Daga_i_Oskar Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam moje Kochane :loveu: :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ale miałam cudne popołudnie na plaży :loveu: ach cóż to była za przyjemnąć ściągnąć buty i pomaszerować na bosaka po cieplusim piasku, a następnie zamoczyć nogi w Morzu :loveu: Niby TYLKO, albo AŻ morze, a tyle mam radochy :bigcool: :lol::Cool!: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Zrobiłam około 100 zdjęć :oops: ale zanim je wstawię muszę przejśc generalną selekcję i wszytskie pozostale procedury hihih, czyli zmniejszenie, wgranie na fotosika i wstawienie na DGM - tak do jutra może się z tym uporam :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Teraz szykujemy biadek, bo wróciłyśmy z Sis głodne :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pogoda cudowna, aż chce się żyć, słoneczko cudnie grzało, a na plaży ludzi jak mrówek, zresztą zobaczycie :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam moje Kochane :loveu: :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ale miałam cudne popołudnie na plaży :loveu: ach cóż to była za przyjemnąć ściągnąć buty i pomaszerować na bosaka po cieplusim piasku, a następnie zamoczyć nogi w Morzu :loveu: Niby TYLKO, albo AŻ morze, a tyle mam radochy :bigcool: :lol::Cool!: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Zrobiłam około 100 zdjęć :oops: ale zanim je wstawię muszę przejśc generalną selekcję i wszytskie pozostale procedury hihih, czyli zmniejszenie, wgranie na fotosika i wstawienie na DGM - tak do jutra może się z tym uporam :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Teraz szykujemy biadek, bo wróciłyśmy z Sis głodne :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pogoda cudowna, aż chce się żyć, słoneczko cudnie grzało, a na plaży ludzi jak mrówek, zresztą zobaczycie :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Pozazdroscic :loveu::loveu::loveu::loveu: Super ze az tyle fotek :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Guest Agata_B Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam moje Kochane :loveu: :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ale miałam cudne popołudnie na plaży :loveu: ach cóż to była za przyjemnąć ściągnąć buty i pomaszerować na bosaka po cieplusim piasku, a następnie zamoczyć nogi w Morzu :loveu: Niby TYLKO, albo AŻ morze, a tyle mam radochy :bigcool: :lol::Cool!: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Zrobiłam około 100 zdjęć :oops: ale zanim je wstawię muszę przejśc generalną selekcję i wszytskie pozostale procedury hihih, czyli zmniejszenie, wgranie na fotosika i wstawienie na DGM - tak do jutra może się z tym uporam :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Teraz szykujemy biadek, bo wróciłyśmy z Sis głodne :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pogoda cudowna, aż chce się żyć, słoneczko cudnie grzało, a na plaży ludzi jak mrówek, zresztą zobaczycie :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Ja tez bym chciała nad morze :loveu: Ale, pojadę w lipcu :bigcool: Czekamy za fotkami :) Quote
Gosiek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 cześć ślicznotko :cool1: nie czytam bo strasznie dużo tego ;) ale zdjecia wszystkie uważnie obejrzałam- są suuuper. Baw sie dobrze Daguś i korzystaj ze wszystkiego co tylko dostępne :loveu: pozdrawiam cieplutko z megadeszczowej i burzowej Warszawski Quote
Daga_i_Oskar Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Daguś, czekałam na Ciebie :eviltong: A na fotki nadal czekam, o :loveu: [/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Goniu ... ja padłam :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A fotki będą na pewno, o ich brak nie macie się na razie co martwić :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='fidelek2']Już rano...pewnie Daga niedługo znów do nas zajrzy Miałam trochę czytania tak żeście się baby rozgadały, ale muszę powiedzieć że bardzo przyjemnie mi się to wszystko czytało :p I uśmiałam przy tym też Daguś zabierz mnie tam do Siebie, nad morze i do tej knajpki na rybkę z frytkami...nawet do pracy z Tobą pójdę ale zabierz mnie :modla::wink:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kasiu do 13 byłam w pracy, jak zwykle pracowałam o godzinę dłużej :shake: wróciłam, przebrałam się i pomaszerowałyśmy z Sis na miasto, niedawno wróciłyśmy no i od razu odpaliłam kompa i do Was:loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Znowu zaczynam się uzależniać :oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przyjeżdzaj, zapraszam