Asiaczek Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 Basenji, no przecież pisałam, że Holandia. A Stuttgart, Strasburg, Wenecja to nie Holandia! Ty wogóle nie czytasz moich postów! A teraz możesz sobie zgadywać, po odległości, do jakiego miasta jadę. Miłej zabawy. Pzdr. Quote
Basenji Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 To Ci Asiu życzę, aby Twoja suczka w wiadomym miejscu nie dała plamy i była grzeczna.... Zdrówko Quote
Asiaczek Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 Przekażę Felce Twoje życzenia... Pzdr. Quote
Basenji Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 To tylko Felka? A Hipka, Baśka, etc? zdrówko Quote
Asiaczek Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 Basenji - w tym roku tylko Felka!! Hipka - za młoda, a Baśka nie żyje już od roku!!! Pzdr. Quote
Basenji Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Ale fau pas! Pomyliła mi się z Włoszką. A Włoszka pewnie już za stara? Zdrówko Quote
Asiaczek Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 Tak, Włoszka już ma przekroczony limit wieku i jest na zasłużonej emeryturze. Faux pas! Pzdr. Quote
Basenji Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 A psy mają jakiś limit wiekowy na krycie? Zdrówko Quote
Asiaczek Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 Poczytaj Regulamin. Dla suk ustalony jest limit wieku (8 lat). Ale w wyjątkowych przypadkach, można ubiegać się o dodatkowe krycie/miot. Dla psów nie ma górnej granicy. Pzdr. Quote
Basenji Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Asia, gdzież ja będę szukał, skoro jesteś ekspertką! Zdrówko Quote
Asiaczek Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 Nie przesadzaj. I mnie zdarza się nie pamiętać o wszystkich kruczkach regulaminowych. Ale zawsze wiem, gdzie szukać. Chociaż tyle:)) Pzdr. Quote
Savannah Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Asiaczek napisał(a): Ale w wyjątkowych przypadkach, można ubiegać się o dodatkowe krycie/miot. Pzdr. te wyjątkowe przypadki to słyszałam że mogą pozwolic w ZK na takowe krycie jesli suka z poprzednich miotów dawała jakies wybitne potomstwo.... choc moge sie myslic? :wink: i oczywiscie jesli nie ma żadnych przeciwskazan zdrowotnych :) Quote
Asiaczek Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 Savannah napisał(a):Asiaczek napisał(a): Ale w wyjątkowych przypadkach, można ubiegać się o dodatkowe krycie/miot. Pzdr. te wyjątkowe przypadki to słyszałam że mogą pozwolic w ZK na takowe krycie jesli suka z poprzednich miotów dawała jakies wybitne potomstwo.... choc moge sie myslic? :wink: i oczywiscie jesli nie ma żadnych przeciwskazan zdrowotnych :) Savannah - nie mylisz się. Ja ubiegałam się o takie dodatkowe krycie dla Pulcinella TARANTELLA i dostałam zgodę Komisji Hodowlanej. I sukcesy potomstwa z poprzedniego miotu były, a przeciwwskazań zdrowotnych nie było. Pzdr. Quote
Basenji Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Asia, jak już jesteś tak dziwnie taejemnicza to rzeknij chociaż gdzie można to poszukać? Zdrówko Quote
Asiaczek Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 Tam, gdzie pisałam wcześniej. Tutaj kłania się strona: www.zkwp.pl dział Regulaminy. I to wsio. Pzdr. Quote
Savannah Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Asiaczek napisał(a):Savannah napisał(a):Asiaczek napisał(a): Ale w wyjątkowych przypadkach, można ubiegać się o dodatkowe krycie/miot. Pzdr. te wyjątkowe przypadki to słyszałam że mogą pozwolic w ZK na takowe krycie jesli suka z poprzednich miotów dawała jakies wybitne potomstwo.... choc moge sie myslic? :wink: i oczywiscie jesli nie ma żadnych przeciwskazan zdrowotnych :) Savannah - nie mylisz się. Ja ubiegałam się o takie dodatkowe krycie dla Pulcinella TARANTELLA i dostałam zgodę Komisji Hodowlanej. I sukcesy potomstwa z poprzedniego miotu były, a przeciwwskazań zdrowotnych nie było. Pzdr. super, cieszę się :) w końcu nabieram doświadczenia 8) :wink: Pzdr Quote
Savannah Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Basenji napisał(a):Asia, jak już jesteś tak dziwnie taejemnicza to rzeknij chociaż gdzie można to poszukać? Zdrówko no nie, Basenji to ty nie wiesz :o czy jaja sobie robisz :lol: podstawa jest !!! www.zkwp.pl !!!!!! Pzdr :lol: Quote
Basenji Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 A dlaczego to ja mam wiedzieć? Jest tyle ciekawszych spraw na świecie niż przepisy związkowe. Po zrobieniu championatu nie mam specjalnej potrzeby grzebania się w dokumentach. No i zawsze mogę zwrócić się do koleżanek z forum, które CHĘTNIE udzielają wszelkich informacji wraz z niebędnym komentarzem. Zdrówko :lol: Quote
Savannah Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Basenji napisał(a):A dlaczego to ja mam wiedzieć? Jest tyle ciekawszych spraw na świecie niż przepisy związkowe. Po zrobieniu championatu nie mam specjalnej potrzeby grzebania się w dokumentach. No i zawsze mogę zwrócić się do koleżanek z forum, które CHĘTNIE udzielają wszelkich informacji wraz z niebędnym komentarzem. Zdrówko :lol: no dobra, dobra :P wybaczam :lol: :P Pzdr Quote
Savannah Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Basenji napisał(a):To się niby gniewałaś :angel: ? Zdrówko jasne! obraziłam się na śmierc :lol: :2gunfire: nie, no na serio to sie nie obraziłam :wink: jak czegos nie wiesz to pytaj :) my tu zawsze odpowiemy :wink: Pzdr Quote
Asiaczek Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 Basenji - masz rację. Jak coś będziesz potrzebował, pytaj się na forum. Masz tutaj full service. Pzdr. Quote
Basenji Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Asiaczek napisał(a):Basenji - masz rację. Jak coś będziesz potrzebował, pytaj się na forum. Masz tutaj full service. Pzdr. Dzięki. W sumie widziałem, że mogę na WAs, LASKI liczyć. W tylko tak lubicie się drażnić, jak ja z Wami. Zdrówko :lol: :D Quote
Asiaczek Posted October 5, 2005 Author Posted October 5, 2005 Widziałaś, Savannah, jaki nam sie trafił nice man? Dobry z niego facet, ale rzeczywiście lubi się podroczyć... Pzdr. Quote
Recommended Posts