Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam moje Kochane :loveu: :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ale miałam cudne popołudnie na plaży :loveu: ach cóż to była za przyjemnąć ściągnąć buty i pomaszerować na bosaka po cieplusim piasku, a następnie zamoczyć nogi w Morzu :loveu: Niby TYLKO, albo AŻ morze, a tyle mam radochy :bigcool: :lol::Cool!: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Zrobiłam około 100 zdjęć :oops: ale zanim je wstawię muszę przejśc generalną selekcję i wszytskie pozostale procedury hihih, czyli zmniejszenie, wgranie na fotosika i wstawienie na DGM - tak do jutra może się z tym uporam :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Teraz szykujemy biadek, bo wróciłyśmy z Sis głodne :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pogoda cudowna, aż chce się żyć, słoneczko cudnie grzało, a na plaży ludzi jak mrówek, zresztą zobaczycie :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam moje Kochane :loveu: :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ale miałam cudne popołudnie na plaży :loveu: ach cóż to była za przyjemnąć ściągnąć buty i pomaszerować na bosaka po cieplusim piasku, a następnie zamoczyć nogi w Morzu :loveu: Niby TYLKO, albo AŻ morze, a tyle mam radochy :bigcool: :lol::Cool!: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Zrobiłam około 100 zdjęć :oops: ale zanim je wstawię muszę przejśc generalną selekcję i wszytskie pozostale procedury hihih, czyli zmniejszenie, wgranie na fotosika i wstawienie na DGM - tak do jutra może się z tym uporam :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Teraz szykujemy biadek, bo wróciłyśmy z Sis głodne :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pogoda cudowna, aż chce się żyć, słoneczko cudnie grzało, a na plaży ludzi jak mrówek, zresztą zobaczycie :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Pozazdroscic :loveu::loveu::loveu::loveu:
Super ze az tyle fotek :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Guest Agata_B
Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam moje Kochane :loveu: :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pogoda cudowna, aż chce się żyć, słoneczko cudnie grzało, a na plaży ludzi jak mrówek, zresztą zobaczycie :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
Ja tez bym chciała nad morze :loveu: Ale, pojadę w lipcu :bigcool:
Czekamy za fotkami :)

Posted

cześć ślicznotko :cool1:

nie czytam bo strasznie dużo tego ;) ale zdjecia wszystkie uważnie obejrzałam- są suuuper. Baw sie dobrze Daguś i korzystaj ze wszystkiego co tylko dostępne :loveu:

pozdrawiam cieplutko z megadeszczowej i burzowej Warszawski

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Daguś, czekałam na Ciebie :eviltong:
A na fotki nadal czekam, o :loveu: [/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Goniu ... ja padłam :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A fotki będą na pewno, o ich brak nie macie się na razie co martwić :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='fidelek2']Już rano...pewnie Daga niedługo znów do nas zajrzy

Miałam trochę czytania tak żeście się baby rozgadały, ale muszę powiedzieć że bardzo przyjemnie mi się to wszystko czytało :p
I uśmiałam przy tym też

Daguś zabierz mnie tam do Siebie, nad morze i do tej knajpki na rybkę z frytkami...nawet do pracy z Tobą pójdę ale zabierz mnie :modla::wink:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kasiu do 13 byłam w pracy, jak zwykle pracowałam o godzinę dłużej :shake: wróciłam, przebrałam się i pomaszerowałyśmy z Sis na miasto, niedawno wróciłyśmy no i od razu odpaliłam kompa i do Was:loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Znowu zaczynam się uzależniać :oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przyjeżdzaj, zapraszam bardzo chetnie, tylko z własnym materacykiem, bo miejsc leżących to u nas brak, a podłogi pustej jeszcze troche jest :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Pegaza']Hi Daga :p tak mnie tymi fotkami zaraziłaś o zamku, że dziś jade tez do zamku w Chudowie też porobie fotki a co gorsza nie będe

miłego leniuchowania[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Hey Daria :p [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]W takim razie czekam na fotorelację i również z przyjemnością będę oglądała i podziwała zw Chudowie (nawet nie wiem gdzie to jest:oops: ) [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='maartucha']A kolo mnie jest Zamek w Malborku :P i sie tak nie chwalcie :P

