misiaczek Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='misiaczek']Na spacerkach jest ok...tylko rano mam największy problem,bo jestem w domu sama i muszę sama z nimi wychodzić,a początki z 2 psami są trudne. A po za tym Misia długo śpi i jej poranny spacerek do tej pory był 3-minutowy :wink: siusiu,kupka i do domku.A Soto musi pochodzić.Misia się zapiera i po zrobieniu kupki ani kroku dalej.Więc rano wychodzę z nimi osobno :evilbat: .[/quote]To faktycznie kłopot. Soto już nie robi w domu?[/quote] Soto,już gdzieś tam pisałam,że nie załatwia się w domu wogóle :D . A poza tym jest taki mądrusi,że nawet się dostosował do wstawania mojego i Misi(w pierwszy dzień wstał już o 5:30)a juz na drugi dzień grzeczniutko czekał aż my z Misią wstaniemy.
_beatka_ Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 to rzeczywiscie jest sie z czego cieszyc bo jet b.madry i nie powinno byc z nim juz problemów!a wg mnie na ustalenie hierarchii potrzeba tylko troszke czasu i wszystko samo sie ułozy :D
Draczyn Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 [quote name='_beatka_']misiaczek a jak je karmisz to sie nie gryzą?czy dostaja w oddielnych pomieszczeniach?[/quote]To Beatko w temacie karmenia, lub znajdż inny odpowiedni, a jak nie wiesz gdzie to off
Viris Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Nie wiem czy jest sens tutaj tez wklejac zdjecia Klary. Jak cos zapraszam do tematu o szczeniaczkach na ogladanie ;)
_beatka_ Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 viris tu tez mozesz przeciez wklejac zdjecia klarusi, to dział fotki a ty masz nowy aparat:0 nic tylko rób wiecej zdjęć żeby było na dwa tematy 8)
Viris Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Ale galeria sie dobrze rozwija i tak. A Szczeniaczki tak troche mniej wiec jak na razie chyba szczeniaczki bede wspierac ;)
_beatka_ Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 no to wspieraj, to czekamy na kolejna dawkę klarusi w akcji:)
Viris Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 No postaram sie cos jeszcze dodac do konca tygodnia. Ale najwiecej zdjec spodziewam sie dodac jak Klara bedzie mogla juz brykac po dworku [img]http://www.tomala.1x.com.pl/gify/gify/zwierzeta/psy/11.gif[/img]
_beatka_ Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 viris no przestan juz z tymi gifami bo wpadam w kompleksy, ze ja takich nie umiem wtawiać.. :(
Viris Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Beatha dawaj na offa. JUz Ci mowie jak to zrobic :)
_beatka_ Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 moje najkochańsze słoneczko, mój maly aniołeczek :lilangel: [img]http://grono.net/user/userphoto.jsp?photoid=416284&id=133865 [/img]
_beatka_ Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 ooo i dupa blada... :cry: gdzie moj doksio?wkleiłam tak jak napisałaś...
_beatka_ Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 [img]http://grono.net/user/userphoto.jsp?photoid=416284&id=133865[/img]
Draczyn Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 [quote name='_beatka_']znów porazka...[/quote]Nie przejmuj się Beatko, ja też mam same porażki
Viris Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Ojc Beatko. Nie wiem co sie stalo. Ale najprawdopodobniej powodem jest to ze na grono trzeba sie najpierw zalogowac. Ja jakis czas temu usunelam swoje konto z grona wiec nie jestem wstanie zobaczyc Doksia.
Viris Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Tak wlasnie jak myslalam. Na grono trzeba sie zalogowac zeby to zadzialalo. Nie masz zdjec na innym serverze niz grono? Moze najpierw zrobimy cwiczenie z tymi gifkami? :)
_beatka_ Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 no wlasnie nie mam:( bo na inne to juz wogóle nie umiem wkejać :roll: mialam żółwiki na [url]www.terrarystyka.pl[/url] ale od jakiegos czasu ciagle mi się nie otwiera ten serwer :roll: moż mam juz tak zawirusowany komputer?
Draczyn Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 [quote name='_beatka_']no wlasnie nie mam:( bo na inne to juz wogóle nie umiem wkejać :roll: mialam żółwiki na [url]www.terrarystyka.pl[/url] ale od jakiegos czasu ciagle mi się nie otwiera ten serwer :roll: moż mam juz tak zawirusowany komputer?[/quote]A nie masz programu antywirusowego?
Viris Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Beatko ja dzisiaj juz nie mam sily. Jutro postaram sie z Toba posiedziec i potlumaczyc Draczyn juz duzo rzeczy umie to i Ty Dasz rade! Prawda Draczyn ze to nie takie trudne? Tylko trzeba cwiczyc!
Draczyn Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 [quote name='Viris']Beatko ja dzisiaj juz nie mam sily. Jutro postaram sie z Toba posiedziec i potlumaczyc Draczyn juz duzo rzeczy umie to i Ty Dasz rade! Prawda Draczyn ze to nie takie trudne? Tylko trzeba cwiczyc![/quote]Tylko jeszcze trzeba znać tą termiologię itd. Stopniowo może się uda. Dzięki za wskazówki
Wind Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=15516]Jak wstawic zdjecie - krok po kroku[/url]
Draczyn Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 [img]http://www.tomala.1x.com.pl/gify/gify/zwierzeta/malpki/101.gif[/img]
Viris Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Draczyn : Myslalam ze czytalas tamten temat bo sama o nim wspominalas.
Recommended Posts