Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Hebulka napisał(a):
Wzorzec mówi o ,6,3 - 8,1 kg. Emi mama waży 8 kg.Ale wiem,ze jest bardzo dużo mopsów zdecydowanie przekraczających tą wage, - 10 i ponad.
To ograniczenie wagowe jest również u bulddożków, ae to trochę głupie, bo zawszedobrze wyglądający czy nawet zatuczoy pies będzie ważył dużo więcej niż zabiedzonaa mizerota

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hebulka napisał(a):
Zgadza się Draczyn.
Ciekawa jestem czy jest dobrze wygladający,samiec mopsa ważacy te 8 kg..
całkowicie się z tym zgadzam. Dorze wyglądający mops musi mieś dużo ciałka

Posted

Draczyn napisał(a):
Czy może mi ktoś wyjaśnić jak usunąć te posty. Naciskam zmień, wymazuję całą treść, a one zostają
Usunąć wiadomość może tylko moderator

Posted

anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Czy może mi ktoś wyjaśnić jak usunąć te posty. Naciskam zmień, wymazuję całą treść, a one zostają
Dzięki Anutko, nie będę jej zawracać głowy, jeśli się pokażę to przyokazji ją poproszę. Dzięki. Czy oglądałaś już dzisiaj Mlada Boleslaw na tamtym forum. Warto zobaczyć

Posted

Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Dzięki Anutko, nie będę jej zawracać głowy, jeśli się pokażę to przyokazji ją poproszę. Dzięki. Czy oglądałaś już dzisiaj Mlada Boleslaw na tamtym forum. Warto zobaczyć

Tak już czytałam. Pozostawie to jednak bez komentarza.

Posted

anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):

Tak już czytałam. Pozostawie to jednak bez komentarza.
A czy czytałaś odpowiedż i re....

Posted

Anutko mogę zmienić dto zdjęcie, ale ono miesći się moim zdaniem na strnie, ale powiedz mi , jak ccę małe to piszę small, a jak chcę średnie , to co mam napisać. Bo te malutkie zdjęcia są trochę za małe

Posted

Draczyn napisał(a):
Anutko mogę zmienić dto zdjęcie, ale ono miesći się moim zdaniem na strnie, ale powiedz mi , jak ccę małe to piszę small, a jak chcę średnie , to co mam napisać. Bo te malutkie zdjęcia są trochę za małe

wind już kilka razy nas prosiła abyśmy pozmniejszały fotki. To zdjęcia ma ok.700x580 pikseli.
Jeżeli chodzi o wielkość zdjęć to nie ma tu czegoś takiego jak small, medium. Wszystko zalezy od nazwy zdjęcia. Ty na swojej stronie kliknęłaś we właściwości miniatury zdjęcia. Wtedy pojawiła Ci się nazwa właśnie ze small - tak nazwał zdjęcie twórca Twojej strony.
aby fotka była w normalnych rozmiarach musisz po prosttu najpierw je otworzyć w oryginalnym rozmiarze, a dopiero potem kliknąc właściwości.

Posted

anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):

wind już kilka razy nas prosiła abyśmy pozmniejszały fotki. To zdjęcia ma ok.700x580 pikseli.
Jeżeli chodzi o wielkość zdjęć to nie ma tu czegoś takiego jak small, medium. Wszystko zalezy od nazwy zdjęcia. Ty na swojej stronie kliknęłaś we właściwości miniatury zdjęcia. Wtedy pojawiła Ci się nazwa właśnie ze small - tak nazwał zdjęcie twórca Twojej strony.
aby fotka była w normalnych rozmiarach musisz po prosttu najpierw je otworzyć w oryginalnym rozmiarze, a dopiero potem kliknąc właściwości.
Dzięki dziś w nocy potrenuję i może mi wyjdzie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...