bardzo chetnie, tylko z własnym materacykiem, bo miejsc leżących to u nas brak, a podłogi pustej jeszcze troche jest :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Pegaza']Hi Daga :p tak mnie tymi fotkami zaraziłaś o zamku, że dziś jade tez do zamku w Chudowie też porobie fotki a co gorsza nie będe miłego leniuchowania[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Hey Daria :p [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]W takim razie czekam na fotorelację i również z przyjemnością będę oglądała i podziwała zw Chudowie (nawet nie wiem gdzie to jest:oops: ) [/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='maartucha']A kolo mnie jest Zamek w Malborku :P i sie tak nie chwalcie :P Miłego dnia Daguś :*[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Hello :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]O tak, Malbork jest śliczny, byłam tam ... mam tam rodzinkę ... nawet wodolotem płynęłam, no ale dobra, juz nie bede sie chwalic :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Pinczerek-Jacky'] Siemka Dagus [/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Heyka :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jak mija niedzielka?[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred][I]Dzień dobry Daga [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE8F4.gif[/IMG] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred][I]Piękna sesja zamkowa, wspaniałe krajobrazy...[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam Agusiu :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ciesze sie niezmiernie, ze zdjecia sie az tak spodobały, dzisiaj zafunduje Wam Morze :loveu: moje Kochane, ulubione, wspaniałe, piękne, cudowne Morze :loveu: I trochę Bournemouth :loveu: Tu jest tak cudnie, że już wiem teraz, iż żal mi będzie stąd wyjeżdzać [/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Magda_Miki']Teatr mnie wykończył:evil_lol:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No nic dziwnego :evil_lol: jakbym poszła na taki spektakl to pewnie też nie wchodziłabym juz na dgm :evil_lol: Zaraz lece do Ciebie przeczytać notkę z wczorajszego dnia :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='malawaszka']Witaj Daga!!! rewelacyjne fotki :loveu:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Waszunia :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=4][COLOR=purple][FONT=Comic Sans MS]Ale miło, ze do Nas wpadłaś :loveu: Ja u Was często jestem, ale jakos nic nie pisze :oops:[/FONT] [/COLOR][/SIZE] Quote
Daga_i_Oskar Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Pozazdroscic :loveu::loveu::loveu::loveu: Super ze az tyle fotek :multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Oj fotek pewnie byłoby więcej, ale brakło mi miejsca w aparacie, a nie miałam czasu na usuwanie i przegladanie wsyztskiego hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Agata_B']Ja tez bym chciała nad morze :loveu: Ale, pojadę w lipcu :bigcool: Czekamy za fotkami :)[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ja będę miała Morze co najmniej do 28 lub 30 sierpnia :loveu: Chciałabym kiedyś zamieszkać nad morzem[/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu: [quote name='Gosiek']cześć ślicznotko :cool1: nie czytam bo strasznie dużo tego ;) ale zdjecia wszystkie uważnie obejrzałam- są suuuper. Baw sie dobrze Daguś i korzystaj ze wszystkiego co tylko dostępne :loveu: pozdrawiam cieplutko z megadeszczowej i burzowej Warszawski[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Gosiu :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ale sie ciesze, ze sie odezwalas :multi: :loveu: Ja do Ciebie zagladam caly czas, zachwycam się pieknymi zdjęciami, ale jakoś nic nie pisze :oops: Jednak dzisiaj się poprawię i na pewno przyjdę z rewizyta :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ta burza to pewnie wywołana tymi gwałtownymi upałami :roll: ?