Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Witam wszystkich w te sobotnie przedpołudnie :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pogoda zapowiada się piękna, słonko od rana daje czadu, szkoda tylko, że do pracy trzeba iść, a chętnie poleżałabym sobie na piaseczku na plaży i zamoczyła przynajmniej do kolan nóżki w morzu :loveu: [/FONT] [quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry, emigrantko :p Jak na ciężko pracującą kobietę wyglądasz kwitnąco :loveu: Klimatyczne te ruiny bardzo ... Czy - kiedy nie ma Mamy - masz tam świecące podłogi ? Całuję - Babcia Hania [FONT=Comic Sans MS]Haniu witamy :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ale miło, ze nas odwiedziłaś :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Oj klimacik był niepowtarzalny :loveu: lubię takie ruiny, w końcu mają swoja historię :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kiedy nie ma mamy to i nie ma świecących podłóg :evil_lol: Mamy nie da się zastąpić niczym hihih :lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja również całuję i pozdrawiam oraz 3mam kciuki za Maniusię :loveu: [/FONT] Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Ruiny piekne :loveu: :loveu: Chcialabym je zobaczyc :) Mysle ze zajrzysz jeszcze przed praca :multi: Czekamy na fotki :cool3: :cool3: Quote
Magda Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Hej! Naładowałam sobie akumulatorki i mogę siedzieć do nocy8) Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Ruiny piekne :loveu: :loveu: Chcialabym je zobaczyc :) Mysle ze zajrzysz jeszcze przed praca :multi: Czekamy na fotki :cool3: :cool3: [FONT=Comic Sans MS]Hello :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No może kiedyś się tu wybierzesz, bo naprawdę warto :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No tak zaglądam właśnie przed pracą, zaraz idę sibie trochę ogarnąć hihi i potem jak będzie jeszcze czas to wpadnę na pewno ;) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [quote name='Magda_Miki'] Hej! Naładowałam sobie akumulatorki i mogę siedzieć do nocy:cool: [FONT=Comic Sans MS]Yołki dołki Sis :lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja akumulatorki ładuje ale przed pracą, dzsiaj mam wedding, a potem jeszcze dinner, obawiam się, ze już w nocy nie wejdę na kompa, chyba, że wrócę o, w miarę, przywoitej porze :eviltong: [/FONT] Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Hello :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No może kiedyś się tu wybierzesz, bo naprawdę warto :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No tak zaglądam właśnie przed pracą, zaraz idę sibie trochę ogarnąć hihi i potem jak będzie jeszcze czas to wpadnę na pewno ;) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] :):) Witamy :cool3: :multi: I na fotki morza czekamy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magda Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Yołki dołki Sis :lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja akumulatorki ładuje ale przed pracą, dzsiaj mam wedding, a potem jeszcze dinner, obawiam się, ze już w nocy nie wejdę na kompa, chyba, że wrócę o, w miarę, przywoitej porze :eviltong: [/FONT] Może poczekam:eviltong: Na 19 idę do teatru, ale później może zahaczę o dogo. Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky'] Witamy :cool3: :multi: I na fotki morza czekamy :loveu: :loveu: :loveu: [FONT=Comic Sans MS]Fotki morza zaraz będą muszę najpierw dokończyć wstawiania tych z zamku, a już naprawdę nie wiele ich zostało :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wracając już na parking, gdzie zostawiliśmy samochód, spotkaliśmy po drodze mały wodospadzik ...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zobaczcie jakie tam są miniaturkowe domeczki, jak dla lalek barbie hihi Nie mogłam się powstrzymać no i musiałam zrobić zdjęcie :eviltong: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i młode byczki wygrzewające sie na słoneczku hihi[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Spotkaliśmy również pieska, który jak dla mnie na rasowego nie wyglądał, więc zrobiłam mu zdjęcie, bo to był pierwszy "kundelek":loveu: jakiego tutaj spotkałam hihih[/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Magda_Miki']Może poczekam:eviltong: Na 19 idę do teatru, ale później może zahaczę o dogo. [FONT=Comic Sans MS]A na co i z kim idziesz? :razz: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Hehe gorzej jak będziesz czekała, a ja nie wejdę, bo będę taka kaput :evil_lol: :eviltong:[/FONT] Quote
Kasia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Daga będąc w Anglii częściej zagląda na dogo niż jak jest w Polsce... :cool3::cool3: Pięknie tam jest, tak zielono i bajecznie :loveu: Pewnie ciężko Ci będzie z powrotem przyzwyczaić sie do tej naszej szarej polskiej codzienności...;) Quote
