Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn napisał(a):
Prześliczne , jak zwykle i jakie ładne ramki

Ramki to efekt nauki naszej koleżanki od mopsików Gizma i Emirka - brata Emi Majki&Gizmo... :buzi: Wykazała się duuużą cierpliwościa dla mojego nie kumactwa i udało się :)

Posted

Hebulka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Prześliczne , jak zwykle i jakie ładne ramki

Ramki to efekt nauki naszej koleżanki od mopsików Gizma i Emirka - brata Emi Majki&Gizmo... :buzi: Wykazała się duuużą cierpliwościa dla mojego nie kumactwa i udało się :)
I Ty mówisz o niekumactwie, to co ja mam powiedzieć

Posted

Beatko bo sie w koncu zdenerwuje i jak bede w warszawie to wpadne z mlotkiem i Ci wybije to "poddawanie sie" z glowy! Mowilam ze jesli tylko chcesz powinnas dokladnie poczytac rady w pomocy technicznej i wszystko powinno sie udac!

Posted

_beatka_ napisał(a):
napewno, tez bym była jakbym umiała wstawiać ładne zdjecia....w sumie to jakbym wogóle umiala cos wstawiać..... :roll: :lol:
Viris ma rację. ty byś chciała aby samo przyszło. Uczyłyśmy Cie cytatów i wydaje mi się, że nawet nie przeczytałaś. Przeczytaj pomoc techniczną i poiedz jakie masz trudnośści, to Viris napewno wspólnie z Anutką Ci pomogą

Posted

Viris napisał(a):
hebulka one sa niesamowite!!!! juz sie szykuje do spania ale nie moge sie normalnie napatrzec!!!!
Dopiero teraz zauważyłam jakiego fajnego psiaczka masz w awatarze

Posted

Viris napisał(a):
hebulka one sa niesamowite!!!! juz sie szykuje do spania ale nie moge sie normalnie napatrzec!!!!

Ja też czasami nie mogę się napatrzeć na nie.. :iloveyou:

Posted

Draczyn :A dziekuje :) Do czasu jak bede w stanie popracowac nad avatarkiem z Klara zostanie taki maly merdacz. Musze w koncu siasc na lepszym sprzecie zeby cos podzialac ;)
Hebulka Gratuluje i zazdroszcze towarzystwa takich slicznotek :)

Posted

Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):
Hebulko świetne te fotki i piekne pieski :)
Dzieńdobry Anutko. Dzisiaj masz wolne?

Dzień dobry Draczyn :)
Niestety nie, siedże właśnie na informatyce i zapoznaje się z programem Internet Explorer :lol:

Posted

draczyn i viris nie denerwujcie się tak na mnie :roll: jak tylko będę troszke wolniejsza to napewno nauczę się wszystkiego...obiecuje :D aha Hebulka na tych zdjęciach z linka te mopsiki maja takie fajne adresówki w kształcie kosteczek, ile to kosztuje i gdzie mozna takie zamówić?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...