Viris Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 No nie rob mi zdjec jak sie opalam... No spadaj noooo! Ty sie na mnie gapisz, to i ja bede na Ciebie. Albo nie bede... bede.... ....robic glupie miny... ....az wymiekniesz! A pozniej znowu zmienie sie w aniolka. I nikt nie pomysli jakim jestem potworkiem:diabloti::diabloti::diabloti:
Viris Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Atenka napisał(a):Minka rewelka:lol: Klara udaje bezfaflofca :> Misiaczek :)
misiaczek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Fotki z wizyty sylwiiskalskiej i Lalusia.Ale nie będę przynudzać,bo i tak Was nie zainteresuje.Zresztą większość fotek,to dupki piesów.Ponieważ niestety,były za ruchliwe :) :evil_lol:. Sępiki ;)
Ja&Roniuś Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 misiaczek;2184421 [B napisał(a): Mnie to zdjecie rozwala Sotuś patrzy na gryfonika że hej :evil_lol: Viris historyjka fajna a zakończenie z diabełkiem :cool2:
Viris Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Masakra ta fotka. Sotek lobuz. A teraz Klarcia. Zjazd piratow. Klara oczywiscie dusza towarzystwa :)
Hebulka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Klara miny strzela nieziemskie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Misiaczek zdjecia rewelacyjne,zwłaszcza "sępiki" :multi: Spotkanko jak widać bardzo się udało !!
Hebulka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Niedzielne spotkanie z syneczkiem Rokusiem : Rokulek: Hebunia: Hebunia i jej ukochana "Ciocia" :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
misiaczek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Hebulka'] Misiaczek zdjecia rewelacyjne,zwłaszcza "sępiki" :multi: Spotkanko jak widać bardzo się udało !! Tak udało się :).Sylwia,to bardzo miła osoba.Przyjechała na wystawę do ZG i u mnie nocowała.Laluś ukończył Mł.Ch.Pl :multi: :loveu:. Mało fotek,bo musiałybyśmy cały czas dupki fotografować,takie bąble były ruchliwe :lol:.Co już przód w obiektywie,to po cyknięciu dupka wychodziła ;) :evil_lol:. Ale i Twoje Hebulka spotkanie było udane.Wy przynajmniej macie kupę fotek.Zresztą jak zawsze świetnych :loveu:.
misiaczek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Ale mamy fajne zabaweczki :) Żabolinka :evil_lol: Sotek,skończ juz myć to moje ucho :evil_lol: Poobiednia sjesta;) Soteczek łapie promienie słońca,leżąc na wietrzonej pościeli ;). Ale mu dobrze :lilangel:.
misiaczek Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Daj buzi :kiss_2: STARE DOBRE MAŁŻEŃSTWO :lol:
Joss Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 HYHY, tylkoz konsumpcją tego maleznstwa lekki problem:) ze o potomstiwe nie wspomne;)
misiaczek Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Joss...w cnocie trzeba żyć :oops: :oops: :oops: :lilangel:.Rozpusty pod moim dachem oglądać nie będę :-x :nono: :megagrin:.
Viris Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Misiaczek zanim kupisz druga bulwe musisz zmienic fotele na wieksze:evil_lol::evil_lol: Zdjecia slodkie ;)
misiaczek Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Viris']Misiaczek zanim kupisz druga bulwe musisz zmienic fotele na wieksze:evil_lol::evil_lol: Zdjecia slodkie ;) Tak szybko nie kupię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.A to taka malutka pufka jest,ledwo mój tyłek tam się mieści :oops: . A oto dowód,że oni żyją po bożemu :obrazic:
momik Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Jak widzę to cudną małżeńska parę to kojarzy mi się ze zdjeciami rodzinnymi z lat 70 np mamuci i tatucia (zwlaszcza Sotuś tatucia mi przypomina :lol:
Viris Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Hahahahahahahahahaha OBŁĘD!!! To ja co prawda Klarci nie pokaze, ale grzybki ktore dzisiaj razem zebrałyśmy. Klara padnieta śpi :) I link do zdjecia calosci. http://images4.fotosik.pl/133/e80ea7887a173e12.jpg
misiaczek Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Łoł ile grzybów :). Ale nie zazdroszcze,bo nie lubię tych ślimaczków :). U nas też wysyp grzybów wielki.Mój tata jak idzie z siostry psem do lasu na spacer,to w pół godziny torbę grzybów przynosi.I z mamą nadziwić sie nie mogą,że ja takich pyszności nie jadam :lol:.
Joss Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 hahahaha, ze slubnych zdjec nie moge:) Czad!!! A co do grzybow to sie zasliniłam, ja bym mogla je jesc 24/h. Kupuje bo zbierac niecierpie:( Viris, moze odsprzedasz kilka;)
misiaczek Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Joss napisał(a):Kupuje bo zbierac niecierpie:( A może się nie znam na grzybkach??? ;)
misiaczek Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Joss napisał(a): Viris, moze odsprzedasz kilka;) Ja bym poczekała czy ona przeżyje ;) :lol:
Joss Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 To ze sie nie znam to takze fakt:) Ale wiesz, mozna isc z kims kto sie zna na tych grzybach:) Ja natiomiast nie widze tych grzybów, po mnie mozna isc i nazbierac caly koszyk:)))
Recommended Posts