Miłego dnia Daguś :*[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Hello :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]O tak, Malbork jest śliczny, byłam tam ... mam tam rodzinkę ... nawet wodolotem płynęłam, no ale dobra, juz nie bede sie chwalic :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Pinczerek-Jacky']
Siemka Dagus [/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Heyka :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jak mija niedzielka?[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred][I]Dzień dobry Daga [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE8F4.gif[/IMG]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred][I]Piękna sesja zamkowa, wspaniałe krajobrazy...[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam Agusiu :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ciesze sie niezmiernie, ze zdjecia sie az tak spodobały, dzisiaj zafunduje Wam Morze :loveu: moje Kochane, ulubione, wspaniałe, piękne, cudowne Morze :loveu: I trochę Bournemouth :loveu: Tu jest tak cudnie, że już wiem teraz, iż żal mi będzie stąd wyjeżdzać [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Magda_Miki']Teatr mnie wykończył:evil_lol:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No nic dziwnego :evil_lol: jakbym poszła na taki spektakl to pewnie też nie wchodziłabym juz na dgm :evil_lol: Zaraz lece do Ciebie przeczytać notkę z wczorajszego dnia :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='malawaszka']Witaj Daga!!! rewelacyjne fotki :loveu:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Waszunia :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=4][COLOR=purple][FONT=Comic Sans MS]Ale miło, ze do Nas wpadłaś :loveu: Ja u Was często jestem, ale jakos nic nie pisze :oops:[/FONT] [/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']Pozazdroscic :loveu::loveu::loveu::loveu:
Super ze az tyle fotek :multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Oj fotek pewnie byłoby więcej, ale brakło mi miejsca w aparacie, a nie miałam czasu na usuwanie i przegladanie wsyztskiego hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Agata_B']Ja tez bym chciała nad morze :loveu: Ale, pojadę w lipcu :bigcool:
Czekamy za fotkami :)[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ja będę miała Morze co najmniej do 28 lub 30 sierpnia :loveu: Chciałabym kiedyś zamieszkać nad morzem[/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:

[quote name='Gosiek']cześć ślicznotko :cool1:

nie czytam bo strasznie dużo tego ;) ale zdjecia wszystkie uważnie obejrzałam- są suuuper. Baw sie dobrze Daguś i korzystaj ze wszystkiego co tylko dostępne :loveu:

pozdrawiam cieplutko z megadeszczowej i burzowej Warszawski[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Gosiu :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ale sie ciesze, ze sie odezwalas :multi: :loveu: Ja do Ciebie zagladam caly czas, zachwycam się pieknymi zdjęciami, ale jakoś nic nie pisze :oops: Jednak dzisiaj się poprawię i na pewno przyjdę z rewizyta :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ta burza to pewnie wywołana tymi gwałtownymi upałami :roll: ?[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']Pozazdroscic :loveu::loveu::loveu::loveu:
Super ze az tyle fotek :multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Oj fotek pewnie byłoby więcej, ale brakło mi miejsca w aparacie, a nie miałam czasu na usuwanie i przegladanie wsyztskiego hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Agata_B']Ja tez bym chciała nad morze :loveu: Ale, pojadę w lipcu :bigcool:
Czekamy za fotkami :)[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ja będę miała Morze co najmniej do 28 lub 30 sierpnia :loveu: Chciałabym kiedyś zamieszkać nad morzem[/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:

[quote name='Gosiek']cześć ślicznotko :cool1:

pozdrawiam cieplutko z megadeszczowej i burzowej Warszawski[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Gosiu :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ale sie ciesze, ze sie odezwalas :multi: :loveu: Ja do Ciebie zagladam caly czas, zachwycam się pieknymi zdjęciami, ale jakoś nic nie pisze :oops: Jednak dzisiaj się poprawię i na pewno przyjdę z rewizyta :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ta burza to pewnie wywołana tymi gwałtownymi upałami :roll: ?[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Heyka :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jak mija niedzielka?[/COLOR][/SIZE][/FONT]

A dobrze :D
Jacky ma dzis urodziny wiec swietujemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Daguś - ja też zaglądam ale ostatnio jakoś mam strasznie mało czasu i niesamowite zaległości dosłownie wszędzie :shake:

piękne ruinki - mam do takich słabość :oops:

Posted

Daguś :multi:
Czytajac tego posta od razu widać jaka jesteś szczęsliwa :multi: Aż zazdrosczę tego morza... :lol: Czekam z niecierpliwością na zdjęcia. :multi:

Posted

Rany Daguś! Dobrze ze mnie tuprzywołałaś, bo nie miałam pojęcia że u Ciebie takie zmiany :crazyeye: Na Wyspy sobie pojechałaś :p

Widzę że żyje się tam nie łatwo, ale intensywnie i ciekawie, a to ważne :)
Super że podszlifujesz sobie język, no i co tu dużo gadasz, że zaarobisz ;) Moja koleżanka ze studiów przez 1,5 roku w Angli (jako pokojówka w hotelu) zarobiłą sobie na mieszkanie w Wawce! Także masz niezłe perspektywy ;)

