Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Ale Was teraz będę męczyła tymi fotkami :lol: :lol: wskok na łózko moja kofana foczka z zabaweczką :lol: :lol: a potem z nią słodko zasypia :loveu: Pozdrawiamy :) Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 zasypia, ale zabawki z pyska nie wypusci :lol::lol::lol: Quote
BORA Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Śliczny jest ten Twój Oskarek :loveu: Mój biały pudelek to też Oskarek :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='Teklunia']zasypia, ale zabawki z pyska nie wypusci :lol::lol::lol: musimy mu smoczek kupić, bo zabawki cale omamlane :lol: :lol: BORA - dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy ponownie :) Quote
marlena924 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 No, no, ile fotek! Widze, że pobyt był udany :-) :-) Oskarek, jak widać zadowolony :multi: SUper fotki! I dziekujemy za odwiedziny :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='marlena924']No, no, ile fotek! Widze, że pobyt był udany :-) :-) Oskarek, jak widać zadowolony :multi: SUper fotki! I dziekujemy za odwiedziny :cool3: fotek bedzie znacznie więcej, bo w koncu kilka dni byłam i cały czas pstrykałam :oops: :oops: zaraz ide na te targi Katowickie zapalic znicz pod ta hala za wszytskich, którym szczęście w wydostaniu się nie dopisało Quote
an3czka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Madzia, czasami tak śmiga i szaleje, że go w obiektywie złapać nie mogę :lol: :lol: zabawy na sniegu sa ulubioną zabawą Oskarka.A tak szybko biega, że pewnie nikt go nie dogoni, zwinne te małe bestyjki :evil_lol: fotek szalonego Oskara c.d inne psy kopią w ziemi, a mój w śniegu :lol: :lol: na co on się tak wpatrzył ?! chyba szuka tam jakiś skarbów pod tym sniegiem :lol: no i dokopał się ... ale do trawy :lol: Świetne ma wdzianko!:p Kiedyś jak Basco był malutki (4,5miesięcy), to próbował się bawić z Yorkiem:lol: Śmiesznie to wyglądało, bo niebardzo wiedział jak to robić. Każde pacnięcie łapą powodowało, że York leżał w śniegu. Też miał na sobie taki kubraczek (do ktorego śnieg się cholernie przyczepiał) i wyglądał jak bałwan:lol: . Biedak nie cierpiał jakoś z tego powodu i mimo, iż szans na normalną zabawę nie było, to za każdym razem wstawał dumny i napierał na Basco. Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 an3czka haha pewnie komicznie to wyglądało :lol: :lol: :lol: Oskar jak jeste niepewny jak podejdzie do iego jakiś pies to zazwyczaj "pacnie" go w mordke jak dosięgnie haha, więc nie da zrobić sobie krzywdy, a bawić to chyba się woli jednak z pieskami jego gabarytów :lol: :lol: Quote
an3czka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']an3czka haha pewnie komicznie to wyglądało :lol: :lol: :lol: Oskar jak jeste niepewny jak podejdzie do iego jakiś pies to zazwyczaj "pacnie" go w mordke jak dosięgnie haha, więc nie da zrobić sobie krzywdy, a bawić to chyba się woli jednak z pieskami jego gabarytów :lol: :lol: Hmmm kiedyś to się Basco całkiem nieźle bawił. Nie był jakiś super delikatny, ale nie było zagrożenia życia.:lol: Teraz gdyby go pies pacnął łapą, to by oddał... niestety...:roll: Cham z niego i tyle!:lol: Quote
Alka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Wow, jakie superaśnie śnieżne foteczki :loveu::loveu::loveu: mięciutki śnieżek mieliście, u nas już taka zmarznięta skorupa z wierzchu się zrobiła ... Dagusiu, prosimy o więcej :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Aluś muszę fotki pozmniejszać, a jakoś nie mam głowy do tego, jakas nie swoja dzisiaj jestem, źle się czuje to pewnie przez tą zmianę :roll: Quote