[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Pozazdroscic :loveu::loveu::loveu::loveu: Super ze az tyle fotek :multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Oj fotek pewnie byłoby więcej, ale brakło mi miejsca w aparacie, a nie miałam czasu na usuwanie i przegladanie wsyztskiego hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Agata_B']Ja tez bym chciała nad morze :loveu: Ale, pojadę w lipcu :bigcool: Czekamy za fotkami :)[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ja będę miała Morze co najmniej do 28 lub 30 sierpnia :loveu: Chciałabym kiedyś zamieszkać nad morzem[/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu: [quote name='Gosiek']cześć ślicznotko :cool1: nie czytam bo strasznie dużo tego ;) ale zdjecia wszystkie uważnie obejrzałam- są suuuper. Baw sie dobrze Daguś i korzystaj ze wszystkiego co tylko dostępne :loveu: pozdrawiam cieplutko z megadeszczowej i burzowej Warszawski[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Gosiu :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ale sie ciesze, ze sie odezwalas :multi: :loveu: Ja do Ciebie zagladam caly czas, zachwycam się pieknymi zdjęciami, ale jakoś nic nie pisze :oops: Jednak dzisiaj się poprawię i na pewno przyjdę z rewizyta :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ta burza to pewnie wywołana tymi gwałtownymi upałami :roll: ?[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Heyka :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jak mija niedzielka?[/COLOR][/SIZE][/FONT] A dobrze :D Jacky ma dzis urodziny wiec swietujemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Daguś - ja też zaglądam ale ostatnio jakoś mam strasznie mało czasu i niesamowite zaległości dosłownie wszędzie :shake: piękne ruinki - mam do takich słabość :oops: Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam moje Kochane :loveu: :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ale miałam cudne popołudnie na plaży :loveu: ach cóż to była za przyjemnąć ściągnąć buty i pomaszerować na bosaka po cieplusim piasku, a następnie zamoczyć nogi w Morzu :loveu: Niby TYLKO, albo AŻ morze, a tyle mam radochy :bigcool: :lol::Cool!: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Zrobiłam około 100 zdjęć :oops: ale zanim je wstawię muszę przejśc generalną selekcję i wszytskie pozostale procedury hihih, czyli zmniejszenie, wgranie na fotosika i wstawienie na DGM - tak do jutra może się z tym uporam :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Teraz szykujemy biadek, bo wróciłyśmy z Sis głodne :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pogoda cudowna, aż chce się żyć, słoneczko cudnie grzało, a na plaży ludzi jak mrówek, zresztą zobaczycie :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Daguś :multi: Czytajac tego posta od razu widać jaka jesteś szczęsliwa :multi: Aż zazdrosczę tego morza... :lol: Czekam z niecierpliwością na zdjęcia. :multi: Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Daga teraz śmiga po 'cudzych' galeryjkach więc pewnie na zdjecia sobie troche poczekamy :cool3::cool3: Quote
PositiveThought Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 witaj Daguś :loveu: mnie w weekendy nie ma zazwyczaj... widoki piękne, ślicznie tam masz, aż zazdrościć zaczynam. Quote
Teklunia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Rany Daguś! Dobrze ze mnie tuprzywołałaś, bo nie miałam pojęcia że u Ciebie takie zmiany :crazyeye: Na Wyspy sobie pojechałaś :p Widzę że żyje się tam nie łatwo, ale intensywnie i ciekawie, a to ważne :) Super że podszlifujesz sobie język, no i co tu dużo gadasz, że zaarobisz ;) Moja koleżanka ze studiów przez 1,5 roku w Angli (jako pokojówka w hotelu) zarobiłą sobie na mieszkanie w Wawce! Także masz niezłe perspektywy ;) A zamek na którym byłaś - miodzio!!! :loveu: Quote
Magda Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Hej! Mam zrypany humor...:angryy: [SIZE=1][COLOR=White]Z mojego moderowania chyba nici:oops: [SIZE=2][COLOR=Black]Przyjdę jak wrócę do mojej normalności:diabloti:[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE] Quote
jo-jo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Teklunia']Rany Daguś! Dobrze ze mnie tuprzywołałaś, bo nie miałam pojęcia że u Ciebie takie zmiany :crazyeye: Na Wyspy sobie pojechałaś :p [/quote] Ostatnio byłam tu kilka razy a nie zauważyłam że Dage tak wymiotło :shake: Brawa dla mnie zxa spostrzegawczość :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam nieco już późną porą, ale właśnie wróciliśmy do domku :cool3: Znajomy siostry i łukasza zaprosił nas do knajpki na pyszną kawkę, my z Sis zamówiłyśmy sobie hot chocolate with cream coś wspaniałego, do teraz czuje ten smak pysznej smietanki :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Zdjęć jeszcze nie zdąrzyłam zmniejszyć, ale postaram się przynajmniej kilka jeszcze dzisiaj wstawić :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Gosiek']Daguś - ja też zaglądam ale ostatnio jakoś mam strasznie mało czasu i niesamowite zaległości dosłownie wszędzie :shake: piękne ruinki - mam do takich słabość :oops:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Gosiu