Asiaczek Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Nie ma co gdybać. Poczekajmy, co powie Madja. Pewnie zajrzy tu jutro, pojutrze ... pzdr. Quote
Ypsylon Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 mimo wszystko mam szczerą nadzieję, że Madja da nam się namówić na wystawienie, chociaż kilka razy Draki... Quote
stellanovaa Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Asiaczek']Sie okaże... Pzdr. ...no tak... poczekamy... zobaczymy :-o pozdr. Beata Quote
Savannah Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='Asiaczek']Sie okaże... Pzdr. Asiaczku wysłałam ci wczoraj maila czy dostalas go? Pzdr Quote
Asiaczek Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Savannah - tak, dostałam. Ale mimo ciągłych prób - nie mam dla Ciebie dobrych informacji. Nie mogę wysłać faksu... Pzdr. Quote
Evelina Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='Basenji']Madja, ja to już przeszedłem. To jest naprawdę okropne doświadczenie, kupa roboty, kasa itd więc dlatego powinnaś się zdecydować. zdrówko:angryy:Basenji zaczynam Cie chyba lubic :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Evelina - et Brute contre me? Pzdr. Quote
Basenji Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='Asiaczek']Evelina - et Brute contre me? Pzdr. Czyżbyś mnie nie lubiła? Zdrówko Quote
Asiaczek Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 No coś Ty, Basenji! Ja Ciebie uwielbiam nad życie i wielokrotnie dawałam temu wyraz... Moja wypowiedź dotyczyła problemu "wystawowego". Pzdr. Quote
Evelina Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='Asiaczek']No coś Ty, Basenji! Ja Ciebie uwielbiam nad życie i wielokrotnie dawałam temu wyraz... Moja wypowiedź dotyczyła problemu "wystawowego". Pzdr.Hmmm... jak sie uwielbia nad zycie... to problem wystawowy nie powinien istniec :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Ale istnieje...:lookarou: Pzdr. Quote
Evelina Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Asiaczek napisał(a):Ale istnieje...:lookarou: Pzdr.Wiec z tym uwielbianiem nad zycie cos nie tak :hmmmm: Quote
Asiaczek Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Bo to działa tylko w jedną stronę... Ja uwielbiam Basenji, a On mnie - niekoniecznie... Pzdr. Quote
Evelina Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Asiaczek napisał(a):Bo to działa tylko w jedną stronę... Ja uwielbiam Basenji, a On mnie - niekoniecznie... Pzdr.A ... tu Cie mam. :evil_lol: Do bycia lubianym przez kogos sie dazy, a nie tego wymaga ;) Jakby co, to ja Basenji lubiam na polu wystawowym, reszta niekoniecznie :lol: Quote
Basenji Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='Evelina']A ... tu Cie mam. :evil_lol: Do bycia lubianym przez kogos sie dazy, a nie tego wymaga ;) Jakby co, to ja Basenji lubiam na polu wystawowym, reszta niekoniecznie :lol: Na polu wystawowym to nie możesz mnie znać. A na tym innym to z czym jest problem? Asiaczku: Ja też cię zawsze lubię, chociaż czasami jesteś strasznie uparta - jak basenji. zdrówko Quote
Asiaczek Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Basenji - większego komplementu nie mogłam się doczekać!!!! :buzi: :buzi: :buzi: :klacz: :klacz: :happy1: :happy1: :happy1: :angel: :angel: :calus: :calus: :calus: I teraz wiem, dlaczego Cię lubię... Bo podobno właściciele upodabniają się do swoich pupilków... Pzdr. Quote
Basenji Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Asiaczek']Basenji - większego komplementu nie mogłam się doczekać!!!! :buzi: :buzi: :buzi: :klacz: :klacz: :happy1: :happy1: :happy1: :angel: :angel: :calus: :calus: :calus: I teraz wiem, dlaczego Cię lubię... Bo podobno właściciele upodabniają się do swoich pupilków... Pzdr. To fakt. zdrówko Quote
Asiaczek Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Wstawiam zdjęcie "trójki" zwycięzców z Głogowa. Jeden Asiaczek i 2 nie-Asiaczki (od lewej): I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek - w Głogowie zakończyła Młodzieżowy Championat Polski) DOUBLE VINNY Dream of Africa - w Głogowie zakończył Młodzieżowy Championat Polski Abotere's ADUNBI - BOB, NPwR, BOG BIS 6. SUKCES niesamowity! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Dzięki za miłe słowa!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Agabass - jakie "nieźle", poszło nam wspaniale!!!:lol: Pzdr. Quote
Basenji Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Asiaczek']Wstawiam zdjęcie "trójki" zwycięzców z Głogowa. Jeden Asiaczek i 2 nie-Asiaczki (od lewej): I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek - w Głogowie zakończyła Młodzieżowy Championat Polski) DOUBLE VINNY Dream of Africa - w Głogowie zakończył Młodzieżowy Championat Polski Abotere's ADUNBI - BOB, NPwR, BOG BIS 6. SUKCES niesamowity! Pzdr. Psiaki przedstawiłaś. A kobiałki - idąc od lewej? Zdrówko Quote
Asiaczek Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Ja Ci dam kobiałki!!! A tak bez emocji, to od lewej: Małgosia + Buszi, Aga + Dabli i ja + Gusio. Pzdr. Quote
Recommended Posts