ewelinabuck Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 ale u was sniegu???? a oskarek.....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='ewelinabuck']ale u was sniegu???? a oskarek.....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wlaśnie, że maluśko śniegu było, nie to co na Sląsku ... Quote
PIKA Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Witaj Daga :multi: Oskarek szalejący na sniegu cudny :loveu: akle ta fota mnie powaliła :lol: Ta mina :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Ok wstawie kilka fotek z drugiego dnia naszego pobytu i zmykam ... Daguś otwórz te dzrwi, tam na pewno jest moja piłeczka :) no i dostał to, co Yorki lubią najbardziej :lol: :lol: ... i już nie oddał nikomu :evil_lol: na koniec moja kochana mordusia :loveu: Pozdrawiamy i miłego wieczorka życzymy - postaramy się jeszcze dzisiaj wpaśc i coś dorzucić :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='PIKA']Witaj Daga :multi: Oskarek szalejący na sniegu cudny :loveu: akle ta fota mnie powaliła :lol: Ta mina :evil_lol: cześć PIKA, mnie ta mina się kijarzy z foczką :oops: :lol: :lol: :lol: Yorki umią grać za pomoca mimiki :evil_lol: :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Jeszcze na koniec wstawiam fotki domu ... ładnie słoneczko go oświetlało, to zrobiłam zdjęcia :lol: tył ... bok ... i trochę przodu ... teraz to już naprawde uciekam ... Buziaczki :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ok wstawie kilka fotek z drugiego dnia naszego pobytu i zmykam ... Daguś otwórz te dzrwi, tam na pewno jest moja piłeczka :) no i dostał to, co Yorki lubią najbardziej :lol: :lol: ... i już nie oddał nikomu :evil_lol: na koniec moja kochana mordusia :loveu: Pozdrawiamy i miłego wieczorka życzymy - postaramy się jeszcze dzisiaj wpaśc i coś dorzucić :lol: Sportowiec i przystojniaczek w jednym... :loveu: :loveu: Oj widze, ze Oskar to codziennie inna kreacja... :evil_lol: Śliczny jest! :loveu: Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] moje kochane kochanie :loveu::loveu::loveu: pieknie wyszlo i bardzo mu do pyszczka w tym kolorze :) Quote
Yorkies Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Daguniu, Witaj w końcu spowrotem! :multi: Wszystkie foteczki nadrobilam, obejrzalam no i co tu duzo mówic jak zwykle super! :loveu: ;) A domek pięknie się prezentuje, normalnie mini willa... warunki do wypoczynku znakomite zapewne ;) :razz: pozdrawiam;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Wieczór Dobry Kochani :) wpadam na chwilkę wstawić kilka fot Oskarcia na dobranoc, bo do końca ferii muszę się wyrobić ze wstawieniem wszytskich fot :oops: Oskarcio macha ogonkiem dziękując za te wszytskie komenatrze i odwiedziny :lol: Malwinko, fajnie, że wpad;las, byłam wczoraj przelotem na twoim topiku, widze ze wstawilas zdjecia w sukience - tylko czemu tak mało?? no i Lordzik niczemu sobie ;) czekam z niecierpliwoscia na reszte fot :cool3: Gonia, Oskarek ma 5 ubranek :oops: i zapewniam, że to w cale nie jest dużo :lol: Fioletowe szalenstwa c.d no i z piłką i mój różowiutki języczek :loveu: ośnieżony pysio :) w gotowości do złapania pilki mówimy już DOBRANOC :buzi: Quote
Alicja Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 :evil_lol:Dagusiu 200 stronka :siara::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::cunao::laola::drink1::drink1::drink1::drink1::cunao: Quote
g_o_n_i_a Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Dobry wieczór! Daguś - ciekawe ile dla Ciebie będzie dużo kreacji, jeszcze zdazysz Go wyposażyć... :evil_lol: Ale Oskarkowi to ładnie, przystojniak... :loveu: Daguś!! Pijemy za [SIZE="7"]200 stronkę! :knajpa: :drinka: :popcorn: :drinking: :drinking: :cunao: :knajpa: :laola: Gratulujemy i życzymy dalszego, wspanialego prowadzenia Oskarkowej Galerii!! :buzi: :buzi: Quote
Recommended Posts