to tak jak u mnie ... gdziekolwiek nie weszłam to nie wiedziałam o co kaman, a jak nie wiedziałam, to zazwyczaj do dyskusji sie nie dołączałam hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ach do ruinek i ja mam słabość dlatego tyle zdjęć napstrykalam :oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='g_o_n_i_a']Daguś Czytajac tego posta od razu widać jaka jesteś szczęsliwa :multi: Aż zazdrosczę tego morza... Czekam z niecierpliwością na zdjęcia. [/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ciesze się, ze da się do zauwazyc :multi: jstem naprawde szczesliwa i nie zaluje ani jednej sekundy tego, ze tu jestem - jest cudownie :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='fidelek2']Daga teraz śmiga po 'cudzych' galeryjkach więc pewnie na zdjecia sobie troche poczekamy [/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Do połowy niesttey nie zdarzylam wstapic :oops:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='PositiveThought']witaj Daguś mnie w weekendy nie ma zazwyczaj... widoki piękne, ślicznie tam masz, aż zazdrościć zaczynam.[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Nie ma co zazdroscic :eviltong: Ale faktem jest to, ze Bournemouth w ogole nie przypomina Anglii, tu jest po prostu pieknie (jak dla mnie) :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Teklunia']Rany Daguś! Dobrze ze mnie tuprzywołałaś, bo nie miałam pojęcia że u Ciebie takie zmiany :crazyeye: Na Wyspy sobie pojechałaś :p Widzę że żyje się tam nie łatwo, ale intensywnie i ciekawie, a to ważne Super że podszlifujesz sobie język, no i co tu dużo gadasz, że zaarobisz Moja koleżanka ze studiów przez 1,5 roku w Angli (jako pokojówka w hotelu) zarobiłą sobie na mieszkanie w Wawce! Także masz niezłe perspektywy A zamek na którym byłaś - miodzio!!! :loveu:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kasiu - no ciesze sie, że ku mym namowom odwiedziłaś nas:multi: , a raczej mnie hihih, bo w koncu bez Oskarcia tu jestem :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Wbrew pozorom zarobiać kokosów jakiś wielkich to nie bedę, ale jak na początek ciesze sie z wszytskiego. Mam minimum z minimum, w kelnerstwie niestety nie płacą za godziny, tylko z góry są ustalone stawki, tak więc mam mniej, niz powinnam miec, ale w koncu to praktyki, nie mam co narzekac, w Polsce w zyciu by mi tyle nie dali na starcie ...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Niestety drogie jest tu utrzymanie, jeszcze nie dostałam 1 wypłaty, a juz bede sie musiała z nia poznegnac hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jak uzbieram na wymarzony aparat i na szkole fotograficzna to bede naprawde bardzo zadowolona :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Magda_Miki']Hej! Mam zrypany humor...:angryy: [SIZE=1][COLOR=white]Z mojego moderowania chyba nici:oops:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=white][SIZE=2][COLOR=black]Przyjdę jak wrócę do mojej normalności:diabloti:[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A na jakim to forum chcialas byc moderatorem Madziu - ja nic nie wiem :oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i glowa do gory, bedzie dobrze :buzi: :glaszcze:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='jo-jo']Ostatnio byłam tu kilka razy a nie zauważyłam że Dage tak wymiotło :shake: Brawa dla mnie zxa spostrzegawczość :lol:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]W takim razie brawa się należa za spostrzegawczosc :klacz: :laugh2_2: :klacz: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Hanna R. Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam nieco już późną porą, ale właśnie wróciliśmy do domku :cool3: Znajomy siostry i łukasza zaprosił nas do knajpki na pyszną kawkę, my z Sis zamówiłyśmy sobie hot chocolate with cream coś wspaniałego, do teraz czuje ten smak pysznej smietanki :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Zdjęć jeszcze nie zdąrzyłam zmniejszyć, ale postaram się przynajmniej kilka jeszcze dzisiaj wstawić :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Gosiu to tak jak u mnie ... gdziekolwiek nie weszłam to nie wiedziałam o co kaman, a jak nie wiedziałam, to zazwyczaj do dyskusji sie nie dołączałam hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ach do ruinek i ja mam słabość dlatego tyle zdjęć napstrykalam :oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ciesze się, ze da się do zauważyć :multi: jestem naprawdę szczęśliwa i nie żałuje ani jednej sekundy tego, ze tu jestem - jest cudownie :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Do połowy niestety nie zdarzyłam wstąpić :oops:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Nie ma co zazdrościć :eviltong: Ale faktem jest to, ze Bournemouth w ogole nie przypomina Anglii, tu jest po prostu piknie (jak dla mnie) :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kasiu - no ciesze sie, że ku mym namowom odwiedziłaś nas:multi: , a raczej mnie hihih, bo w końcu bez Oskarcia tu jestem :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Wbrew pozorom zarabiać kokosów jakiś wielkich to nie będę, ale jak na początek ciesze sie z wszystkiego. Mam minimum z minimum, w kelnerstwie niestety nie płacą za godziny, tylko z góry są ustalone stawki, tak więc mam mniej, niż powinnam mieć, ale w końcu to praktyki, nie mam co narzekać, w Polsce w życiu by mi tyle nie dali na starcie ...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Niestety drogie jest tu utrzymanie, jeszcze nie dostałam 1 wypłaty, a już będę sie musiała z nią impregnacjo hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jak uzbieram na wymarzony aparat i na szkole fotograficzna to będę naprawdę bardzo zadowolona :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A na jakim to forum chciałaś być moderatorem Madziu - ja nic nie wiem :oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i głowa do góry, będzie dobrze :buzi: :glaszcze:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]W takim razie brawa się należą za spostrzegawczość :klacz: :laugh2_2: :klacz: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Dobranoc Dago Pełna Wrażeń.:loveu: Wyszła ze mnie natura porządnickiej - poprawiłam Ci wszystkie literówki. Taki imperatyw kategoryczny :p:p:p Quote
Daga_i_Oskar Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Dobranoc Dago Pełna Wrażeń.:loveu: Wyszła ze mnie natura porządnickiej - poprawiłam Ci wszystkie literówki. Taki imperatyw kategoryczny :p:p:p[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Haniu, a co Ty jeszcze robisz o tej porze? Mania i Gezuś nie grzeja juz miejsca w łóżeczku? :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A za poprawienie literówek bardzo dziękuję :lol: ale one jakoś tak same z siebie wychodzą :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ok lece zmniejszać zdjęcia, bo rano Nas zastanie, a ja nic nie wstawiłam :oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ach :shake: jednak zdjęć nie będzie, bo mi się coś z Irfan'em stało i będę musiała go jutro od nowa ściągnąć, a dzisiaj już mi się nie chce ... późno troche, chyba położę się już do łózia :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dobranoc :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
A$iA Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [B]Dzień dobry Dagusiu, szkoda że nie będzię zdjęć =( , ale trudno poczekamy =).[/B] Quote
Aga76 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorange][B]Dzień dobry Daguś[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :Cool!: [quote name='Daga_i_Oskar'] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]a tutaj kupiliśmy sobie pyszną rybeczkę z fryteczkami :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f7fc492429fe0983.html"][IMG]http://images12.fotosik.pl/69/f7fc492429fe0983.jpg[/IMG][/URL] [/quote] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorange]Też bym zjadła takie pyszności... ale zgłodniałam[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :sabber: Quote
Kasia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Good Morning Daguś :loveu: Jak dziś samopoczucie? Quote
Patikujek Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [B][COLOR=darkorange]Jak tam pogoda u ciebie???[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Bo u nas pięknie mam nadzieję żę Angielska pogoda się nie utrzymuje...[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Życzę dobraj zabawy w innym świecie:D:D:D[/COLOR][/B] Quote
Kasia_zg Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [CENTER][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=navy]Witam Daguś!! :)[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=navy]Jak dzisiejszy dzionek??[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_7_102.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/CENTER] Quote
PositiveThought Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Bonżur Daga :cool1: jak tak poniedziałkowo, zapracowana kochana nasza prawie-emigrantko? zmęczona? :loveu: pozdrawiamy i całujemy w nochala mokro (; Quote
Recommended Posts