misiaczek Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Fredzia,Basia,Viris...super foteczki :cool2:. Fredzia widzę,że lubi moczyć się w wanience w te upały :lol:. Całe szczęście,że na razie się skończyły :razz:. Basia,Safi rosnie jak na drożdżach.Ale ten czas leci.Niedawno taka mała klucha była ;) :). Viris,jak tam Klarcia po Twoim powrocie?
Fredzia:) Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Misiaczek super masz psiaki i jakie rozspiewane:):):)
misiaczek Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Nooo...czasami gadają ludzkim głosem ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Viris Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 misiaczek napisał(a): Viris,jak tam Klarcia po Twoim powrocie? Tak jak widac na fotkach :P uchachana. Pierwszy poranek w domu to byla taka zdziwiona ze serio wrocilam. Komicznie to wygladalo :)
Viris Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Spotkanie z Gosia od Hebe i Emi i z Anetka od Dory :)
Viris Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Joss napisał(a):Przepiekne!!!! Dziekujemy i czekamy na Wasze :>
Agama Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Viris foty boskie:loveu: i jaki fajne spotkanko mialyscie:lol:
Viris Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Z Atenka spotkalam sie juz w dzien przyjazdu. Ale wtedy nie mialam aparatu. A w piatek pojechalismy do Kołobrzegu i tam spotkalismy sie z Hebulka.
Agama Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 ATENKO:lol: nareszcze wiem jak wygladasz:multi: :multi: :multi: fajnie,ze sie spotykacie w roznych miejscach:lol: SUPER:loveu:
Viris Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Ja to uwielbiam takie spotkania. Planowalam pojechac do Gąsek albo do Ustki lub jej okolic. I zdecydowalo to ze kolo Gąsek bedzie Atenka, a w Ustce byloby za duzo osob. Wpadlismy na jeden dzien do Ustki tylko odwiedzic rodzinke.
Hebulka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Wakacje Hebe,Emi i reszty Z synkiem Roninkiem: Z synkiem Rokusiem:
Viris Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 DorotaL co u Cometa i reszty dzieciaczkow? JUz sa w nowych domkach?
dorotal Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Viris napisał(a):DorotaL co u Cometa i reszty dzieciaczkow? JUz sa w nowych domkach? Większość dzieciaczków jest już w nowych domach(2 suczki i piesek). W końcu tygodnia wyjeżdża do nowych wlaścicieli Celt, a Comet zostaje u mnie w domu. Na sprzedaż zostal tylko jeszcze Cyklon (pręgusek). To największy rozrabiaka z całego miotu :lol: :lol: Tak szczerze mówiąc, to robi sie w domu jakoś pusto :placz:
Viris Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 To ja poprosze nowe zdjatka :) I mizianka dla pozostalych szczeniorkow :)
Hebulka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Rozumiem Cię Dorotko,brakuje tych slodkich mordek..oj brakuje .:-( Ciesze sie ze podobają sie Wam fotki,niestety mam problem z otworzeniem pozostalych z pkyty,kompletnie nie wiem czemu,jakis strajk kompa,ale jak tylko mi sie uda to wstawie.
Recommended Posts