piotrek twierdzi , że jest śliczna ( on nie zachwyca się zbyt często buldożkami ) To że optycznie wydaje się zbyt wysoka na łapkach , może być powodem zbyt smukłej sylwetki.
VIRIS ona mogłaby mieć większa masę.
Nie wyrwę się teraz z domu,by ją obejrzeć , bo niańczę małe Frytki .
To , że nie ma ona rodowodu , może być tylko lenistwem właścicieli rodziców Klarci.
Średnio co tydzień dzwoni do mnie 5-6 osób po szczeniaka bez rodowodu.
Są to ludzie , kórzy chcą mieć przyjaciela za kwotę nie większą jak 1000,-zł
To fajni ludzie , nie mam piesków w takiej cenie , więc kupią pewnie gdzieś bez rodowodu.
Draczyn , ja nie mam szczeniąt w różnym wieku.
W tym roku urodziły mi się 3 mioty ( łącznie 6 szczeniąt , z czego 3 ostatnie mają 3 dobę ).
Skąd wiec pomysł , że mam w różnym wieku ?

Posted

[quote name='elżbietarusos']
Skąd wiec pomysł , że mam w różnym wieku ?[/quote]Na stronie internetowej hodowli wystawione są do sprzedaży szczenięta w różnym wieku. Myślałam , że to prawda i stąd moja wypowiedż

Posted

[quote name='elżbietarusos']Mój webmaster jest niosiągalny , więc nie ma mi kto usunąć psiaków z 2004r , których juz dawno nie ma.[/quote]Przecież Ty sama piszesz na swojej stronie, to co za problem usunąć?