Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marlena924']No, no, ile fotek! Widze, że pobyt był udany :-) :-) Oskarek, jak widać zadowolony :multi: SUper fotki! I dziekujemy za odwiedziny :cool3:

fotek bedzie znacznie więcej, bo w koncu kilka dni byłam i cały czas pstrykałam :oops: :oops:

zaraz ide na te targi Katowickie zapalic znicz pod ta hala za wszytskich, którym szczęście w wydostaniu się nie dopisało

• Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Madzia, czasami tak śmiga i szaleje, że go w obiektywie złapać nie mogę :lol: :lol: zabawy na sniegu sa ulubioną zabawą Oskarka.A tak szybko biega, że pewnie nikt go nie dogoni, zwinne te małe bestyjki :evil_lol:

fotek szalonego Oskara c.d

inne psy kopią w ziemi, a mój w śniegu :lol: :lol:

na co on się tak wpatrzył ?!

chyba szuka tam jakiś skarbów pod tym sniegiem :lol:

no i dokopał się ... ale do trawy :lol:

Świetne ma wdzianko!:p
    Kiedyś jak Basco był malutki (4,5miesięcy), to próbował się bawić z Yorkiem:lol:
    Śmiesznie to wyglądało, bo niebardzo wiedział jak to robić. Każde pacnięcie łapą powodowało, że York leżał w śniegu. Też miał na sobie taki kubraczek (do ktorego śnieg się cholernie przyczepiał) i wyglądał jak bałwan:lol: . Biedak nie cierpiał jakoś z tego powodu i mimo, iż szans na normalną zabawę nie było, to za każdym razem wstawał dumny i napierał na Basco.

Posted

an3czka

haha pewnie komicznie to wyglądało :lol: :lol: :lol:
    Oskar jak jeste niepewny jak podejdzie do iego jakiś pies to zazwyczaj "pacnie" go w mordke jak dosięgnie haha, więc nie da zrobić sobie krzywdy, a bawić to chyba się woli jednak z pieskami jego gabarytów :lol: :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']an3czka

haha pewnie komicznie to wyglądało :lol: :lol: :lol:
    Oskar jak jeste niepewny jak podejdzie do iego jakiś pies to zazwyczaj "pacnie" go w mordke jak dosięgnie haha, więc nie da zrobić sobie krzywdy, a bawić to chyba się woli jednak z pieskami jego gabarytów :lol: :lol:
    Hmmm kiedyś to się Basco całkiem nieźle bawił. Nie był jakiś super delikatny, ale nie było zagrożenia życia.:lol:
    Teraz gdyby go pies pacnął łapą, to by oddał... niestety...:roll:
    Cham z niego i tyle!:lol:

Posted

Wow, jakie superaśnie śnieżne foteczki :loveu::loveu::loveu:

mięciutki śnieżek mieliście, u nas już taka zmarznięta skorupa z wierzchu się zrobiła ...

Dagusiu, prosimy o więcej :multi:

Posted

Ok wstawie kilka fotek z drugiego dnia naszego pobytu i zmykam ...

Daguś otwórz te dzrwi, tam na pewno jest moja piłeczka :)

no i dostał to, co Yorki lubią najbardziej :lol: :lol:

... i już nie oddał nikomu :evil_lol:

na koniec moja kochana mordusia :loveu:

Pozdrawiamy i miłego wieczorka życzymy - postaramy się jeszcze dzisiaj wpaśc i coś dorzucić :lol:

Posted

[quote name='PIKA']Witaj Daga :multi:

Oskarek szalejący na sniegu cudny :loveu:

akle ta fota mnie powaliła :lol: Ta mina :evil_lol:

cześć PIKA,

mnie ta mina się kijarzy z foczką :oops: :lol: :lol: :lol:
    Yorki umią grać za pomoca mimiki :evil_lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Ok wstawie kilka fotek z drugiego dnia naszego pobytu i zmykam ...

Daguś otwórz te dzrwi, tam na pewno jest moja piłeczka :)

no i dostał to, co Yorki lubią najbardziej :lol: :lol:

... i już nie oddał nikomu :evil_lol:

na koniec moja kochana mordusia :loveu:

Pozdrawiamy i miłego wieczorka życzymy - postaramy się jeszcze dzisiaj wpaśc i coś dorzucić :lol:

Sportowiec i przystojniaczek w jednym... :loveu: :loveu:
    Oj widze, ze Oskar to codziennie inna kreacja... :evil_lol: Śliczny jest! :loveu:

Posted

Daguniu,

Witaj w końcu spowrotem! :multi:

Wszystkie foteczki nadrobilam, obejrzalam no i co tu duzo mówic jak zwykle super! :loveu: ;)

A domek pięknie się prezentuje, normalnie mini willa... warunki do wypoczynku znakomite zapewne ;) :razz:

pozdrawiam;)

Posted

Wieczór Dobry Kochani :)

wpadam na chwilkę wstawić kilka fot Oskarcia na dobranoc, bo do końca ferii muszę się wyrobić ze wstawieniem wszytskich fot :oops:

Oskarcio macha ogonkiem dziękując za te wszytskie komenatrze i odwiedziny :lol:

Malwinko, fajnie, że wpad;las, byłam wczoraj przelotem na twoim topiku, widze ze wstawilas zdjecia w sukience - tylko czemu tak mało?? no i Lordzik niczemu sobie ;) czekam z niecierpliwoscia na reszte fot :cool3:

Gonia, Oskarek ma 5 ubranek :oops: i zapewniam, że to w cale nie jest dużo :lol:

Fioletowe szalenstwa c.d

no i z piłką i mój różowiutki języczek :loveu:

ośnieżony pysio :)

w gotowości do złapania pilki

mówimy już DOBRANOC :buzi:

Posted

Dobry wieczór!
    Daguś - ciekawe ile dla Ciebie będzie dużo kreacji, jeszcze zdazysz Go wyposażyć... :evil_lol: Ale Oskarkowi to ładnie, przystojniak... :loveu:

Daguś!! Pijemy za [SIZE="7"]200 stronkę!

:knajpa: :drinka: :popcorn: :drinking: :drinking: :cunao: :knajpa:

:laola:

Gratulujemy i życzymy dalszego, wspanialego prowadzenia Oskarkowej Galerii!! :buzi: :buzi: