Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrywieczór Magda. miło Cię poznać. Cieszymy się, że przybył jeszcze jeden buldożek i to w dodatku taki słodki. Zapraszamy do dalszej dyskusji. Dzięki za piękne fotki

Posted

-Magda- napisał(a):
Bardzo się cieszę, że Salinka się podoba :P

Pewnie, że się podoba :)
Na dodatek z tego co czytałam na pudlach wynika, że jesteśmy prawie sąsiadkami :)
Aż dziwne, że jeszcze nie spotkałyśmy się na spacerach

Posted

anutka napisał(a):
-Magda- napisał(a):

Na dodatek z tego co czytałam na pudlach wynika, że jesteśmy prawie sąsiadkami :)

Chyba się spotkałyśmy, ale poprostu ciężko skojażyc kogoś z kim nigdy się nie rozmawiało (do dzisiaj :wink: ) Napewno widziałam Cie na zlocie buldożków w zaszłym roku w parku szczęśliwickim :)

Posted

-Magda- napisał(a):
anutka napisał(a):
-Magda- napisał(a):

Chyba się spotkałyśmy, ale poprostu ciężko skojażyc kogoś z kim nigdy się nie rozmawiało (do dzisiaj :wink: ) Napewno widziałam Cie na zlocie buldożków w zaszłym roku w parku szczęśliwickim :)

Ja z każdym właścicielem buldożka, którego spotkam rozmawiam. Niestety w parku spotykam cały czas kilka tych samych osób.

Posted

W parku dawno nie byliśmy bo wakacje zwierzaki spędzają na działce :) najczęściej Salinke można spotkac z moją córką i jej koleżanką, która ma doga, swoją drogą fajnie to wygląda... taki mały z takim duzym 8)

Posted

-Magda- napisał(a):
a poza tym żywego to Ty masz w emblemacie i to w dodatku jakiego pieknego :D
Niestety on jest bardzo smutny, bo nie wszystkim się podoba. Nazywali go nawet petem

Posted

Hebulka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
hebulka, czy chcesz adres do tych gifow???

Jasne !!!
GIFY.ORG.PL!Gify!Obrazki!gify!Rysunki... Taki mam ades w zakładkach, tylko zamiast wykrzykników są tam pionowe kreski, a ja tu na klawiaturze nie mogę ich znależżć

Posted

misiaczek napisał(a):
Witaj Magda :D
Miło,że do nas dołączyłaś.Salinka i pozostałe dziewczynki super :P .
Ja też się cieszę, bo im nas więcej, tym weselej, no i jest więcej tematów do rozmowy]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...