A zamek na którym byłaś - miodzio!!! :loveu:

Posted

Hej!
Mam zrypany humor...:angryy:

[SIZE=1][COLOR=White]Z mojego moderowania chyba nici:oops:

[SIZE=2][COLOR=Black]Przyjdę jak wrócę do mojej normalności:diabloti:[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Teklunia']Rany Daguś! Dobrze ze mnie tuprzywołałaś, bo nie miałam pojęcia że u Ciebie takie zmiany :crazyeye: Na Wyspy sobie pojechałaś :p [/quote]

Ostatnio byłam tu kilka razy a nie zauważyłam że Dage tak wymiotło :shake:
Brawa dla mnie zxa spostrzegawczość :lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam nieco już późną porą, ale właśnie wróciliśmy do domku :cool3: Znajomy siostry i łukasza zaprosił nas do knajpki na pyszną kawkę, my z Sis zamówiłyśmy sobie hot chocolate with cream coś wspaniałego, do teraz czuje ten smak pysznej smietanki :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Zdjęć jeszcze nie zdąrzyłam zmniejszyć, ale postaram się przynajmniej kilka jeszcze dzisiaj wstawić :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Gosiek']Daguś - ja też zaglądam ale ostatnio jakoś mam strasznie mało czasu i niesamowite zaległości dosłownie wszędzie :shake:

piękne ruinki - mam do takich słabość :oops:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Gosiu to tak jak u mnie ... gdziekolwiek nie weszłam to nie wiedziałam o co kaman, a jak nie wiedziałam, to zazwyczaj do dyskusji sie nie dołączałam hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ach do ruinek i ja mam słabość dlatego tyle zdjęć napstrykalam :oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='g_o_n_i_a']Daguś
Czytajac tego posta od razu widać jaka jesteś szczęsliwa :multi: Aż zazdrosczę tego morza... Czekam z niecierpliwością na zdjęcia. [/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ciesze się, ze da się do zauwazyc :multi: jstem naprawde szczesliwa i nie zaluje ani jednej sekundy tego, ze tu jestem - jest cudownie :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='fidelek2']Daga teraz śmiga po 'cudzych' galeryjkach więc pewnie na zdjecia sobie troche poczekamy [/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Do połowy niesttey nie zdarzylam wstapic :oops:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='PositiveThought']witaj Daguś

mnie w weekendy nie ma zazwyczaj...

widoki piękne, ślicznie tam masz, aż zazdrościć zaczynam.[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Nie ma co zazdroscic :eviltong: Ale faktem jest to, ze Bournemouth w ogole nie przypomina Anglii, tu jest po prostu pieknie (jak dla mnie) :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Teklunia']Rany Daguś! Dobrze ze mnie tuprzywołałaś, bo nie miałam pojęcia że u Ciebie takie zmiany :crazyeye: Na Wyspy sobie pojechałaś :p

Widzę że żyje się tam nie łatwo, ale intensywnie i ciekawie, a to ważne
Super że podszlifujesz sobie język, no i co tu dużo gadasz, że zaarobisz Moja koleżanka ze studiów przez 1,5 roku w Angli (jako pokojówka w hotelu) zarobiłą sobie na mieszkanie w Wawce! Także masz niezłe perspektywy

A zamek na którym byłaś - miodzio!!! :loveu:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kasiu - no ciesze sie, że ku mym namowom odwiedziłaś nas:multi: , a raczej mnie hihih, bo w koncu bez Oskarcia tu jestem :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Wbrew pozorom zarobiać kokosów jakiś wielkich to nie bedę, ale jak na początek ciesze sie z wszytskiego. Mam minimum z minimum, w kelnerstwie niestety nie płacą za godziny, tylko z góry są ustalone stawki, tak więc mam mniej, niz powinnam miec, ale w koncu to praktyki, nie mam co narzekac, w Polsce w zyciu by mi tyle nie dali na starcie ...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Niestety drogie jest tu utrzymanie, jeszcze nie dostałam 1 wypłaty, a juz bede sie musiała z nia poznegnac hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jak uzbieram na wymarzony aparat i na szkole fotograficzna to bede naprawde bardzo zadowolona :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Magda_Miki']Hej!
Mam zrypany humor...:angryy:

[SIZE=1][COLOR=white]Z mojego moderowania chyba nici:oops:[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=1][COLOR=white][SIZE=2][COLOR=black]Przyjdę jak wrócę do mojej normalności:diabloti:[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A na jakim to forum chcialas byc moderatorem Madziu - ja nic nie wiem :oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i glowa do gory, bedzie dobrze :buzi: :glaszcze:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='jo-jo']Ostatnio byłam tu kilka razy a nie zauważyłam że Dage tak wymiotło :shake:
Brawa dla mnie zxa spostrzegawczość :lol:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]W takim razie brawa się należa za spostrzegawczosc :klacz: :laugh2_2: :klacz: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam nieco już późną porą, ale właśnie wróciliśmy do domku :cool3: Znajomy siostry i łukasza zaprosił nas do knajpki na pyszną kawkę, my z Sis zamówiłyśmy sobie hot chocolate with cream coś wspaniałego, do teraz czuje ten smak pysznej smietanki :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Zdjęć jeszcze nie zdąrzyłam zmniejszyć, ale postaram się przynajmniej kilka jeszcze dzisiaj wstawić :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Gosiu to tak jak u mnie ... gdziekolwiek nie weszłam to nie wiedziałam o co kaman, a jak nie wiedziałam, to zazwyczaj do dyskusji sie nie dołączałam hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ach do ruinek i ja mam słabość dlatego tyle zdjęć napstrykalam :oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ciesze się, ze da się do zauważyć :multi: jestem naprawdę szczęśliwa i nie żałuje ani jednej sekundy tego, ze tu jestem - jest cudownie :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Do połowy niestety nie zdarzyłam wstąpić :oops:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Nie ma co zazdrościć :eviltong: Ale faktem jest to, ze Bournemouth w ogole nie przypomina Anglii, tu jest po prostu piknie (jak dla mnie) :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kasiu - no ciesze sie, że ku mym namowom odwiedziłaś nas:multi: , a raczej mnie hihih, bo w końcu bez Oskarcia tu jestem :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Wbrew pozorom zarabiać kokosów jakiś wielkich to nie będę, ale jak na początek ciesze sie z wszystkiego. Mam minimum z minimum, w kelnerstwie niestety nie płacą za godziny, tylko z góry są ustalone stawki, tak więc mam mniej, niż powinnam mieć, ale w końcu to praktyki, nie mam co narzekać, w Polsce w życiu by mi tyle nie dali na starcie ...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Niestety drogie jest tu utrzymanie, jeszcze nie dostałam 1 wypłaty, a już będę sie musiała z nią impregnacjo hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jak uzbieram na wymarzony aparat i na szkole fotograficzna to będę naprawdę bardzo zadowolona :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A na jakim to forum chciałaś być moderatorem Madziu - ja nic nie wiem :oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i głowa do góry, będzie dobrze :buzi: :glaszcze:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]W takim razie brawa się należą za spostrzegawczość :klacz: :laugh2_2: :klacz: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Dobranoc Dago Pełna Wrażeń.:loveu:

Wyszła ze mnie natura porządnickiej - poprawiłam Ci wszystkie literówki.
Taki imperatyw kategoryczny :p:p:p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dobranoc Dago Pełna Wrażeń.:loveu:

Wyszła ze mnie natura porządnickiej - poprawiłam Ci wszystkie literówki.
Taki imperatyw kategoryczny :p:p:p[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Haniu, a co Ty jeszcze robisz o tej porze? Mania i Gezuś nie grzeja juz miejsca w łóżeczku? :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A za poprawienie literówek bardzo dziękuję :lol: ale one jakoś tak same z siebie wychodzą :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ok lece zmniejszać zdjęcia, bo rano Nas zastanie, a ja nic nie wstawiłam :oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ach :shake: jednak zdjęć nie będzie, bo mi się coś z Irfan'em stało i będę musiała go jutro od nowa ściągnąć, a dzisiaj już mi się nie chce ... późno troche, chyba położę się już do łózia :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dobranoc :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorange][B]Dzień dobry Daguś[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :Cool!:

[quote name='Daga_i_Oskar']

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]a tutaj kupiliśmy sobie pyszną rybeczkę z fryteczkami :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f7fc492429fe0983.html"][IMG]http://images12.fotosik.pl/69/f7fc492429fe0983.jpg[/IMG][/URL]
[/quote]

[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorange]Też bym zjadła takie pyszności... ale zgłodniałam[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :sabber:

Posted

[B][COLOR=darkorange]Jak tam pogoda u ciebie???[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Bo u nas pięknie mam nadzieję żę Angielska pogoda się nie utrzymuje...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Życzę dobraj zabawy w innym świecie:D:D:D[/COLOR][/B]

Posted

[CENTER][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=navy]Witam Daguś!! :)[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=navy]Jak dzisiejszy dzionek??[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_7_102.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/CENTER]