Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marzena&pako napisał(a):
Śliczne psiaki ;) moze niedługo uda mi się wstawić zdjęcia Jockera (ma już 4 miesiące 8) ) musze tylko dorwać cyfrówke ;)
Obiecałaś też Marzenko jakiś Ladny portrecik

Posted

Nooo,troszkę wcześnie Cię budzi.Misia,to straczny śpioch,najchętniej to by spała do 10-tej rano.Ale Sotek nie daje pospać i budzi nas miedzy 7-8 rano.
A moja corka ma w tym roku na późniejsze godziny do szkoły i mogłabym pospać nawet do 9-tej.No ale niestety.A po za tym ja wychodze rano z nimi osobno,bo Socik musi obejść lasek dookoła i 1000 razy zrobić siku.Natomiast Miśka siusiu,kupę i do domu.Można ją ciągnąć do woli,a ona nie zrobi kroku dalej.Rano mam przegrane :( .

Posted

Hehe :) No dzisiaj jakos tak sie zwklekla. Ale ostatnio wiecej pije wody wiec moze jej sie czesciej chciec siusiu.

Ale i tak dzielna dziewczyna bo nawet jak robila na gazetki to potrafila wytrzymac cala noc bez siusiania. Ostatnie siusiu kolo 22 i spala z nami cala noc, rano kolo osmej zchodzila w wyrka i na gazetke i dluuuugi szczoszek. No ale to juz nie na temat za bardzo. Zdjecia super.

Ja postaram sie wystawic ze zlotu i jeszcze jakies Klarci jak tylko rozprawie sie z komputerem.

Posted

Hebulka zdjecia fajoskie :)

Wdzianka tez. Ja szukalam dla Klarci ubranka ale niestety nic ciekawego w sklepach nie bylo.. a na allegro aktualnie tez nic nie widac ;/ A szkoda. Bo Klara tez by raczej wolala sie ubierac :)

Dawaj wiecej fotek :) Swietne sa :>

Posted

Hebulka i Misiaczek - wspaniałe foty. Prosimy o więcej. Hebulka założyłam temacik buldożki francuskie w Galerii głómnej na początki dogo. Tam wszscy też chćą oglądać nasze pociechy i zachwycają się nimi. Może byś te tam coś wkleiła. Pozdrawiam

Posted

Dzięki za nowe piękne foty. Wrzućcie ich trochę do galerii ogólnej. Założyłam tam temacik bulożek francuski i niektórzy zachwycają się tan naszymi pociechami

Posted

Draczyn,dzięki.No to teraz trzeba będzie trochę tych galerii utrzymać.
W moim przypadku,na buldożkach,na chinach,w galerii głównej i u Anutki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...