misiaczek Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Te posłanka można prać w pralce...ale niestety do pralki moje nie wejdzie :shake:.Latem po remoncie postanowiłam wyszorować w wannie i porobiły się takie brzydkie zacieki,bo woda spływała z niego 2 dni na balkonie w upał 30 stopniowy ;).Klarcia jest jedna,więc pewnie weźmiesz mniejsze.Wtedy do pralki się zmieści i dobrze odwiruje,więc zacieków nie powinno być. Ja też wysciełam kocem i wtedy tylko koc wystarczy prać regularnie. Ale ogólnie jestem zadowolona. Przesyłkę też otrzymałam expresowo.Zamawiałam 2 szt,dla mnie i dla siostry :).
_beatka_ Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 oj viris, skądś to znam, moje ostatnie zakupy na allegro skończyly sie na komisariacie na wilczej, bo baba chciala mnie oszukac ale trafila na kogoś kto nie da sobie w kasze dmuchać:mad:
misiaczek Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 No to macie pecha dziewczyny...ja jakoś do tej pory się nie sparzyłam,kupując na allegro.A jakieś 2 tygodnie temu nawet stól do kuchni zamawiałam i jestem bardzo zadowolona :).
Viris Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Misiaczek ja mam za soba setki zakupow na allegro i dopiero pierwszy raz jest cos nie tak, tak wiec nie marudze ;) Po prostu zalezalo mi na czasie (jutro wyjezdzam, a poslanie jest mi potrzebne na wyjazd) wiec koles za swoja "niekumatosc" troszke uslyszy epitetow (zalezy jaki jutro bede miec humor). Dzisiaj juz raczej listonosz nie przyjdzie. Misiaczek a nie mozna by tego poslanka oddac do pralni? Wtedy by szybciutko wysuszyli? Ja mam kiepska pralke i wlasnie bardzo slabo wiruje wiec pewnie i tak bede prac w pralni poslanko. Jeszcze sie zobaczy. Dzieki za informacje ;)
Viris Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ok, wlasnie odebralam poslanie. Super jest, a Pan ocalil siebie w ostatnim momencie :) Jutro wyjezdzamy:eviltong:
Hebulka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 To super :multi: Kanapy meduza naprawdę extra,tylko wlasnie przy rozmiarach na dwa pieski jest problem z praniem..my się z naszym pozegnalismy nad morzem..bo moja kicia jak miala problemy z siusianiem stwierdzila ze tam jest bardzo wygodnie i mozna uzywac zamiennie z kuweta..:-o :shake: teraz mają ponton przykryty barania skora i tez są zadowolone :loveu::multi::multi:
Viris Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ja sie obawiam ze jednak nie zmieszcze poslania do pralki :P No ale tez bedziemy przykrywac kocykiem a w razie potrzeby raczej pojde do pralni gdzie mi to od razu wysusza.
misiaczek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jasne...z pralnią nie pomyślałam,że jest taka instytucja :oops: .A ja się tak męczyłam piorąc w wannie :placz: ;). Ale tak naprawdę,gdyby nie remont,do tej pory bym nie wyprała,bo nie było potrzeby jak je kocykiem przykrywałam :).
Viris Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Kurde wydawalo mi sie ze poslanie bedzie olbrzymie, a jak Klarysa sie usadowi to juz nie jestem tego pewna. No ale ona i tak spi w kulke zwinieta wiec na razie jej wystarczy :> Jak zauwaze ze wyciaga rapetki to sie kupi wieksze :loveu: Na ostatniej focie prosze podziwiac moj talent medyczny. Misiosłoń jak nowy po operacji (lifting) :>
Mada&Teodor Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Fajne to legowisko. Musze takie zakupić dla mojego Teodora :) Viris jakie ma wymiary to posłanko? A Klara jak zawsze przesłodka :loveu:
Chefrenek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 A może są takie, z których można zdjąć "poszewkę"???
Viris Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 80 na 65 cm. Bardzo solidne, na prawde juz jestem zadowolona. No i kosztowalo mnie razem z kurierem 55 zl, a za tyle to w sklepie Zoo moge dostac u nas gąbczaste cos, co dla Klary jest zabawka na 10 minut i ma juz dziure wygryzioną :evil_lol:
Viris Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Na allegro macie olbrzymi wybor. Sa takie gdzie mozna wyjac bebechy i uprac sama poszewke, to nasze poslanko jest nierozbieralne.
_beatka_ Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 agata a co sie stalo z twarza misioslonia???:crazyeye: amputowalas ja?:evil_lol:
Viris Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 No wiec to było tak: Pojechalismy z Klara do znajomego na kilka dni, on byl w niej zakochany od pierwszego chrapniecia :> No wiec jak weszlismy do niego do mieszkana Klara wyczaila misia. Ladna maskotke, w ubranku itp. No i zaczela piszczec i szczekac patrzac na misia. Kolega stwierdzil ze moze sie misiem pobawic. Ja mowilam ze pi 5 minutach misio nie bedzie sie nadawac do ponownego polozenia na polke. No i on stwierdzil ze Klara go dostaje w prezencie. Po 2 minutach mis nie mial ubranek. Po 4 minutach Mis stal sie Misiosłoniem. Czyli zamiast noska z guziczkiem mial 10 centymetrowa trombe ;P Po 5 minutach zostal slepym misiosloniem... No i misioslon wrocil z Klara do domku. Klara bardzo go polubila i byli prawie nierozlaczni. Ale Klara to wymagajaca kobieta i wysysala (doslownie) wszystkie wnetrznosci Misiosłonia.. No i w trosce o Nia, zoperowalam misiosloniowi trombe :P Obcinajac ja i przyszywajac do czola :P Planowalam doczepic oczka, ale po co jak znowu oslepnie.. Osmiorniczka tez juz jest slepa..:diabloti:
Chefrenek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Moj też tak zrobił tylko, że z pieskiem. Teraz reaguje na słowo słoń.
_beatka_ Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 viris, super opowieść:evil_lol: bajtek za to dostal od siostry zabawke króliczka, ktory mial w uchu dzwoneczkek i po 5 minutach zabawy memlal juz w mordce ten dwoneczek wiec stwierdzilam ze bardzo musi mu sie podobac wiec dostal go w prezencie przyczepionego do szelek i teraz jak idzie na ulicy to sie ludzie ogladaja i sie smieja bo mysla ze to taki swiateczny akcent:evil_lol:
Mada&Teodor Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Hebulka- kombinezonik świetny, a Hebe wygląda w nim cudownie :loveu: :loveu: :loveu: Czy to prezencik dla pieksa pod choinkę?
Chefrenek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Hebulko twoje suczki są przefotogeniczne. Kombinezon prześliczny. Czy to szyła ta sama pani co dla Emisi?
Mada&Teodor Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Zaspany nietoperz :) Kolejne z serii żaba z żabą Ziewanko :) Portrecik profilu
misiaczek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Hebulka,świetnie Hebulinka wyglada w tym skafanderku :loveu:.Ślicznie uszyty..."jakby na miarę ;)" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.To oczywiscie aluzja do innych ubranek szytych na miarę :eviltong:.I kolorek idealny dla Hebe :). Mada,Teodorek ziewający przy kibelku-świetny :lol:.Minka na miarę buldożka ;).
_beatka_ Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 tedek rozplaszczona żaba przecudaśny:loveu:
Recommended Posts