Snoopy7 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Witajcie kochani wszystkie zdjęcia są cudne Gosieńko mówię CI jak się cieszę Elenko nie przejmuj się za to będziecie często nas odwiedzać Dagunia Oscarek jest piękny Quote
grygy Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Daguś - Jakie Osk ma już długasne włoski :crazyeye: i niech z takimi zostanie :cool3: :cool3: Elenko - Ale masz bosko, z taka szczeniakową gromadką :loveu: wydrap je tam za uszkiem :cool1: Agnieszka! - Jak ja Ci zazdroszcze, taka mała pcheła w domu :loveu: super! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='an3czka']Daga on jest śliczny, słodki i taki poręczny.:loveu: Kiedyś w salonie kosmetycznym widziałam babkę z pudelkiem w nosidełku:lol: . Też swojego bierzesz? Aniu no my póki co nosidełka zadnego nie mamy i samodzielnie na łpakach smigamy :lol: :lol: dziękujemy za miłe słowa i za odwiedziny :buzi: Elenko, jestes wspaniala, ze wstawilas nam tu maluszki :loveu: :loveu: :loveu: Są przecudowne, przekochane i przesłodziutkie. Proszę kazde dzidzi z ozobna od nas wycałowac, a Oskarek macha ogonkiem ;) PIKA, no rzeczywiscie prawko teraz nie nalezy do najtanszych :roll: Kurs ponad 1000zł + egzamin 134 i jeżeli teorie zdasz to kazdy następny 112 zl + wykupienie jazd, jezeli widzisz ze masz z czyms problemy 1h=35 zł (totalne zdzierstwo:shake: :shake: ) Cześć Gosiu, a raczekj Dobry wieczór. Oskarcio przesyła buziaczki :buzi: i łapeczka dla Axelka :) Agusiu witaj :multi: , ale fajnie, że do nas wpadasz co jakis czas i zawsze miłe słowa nam tu piszesz :loveu: dziękujemy :buzi: P.S czy imię dla malutkiej wybrane?? Pochwal się :) Maciuś, oj włoski odrosły dosyc znacznie co zresztą widac na zdjęciach, ale na wiosenke golimy na 0 ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 dobranoc dagusia :buzi: dobranoc oskarku :buzi: Quote
grygy Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Maciuś, oj włoski odrosły dosyc znacznie co zresztą widac na zdjęciach, ale na wiosenke golimy na 0 ;) Oj już od razu na -1 ogolić go :mad: :mad: Quote
Alicja Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Dagusiu zdasz za 2 razem ;).Nie daj nabijać kapsy ;)zdziercom , lepiej kaskę wydać na smakołyki i ciuchy dla Oskarka :razz: Maluszki Eleny :loveu:cudowne Quote
Daga_i_Oskar Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Maciuś no co?? Zakochałam się w takim łysolku :loveu: Yorki podobają mi się labo zgolone, albo z długimi włoskami ... a ja nie mam cierpliwości do tego, zeby czekac az tyle urosną :oops: Aluś, z adrugim razen nie dam się tak łatwo. Ja im jeszcze pokażę :eviltong: a teraz tradycyjnie kilka fot na DOBRANOC :cool3: :cool3: rozczochrany Oskarek :evil_lol: dobrze, że nie widac w jakim stanie jest ta małpka, ale wygląda makabrycznie :oops: ma wydlubaną całą mordke - tzn juz jej w ogóle tam nie i poobgryzane lapy :oops: Bussiolki Kochani :buzi: Quote
beria Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Chciałabym wyglądać tak dobrze jak Oskarek, kiedy jestem rozczochrana :cool3: Jest czarujący :loveu: Quote
grygy Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 To jest booooskie :loveu: :loveu: Dobranoc Daguś :cool1: Quote
mrowka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Oskarcio jak zwykle powazny :multi: pozuje jak profesjonalista :iloveyou: Quote
g_o_n_i_a Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] On sie tak uśmiecha, czy moze mi sie wydaje? :loveu: Quote
Lucy* Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] No tutaj to mnie Oskarcio zauroczył !! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Witaj Daguś !! :buzi: nie miałam okazji Cie jeszcze powitać !! Fajnie że już jesteś !! Quote
Happy Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Mój kochany :bye: Oskarcio jak zwykle cudowny. taki rozczochrany jest the best.:lol: Quote
Gosiek Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 cześć Daga ależ Oskar tu wygląda... taki rozkoszny ledwo rozbudzony psiur co zdążył się niedawno wygrzebać spod kołderki :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Cześć Dziewczynki :loveu: Oskarcio dziękuje za te siskie odwiedzinki, a na tym zdjęcio Gonia on się rzeczywiscie uśmiecha, czesto ma taka usmiechniętą mordunie ;) A teraz kilka fot na Dzień dobry :p Beria, Maciuś, mrówka, Gonia, Lucynka, Gabi, Gosiu DZKIKUJEMY :buzi: Quote
Teklunia Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Dzien dobry! :) I do zobaczenia, bo od razu uciekam ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Wkitaj Kasieńko. My też wpadlismy na chwilke i juz uciekamy :) ucałowania dla TENulka :loveu: Quote
grygy Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Haha Osk bez fryzury, to jak inny pies wygląda :evil_lol: :evil_lol: Quote
edi,feti,gusia Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 rzeczywiscie jakos tak innaczej wygląda:lol: zawsze taki grzeczny a teraz to z niego taki zimny dran:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Witamy ponownie :multi: Popołudnie zbliża się wielkimi kroczkami, więc trzebaby było cos wstawic :lol: :cool3: Pozdrawiamy i na spacerek uciekamy :p Quote
Daga_i_Oskar Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 [quote name='edi,feti,gusia']rzeczywiscie jakos tak innaczej wygląda:lol: zawsze taki grzeczny a teraz to z niego taki zimny dran:evil_lol: a czemu drań :mad: :cool3: :cool3: ?? własnie iedy idzie spac, albo kiedy wstaje jest grzeczniutki jak aniołek :loveu: Quote
Cimi Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Jaki poważny :loveu:, a jaką ma gumeczkę i kubraczek :lol:. I zdjęcia w ruchu :loveu: :iloveyou: Quote
edi,feti,gusia Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 :evil_lol: Dagusia,zimny dran w pozytywnym znaczeniu...taki wiesz...zawadiaka i brutal Quote
marlena924 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Co za cudna mordeczka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts