Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

No nie rob mi zdjec jak sie opalam...

No spadaj noooo!

Ty sie na mnie gapisz, to i ja bede na Ciebie.

Albo nie bede... bede....

....robic glupie miny...

....az wymiekniesz!

A pozniej znowu zmienie sie w aniolka.

I nikt nie pomysli jakim jestem potworkiem:diabloti::diabloti::diabloti:

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki z wizyty sylwiiskalskiej i Lalusia.Ale nie będę przynudzać,bo i tak Was nie zainteresuje.Zresztą większość fotek,to dupki piesów.Ponieważ niestety,były za ruchliwe :) :evil_lol:.

Sępiki ;)

Posted

Klara miny strzela nieziemskie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Misiaczek zdjecia rewelacyjne,zwłaszcza "sępiki" :multi:
Spotkanko jak widać bardzo się udało !!

Posted

[quote name='Hebulka']
Misiaczek zdjecia rewelacyjne,zwłaszcza "sępiki" :multi:
Spotkanko jak widać bardzo się udało !!
Tak udało się :).Sylwia,to bardzo miła osoba.Przyjechała na wystawę do ZG i u mnie nocowała.Laluś ukończył Mł.Ch.Pl :multi: :loveu:.
Mało fotek,bo musiałybyśmy cały czas dupki fotografować,takie bąble były ruchliwe :lol:.Co już przód w obiektywie,to po cyknięciu dupka wychodziła ;) :evil_lol:.

Ale i Twoje Hebulka spotkanie było udane.Wy przynajmniej macie kupę fotek.Zresztą jak zawsze świetnych :loveu:.

Posted

Ale mamy fajne zabaweczki :)

Żabolinka :evil_lol:

Sotek,skończ juz myć to moje ucho :evil_lol:

Poobiednia sjesta;)

Soteczek łapie promienie słońca,leżąc na wietrzonej pościeli ;).
Ale mu dobrze :lilangel:.

Posted

[quote name='Viris']Misiaczek zanim kupisz druga bulwe musisz zmienic fotele na wieksze:evil_lol::evil_lol:

Zdjecia slodkie ;)
Tak szybko nie kupię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.A to taka malutka pufka jest,ledwo mój tyłek tam się mieści :oops: .

A oto dowód,że oni żyją po bożemu :obrazic:

Posted

Jak widzę to cudną małżeńska parę to kojarzy mi się ze zdjeciami rodzinnymi z lat 70 np mamuci i tatucia (zwlaszcza Sotuś tatucia mi przypomina :lol:

Posted

Łoł ile grzybów :).
Ale nie zazdroszcze,bo nie lubię tych ślimaczków :).
U nas też wysyp grzybów wielki.Mój tata jak idzie z siostry psem do lasu na spacer,to w pół godziny torbę grzybów przynosi.I z mamą nadziwić sie nie mogą,że ja takich pyszności nie jadam :lol:.

Posted

hahahaha, ze slubnych zdjec nie moge:) Czad!!!
A co do grzybow to sie zasliniłam, ja bym mogla je jesc 24/h. Kupuje bo zbierac niecierpie:( Viris, moze odsprzedasz kilka;)

Posted

To ze sie nie znam to takze fakt:) Ale wiesz, mozna isc z kims kto sie zna na tych grzybach:) Ja natiomiast nie widze tych grzybów, po mnie mozna isc i nazbierac caly koszyk:)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...