Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='aanitaz']Witamy :) Mam nadzieje ze nas jeszcze pamietacie :):):):)
Zobaczcie jak moja Tajga wydoroslala 5 skonczy 8 miesiecy :) juz osiem miesiecy ahhhhh... jak ten czas leci :):):)

Śliczniutka ta twoja "panienka" :))))

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='misiaczek']Viris,śliczne fotki :loveu:.
Dobrze,że problem cieczek już mnie nie dotyczy ;).

Nas tez by nie dotyczyl gdyby Klarcia sie nie rozchorowala w okresie kiedy mozna bylo przeprowadzic zabieg. No i tez ta cieczka troche sie opoznila i w sumie moglismy ja ciac jak tylko wyzdrowiala, ale balismy sie ryzykowac.
Po tej bedzie na pewno wysterylizowana. Nie zniose kolejny raz akcji pod tytulem "No mamuska dotknij mnie dotknij":evil_lol:

[quote name='Mada&Teodor']Superowe foteczki .... a te mnie najbardziej urzekły :loveu:
Prawdziwa z niej modelka :) Klara ze tak powiem urodzona w blasku fleszy, chociaz ostatnio malo zdjec jej robie, to teraz wrecz musze ja czyms zajac :) Ciesze sie ze sie podobaja :)

Posted

Dzięki.:multi:
Emiśka to mistrzyni w strzelaniu śmiesznym min,ma niekiedy taki wyraz pysia ze ja padam ze smiechu choc patrze na nią codziennie....:lol:

Posted

[quote name='Hebulka']

Hebulka zdjęcie przesliczne, szczeólnie te :loveu:
[quote name='Viris']:evil_lol:

Klara ze tak powiem urodzona w blasku fleszy, chociaz ostatnio malo zdjec jej robie, to teraz wrecz musze ja czyms zajac :) Ciesze sie ze sie podobaja :)

Mojemu Tedkowi, żeby zrobiś jakieś zdjęcie to się trzeba napocić. Więc robie prawie tylko wtedy kiedy śpi, albo się zmęczy i nie ma siły uciekać przed fleszem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dlatego bardzo podobaja mi sie zdjęcia Klary :)

Posted

[quote name='Mada&Teodor']A tu moja sierota spiąca na siedząco :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hrhrhrhr :) Podobnie zaczynam sen kociak ktorego wyadoptowalismy na innym forum do inowroclawia. Jak go wiozlam to tak siedzial a po jakis pieciu minutach zaczol sie odhylac do tylu i upadl na plecy i spal :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Mada&Teodor']A tu moja sierota spiąca na siedząco :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Mada...nie tylkoTwoja sierota tak sypia :evil_lol:.Ja to nazywam pozycja na jełopka ;).Wogóle minki jełopkowe są the best.
A tu wklejam na dowód,całkiem podobną pozycję Misiową :evil_lol:.

Posted

[quote name='misiaczek']Mada...nie tylkoTwoja sierota tak sypia :evil_lol:.Ja to nazywam pozycja na jełopka ;).Wogóle minki jełopkowe są the best.
A tu wklejam na dowód,całkiem podobną pozycję Misiową :evil_lol:.

CZADOWE ZDJĘCIE !!!! :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='_beatka_']
Mada bajtek tez najlepiej zasypia na siedzaco;)

Ten typ tak ma ..... dobrze, że jeszcze nie chrapie jak śpi na siedząco :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...