Hebulka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Pieski trzy - Emi, Gustaw, Hebe Hebe & Gustaw....
anutka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Hebulko jak zwykle piękne fotki :) Emi jest urocza - zazdroszcze ci takiego malucha ;)
anutka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Hebulka napisał(a):Dzięki Anuś :buzi: Nie ma za co :)
Minimolos Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Fotki to za mało powiedzane :lol: ciekawi mi co dalej się wydarzyło bo to jakaś gra wstępna :lol: się szykowała :lol:
Draczyn Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 Minimolos napisał(a):Fotki to za mało powiedzane :lol: ciekawi mi co dalej się wydarzyło bo to jakaś gra wstępna :lol: się szykowała :lol:Właśnie o to samo chciałam zapytać, bo widzę, że Gustaw ma dobry gust i bardzo jest zainteresowany piękną Hebe
Hebulka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Minimolos napisał(a):Fotki to za mało powiedzane :lol: ciekawi mi co dalej się wydarzyło bo to jakaś gra wstępna :lol: się szykowała :lol: Na grze wstępnej musiało się skończyc...no wiesz w końcu dziecko na to patrzyło :wink: ....Wyobrażasz sobie minę zgorszonego mopsa.. :oops: :o
_beatka_ Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 a hebe z gustawem to kumple?czy rodzenstwo bo sa bardzo podobne...?
Minimolos Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 :evil_lol: :roflt: :cunao: :evil_lol: :roflt: :cunao: :evil_lol: :roflt: :cunao: Już sobie wyobrażam minę ZGORSZONEGO Mopsa !!!
Draczyn Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 Hebulka napisał(a):Minimolos napisał(a):Fotki to za mało powiedzane :lol: ciekawi mi co dalej się wydarzyło bo to jakaś gra wstępna :lol: się szykowała :lol: Na grze wstępnej musiało się skończyc...no wiesz w końcu dziecko na to patrzyło :wink: ....Wyobrażasz sobie minę zgorszonego mopsa.. :oops: :oAle w każdym razie miłość platoniczna - to też coś Hebulka
Hebulka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 _beatka_ napisał(a):a hebe z gustawem to kumple?czy rodzenstwo bo sa bardzo podobne...? Nie, to kumple,Gustaw jest synem byłego męża Hebe... :wink:
Hebulka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Minimolos napisał(a)::evil_lol: :roflt: :cunao: :evil_lol: :roflt: :cunao: :evil_lol: :roflt: :cunao: Już sobie wyobrażam minę ZGORSZONEGO Mopsa !!! No właśnie... :roflt: :roflt: :biggrina: :jumpie:
Draczyn Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 Hebulka napisał(a):Minimolos napisał(a)::evil_lol: :roflt: :cunao: :evil_lol: :roflt: :cunao: :evil_lol: :roflt: :cunao: Już sobie wyobrażam minę ZGORSZONEGO Mopsa !!! No właśnie... :roflt: :roflt: :biggrina: :jumpie:czyli jak dwa aniolki
Hebulka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Draczyn napisał(a):Hebulka napisał(a):Minimolos napisał(a)::evil_lol: :roflt: :cunao: :evil_lol: :roflt: :cunao: :evil_lol: :roflt: :cunao: Już sobie wyobrażam minę ZGORSZONEGO Mopsa !!! No właśnie... :roflt: :roflt: :biggrina: :jumpie:czyli jak dwa aniolki :D :D :D :D :D Prawie... :wink:
Draczyn Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 Szkoda, że to tak daleko, bo wybrać by się mogły nasze psiaki na wspólny spacerek
Hebulka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Szkoda :( Draczyn zadziwiasz mnie :klacz: Jakie piękne gify :D
Draczyn Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 Hebulka napisał(a):Szkoda :( Draczyn zadziwiasz mnie :klacz: Jakie piękne gify :DA taki ci się podoba
Hebulka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Draczyn napisał(a):Hebulka napisał(a):Szkoda :( Draczyn zadziwiasz mnie :klacz: Jakie piękne gify :DA taki ci się podoba A pewnie,że się podoba :D
Draczyn Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 hebulka, czy chcesz adres do tych gifow???
misiaczek Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Hebulka napisał(a):_beatka_ napisał(a):a hebe z gustawem to kumple?czy rodzenstwo bo sa bardzo podobne...? Nie, to kumple,Gustaw jest synem byłego męża Hebe... :wink: Hebulka,to wszystko w rodzinie zostanie :evil_lol: :ylsuper:
Draczyn Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 misiaczek napisał(a):Hebulka napisał(a):_beatka_ napisał(a):a hebe z gustawem to kumple?czy rodzenstwo bo sa bardzo podobne...? Nie, to kumple,Gustaw jest synem byłego męża Hebe... :wink: Hebulka,to wszystko w rodzinie zostanie :evil_lol: :ylsuper:jasne
.ania Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Nareszcie znalazłam trochę wolnego czasu, by przedstawic Wam moją ukochaną buldożkę :D Sali urodziła się 1 stycznia 1998 roku w hodowli Werus. W zasadzie jej zakup to była decyzja chwili (pojęcie o rasie naturalnie miałam bo bardzo mi się podoba :wink: ) ale nigdy nie żałowałam, nie załuję i napewno nie będę żałowała, że się w moim życiu pojawiła. Na wystawie była raz jako 9-cio miesięczy szczeniak i muszę przyznac, że stety czy niestety nie pokazała się od najlepszej strony, środowisko wystaw jej nie odpowiadało dlatego to był pierwszy i ostatni raz kiedy Sali była pokazana. Może nie jest najbliższa wzorcowi, ale napewno najkochańsza :) jej ulubionym przysmakiem jest kocie jedzenie, dla niego jest w stanie zrobic wszystko, śmiejemy się, że ona tańczy, śpiewa i stepuje :wink: oprócz tego jest uparta, nie znosi deszczu, zimna i innych nieprzyjaznych czynników klimatycznych. Zawsze chodzi swoimi drogami, gdy tylko kierunek spaceru jej nie odpowiada staje i odmawia współpracy... ale mimo wieku uwielbia ganiac po polach i lasach :P Tu wstawiam kilka jej fotek: Mam nadzieję, że sie Wam podoba 8)
Recommended Posts