Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki the best :loveu:.Galotki Hebe super :evil_lol:.
Gosia,mam niedyskretne pytanko...czy wraz ze stanem cywilnym,zmieniłaś również mieszkanko?Tak głupio się pytam,bo kiedyś były fotki w innym tle,naroznik był innego koloru itd.Ale może poprostu tylko meble zmieniłaś.
Ale wścibska jestem :oops:.

Posted

Już odpowiadam,to była zabawa i owszem..ale Hebe jak najbardziej gwałciła Emiśke :loveu: Ochote ma olbrzymią a faceta nie ma wiec zadowala się tym co ma pod ręką :evil_lol:
Misiaczku - niestety to tylko zmiana narożnika a nie mieszkanka :shake: z tym jak na razie za rozowo nie jest,a spanie wieksze bylo niezbedne bo w czworke na tamtym nie daloby rady spac..:razz:

Posted

_beatka_ napisał(a):
no cóż każdy ma inny gust, widac corka jest bardziej pociagająca od hebe;) :lol:

Córki się jeszcze nie dorobiłam Beatko choc moze juz niedługo ;)....poki co Emi trenuje na ręce,mojej zresztą :lol:

Posted

Chefrenek napisał(a):
Mój tak robił jak miał pół roku. Uciekałam przed wszystkimi psami. Na szczęście wyrósł z tego.

Mój ma już prawie półroku i narazie nie zauważyłam takich zachowań :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pewnie wszystko jeszcze przede mną tzn Teodorem :lol:

Posted

[quote name='Mada&Teodor']Zabawa w chowanego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

klejnoty najważniejsze, musi im być mięciutko..:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

_beatka_ napisał(a):
bajtek jak jest glodny to podchodzi do wora z karmą i dotąd w niego wali i wywleka go na środek kuchni dopoki nie dostanie zarcia:evil_lol:

Każdy psiak ma jakiś sposób by dopominać się o jedzonko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...