Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Fredzia,Basia,Viris...super foteczki :cool2:.

Fredzia widzę,że lubi moczyć się w wanience w te upały :lol:. Całe szczęście,że na razie się skończyły :razz:.

Basia,Safi rosnie jak na drożdżach.Ale ten czas leci.Niedawno taka mała klucha była ;) :).

Viris,jak tam Klarcia po Twoim powrocie?

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

misiaczek napisał(a):

Viris,jak tam Klarcia po Twoim powrocie?

Tak jak widac na fotkach :P uchachana. Pierwszy poranek w domu to byla taka zdziwiona ze serio wrocilam. Komicznie to wygladalo :)

Posted

Z Atenka spotkalam sie juz w dzien przyjazdu. Ale wtedy nie mialam aparatu. A w piatek pojechalismy do Kołobrzegu i tam spotkalismy sie z Hebulka.

Posted

ATENKO:lol: nareszcze wiem jak wygladasz:multi: :multi: :multi: fajnie,ze sie spotykacie w roznych miejscach:lol: SUPER:loveu:

Posted

Ja to uwielbiam takie spotkania. Planowalam pojechac do Gąsek albo do Ustki lub jej okolic. I zdecydowalo to ze kolo Gąsek bedzie Atenka, a w Ustce byloby za duzo osob. Wpadlismy na jeden dzien do Ustki tylko odwiedzic rodzinke.

Posted

Viris napisał(a):
DorotaL co u Cometa i reszty dzieciaczkow? JUz sa w nowych domkach?

Większość dzieciaczków jest już w nowych domach(2 suczki i piesek). W końcu tygodnia wyjeżdża do nowych wlaścicieli Celt, a Comet zostaje u mnie w domu. Na sprzedaż zostal tylko jeszcze Cyklon (pręgusek). To największy rozrabiaka z całego miotu :lol: :lol: Tak szczerze mówiąc, to robi sie w domu jakoś pusto :placz:

Posted

Rozumiem Cię Dorotko,brakuje tych slodkich mordek..oj brakuje .:-(

Ciesze sie ze podobają sie Wam fotki,niestety mam problem z otworzeniem pozostalych z pkyty,kompletnie nie wiem czemu,jakis strajk kompa,ale jak tylko mi sie uda to wstawie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...