Draczyn Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Prześliczne , jak zwykle i jakie ładne ramki
Hebulka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Draczyn napisał(a):Prześliczne , jak zwykle i jakie ładne ramki Ramki to efekt nauki naszej koleżanki od mopsików Gizma i Emirka - brata Emi Majki&Gizmo... :buzi: Wykazała się duuużą cierpliwościa dla mojego nie kumactwa i udało się :)
Hebulka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 A tu można zobaczyć dwóch panów klopsików o których wcześniej pisałam :) http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=1117506#1117506
Draczyn Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Hebulka napisał(a):Draczyn napisał(a):Prześliczne , jak zwykle i jakie ładne ramki Ramki to efekt nauki naszej koleżanki od mopsików Gizma i Emirka - brata Emi Majki&Gizmo... :buzi: Wykazała się duuużą cierpliwościa dla mojego nie kumactwa i udało się :)I Ty mówisz o niekumactwie, to co ja mam powiedzieć
_beatka_ Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 hebulka zdjecia psinek jak zwykle cudowne i pieknie oprawione i dopracowane, zazdroszcze zdolnosci i cierpliwości:)
Hebulka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Dziękuje..jestem zawstydzona... :oops: :oops:
_beatka_ Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 to sie przestań wstydzic tylko wklejaj jeszce wiecej :wink:
Draczyn Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Hebulka napisał(a):Dziękuje..jestem zawstydzona... :oops: :oops:Zawstydzona, ale ewnie też zadowolona
_beatka_ Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 napewno, tez bym była jakbym umiała wstawiać ładne zdjecia....w sumie to jakbym wogóle umiala cos wstawiać..... :roll: :lol:
Viris Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Beatko bo sie w koncu zdenerwuje i jak bede w warszawie to wpadne z mlotkiem i Ci wybije to "poddawanie sie" z glowy! Mowilam ze jesli tylko chcesz powinnas dokladnie poczytac rady w pomocy technicznej i wszystko powinno sie udac!
Draczyn Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 _beatka_ napisał(a):napewno, tez bym była jakbym umiała wstawiać ładne zdjecia....w sumie to jakbym wogóle umiala cos wstawiać..... :roll: :lol:Viris ma rację. ty byś chciała aby samo przyszło. Uczyłyśmy Cie cytatów i wydaje mi się, że nawet nie przeczytałaś. Przeczytaj pomoc techniczną i poiedz jakie masz trudnośści, to Viris napewno wspólnie z Anutką Ci pomogą
Viris Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 hebulka one sa niesamowite!!!! juz sie szykuje do spania ale nie moge sie normalnie napatrzec!!!!
Draczyn Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Hebulka napisał(a):ciąg dalszy... Zamęczą tego biednego kurczaczka
Draczyn Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Viris napisał(a):hebulka one sa niesamowite!!!! juz sie szykuje do spania ale nie moge sie normalnie napatrzec!!!!Dopiero teraz zauważyłam jakiego fajnego psiaczka masz w awatarze
Hebulka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Viris napisał(a):hebulka one sa niesamowite!!!! juz sie szykuje do spania ale nie moge sie normalnie napatrzec!!!! Ja też czasami nie mogę się napatrzeć na nie.. :iloveyou:
Viris Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Draczyn :A dziekuje :) Do czasu jak bede w stanie popracowac nad avatarkiem z Klara zostanie taki maly merdacz. Musze w koncu siasc na lepszym sprzecie zeby cos podzialac ;) Hebulka Gratuluje i zazdroszcze towarzystwa takich slicznotek :)
Draczyn Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 JUż znalazłam czarnuszki - pręguski
_beatka_ Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 hebulka jak zwykle piękne zdjęcia...pannice są cudowne :angel: ale temu kurczaczkowi to ja nie zazdroszczę :wink:
anutka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Hebulko świetne te fotki i piekne pieski :)
Draczyn Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 anutka napisał(a):Hebulko świetne te fotki i piekne pieski :)Dzieńdobry Anutko. Dzisiaj masz wolne?
anutka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):Hebulko świetne te fotki i piekne pieski :)Dzieńdobry Anutko. Dzisiaj masz wolne? Dzień dobry Draczyn :) Niestety nie, siedże właśnie na informatyce i zapoznaje się z programem Internet Explorer :lol:
_beatka_ Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 draczyn i viris nie denerwujcie się tak na mnie :roll: jak tylko będę troszke wolniejsza to napewno nauczę się wszystkiego...obiecuje :D aha Hebulka na tych zdjęciach z linka te mopsiki maja takie fajne adresówki w kształcie kosteczek, ile to kosztuje i gdzie mozna takie zamówić?
Recommended Posts