Magda Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][/FONT] To są prawdziwe domki czy makiety?:crazyeye: Szkoda, że nie stoi żaden człowiek, bo wtedy można by było porównać:razz: [quote name='Daga_i_Oskar'] Mówił po angielsku?:evil_lol: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]A na co i z kim idziesz? :razz: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Hehe gorzej jak będziesz czekała, a ja nie wejdę, bo będę taka kaput :evil_lol: :eviltong:[/FONT] Tytułu nie podam, bo brzydki:lol: "Dialog pe**** (tu męska część ciała)" Idę z koleżanką:lol::lol: Wogle tak śmiesznie to wyszło. Profesor z polaka zapytał czy chce ktoś iść do teatru, bo ma 2 zaproszenia. Sztuka taka i taka. No to ja z kumpelą zaczęłyśmy się śmiać (najgłośniej z całej klasy):evil_lol:. No to było tylko :"Widzę, że nasze dwie blondyneczki bardzo zadowolone, więc zapraszam do teatru" (Ja z koleżanką jesteśmy jedynymi blondynkami w klasie). Potem mamy opowiedzieć o czym było:lol: Najwyżej nie przyjdę:eviltong: Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Hehe ale domeczki :-o :-o :-o Slodki psiak :loveu: :loveu: I mini wodospadzik :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Cze Daga:lol: piekne fotki Twojego nowego domu:eviltong: "sie asisz nim" :eviltong: ja tak chwilowo bo czasu ostatnio brak na dłuższe pogaduchy:p pozdrowienia i papatki:calus: Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Hej Daguś :multi: Piękne fotki achh :p Chciałoby się zobaczyć to wszystko na żywo. :loveu: Nieźle się uśmiałam jak przeczytalam te komentarze Madzi od Mikusia do zdjęc. :evil_lol: Miło popatrzec na Twoją uśmiechniętą buzię :multi: Quote
Kasia_zg Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witaj Daguś!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Przepiekne te foteczki az chciała by sie tam być :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]A te małe domki takie fajniusie bajecznie tam :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Życzymy milusiego dzionka i przyjemnej pracy Pozdrawiamy i buziaczki wysyłamy[/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='fidelek2']Daga będąc w Anglii częściej zagląda na dogo niż jak jest w Polsce... Pięknie tam jest, tak zielono i bajecznie Pewnie ciężko Ci będzie z powrotem przyzwyczaić sie do tej naszej szarej polskiej codzienności... [FONT=Comic Sans MS]Kasiu - taka jest prawda, bo będąc w Polsce miałam jeszcze 1000 innych obowiązków, to szkoła, przyspieszona sesja, Oskarek, w ładne dni wypady na działeczkę no i czasu dla siebie nie wiele zostawało, a i chęci też były siakieś takie nijakie ...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tutaj po pracy mam czas dla siebie, a jak pracuję splity to nie chce mi się samej gdzieś wychodzić, więc wpadam sobie na dogo - przyznam, że brakowało mi już tego, tak dawno już nie byłam tutaj na tak długo hihi i powoli odnajduje się w Waszych galeryjkach :multi:[/FONT] [quote name='Magda_Miki']To są prawdziwe domki czy makiety?:crazyeye: Szkoda, że nie stoi żaden człowiek, bo wtedy można by było porównać Mówił po angielsku? Tytułu nie podam, bo brzydki:lol: "Dialog pe**** (tu męska część ciała)" Idę z koleżanką Wogle tak śmiesznie to wyszło. Profesor z polaka zapytał czy chce ktoś iść do teatru, bo ma 2 zaproszenia. Sztuka taka i taka. No to ja z kumpelą zaczęłyśmy się śmiać (najgłośniej z całej klasy). No to było tylko :"Widzę, że nasze dwie blondyneczki bardzo zadowolone, więc zapraszam do teatru" (Ja z koleżanką jesteśmy jedynymi blondynkami w klasie). Potem mamy opowiedzieć o czym było Najwyżej nie przyjdę [FONT=Comic Sans MS]Ad.1 To sa domki najprawdziwsze w świecie, całe miasteczko składa się z takich maleńskich domeczków, prawda że są niesamowite hihih i dzięki temu stwarzają niepowtarzalny klimat... jak widać małe potrafi też być piękne hihi[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ad.2 A wiesz, ze jakoś do mnie nie zaszczekał po angielsku :evil_lol: był cichutki, może dopiero się uczył :evil_lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ad.3 A to Ty na takie "brzydkie" rzeczy do teatru chodzisz :evil_lol: Pełnoletnia to Ty już jesteś, tak :eviltong: Tylko wiesz skup się podczas oglądania, chętnie posłucham sprawozdania :lol: [/FONT] [quote name='Pinczerek-Jacky']Hehe ale domeczki Slodki psiak :loveu: I mini wodospadzik [FONT=Comic Sans MS]Nio słodki :loveu: no mini wodospadzik hihh eż wajny był, tak lekko schowany, ale przy drodze, a jak miło było wsłuchać się w takt opadającej i uderzającej wody :loveu: [/FONT] [quote name='Pegaza']Cze Daga:lol: piekne fotki Twojego nowego domu:eviltong: "sie asisz nim" :eviltong: ja tak chwilowo bo czasu ostatnio brak na dłuższe pogaduchy pozdrowienia i papatki:calus: [FONT=Comic Sans MS]Cześć Daria :razz: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja się zaraz "poaszę" pięknymi widokami, jakie mam z okna tego pięknego domu :eviltong: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja tez tak chwilowo jestm od dluzszej chwili, ale teraz to juz na chwile, bo chwil mam nie wiele :eviltong:[/FONT] [quote name='g_o_n_i_a']Hej Daguś :multi: Piękne fotki achh Chciałoby się zobaczyć to wszystko na żywo. :loveu: Nieźle się uśmiałam jak przeczytalam te komentarze Madzi od Mikusia do zdjęc. Miło popatrzec na Twoją uśmiechniętą buzię :multi: [FONT=Comic Sans MS]Goniu witamy i Ciebie po dluzszej nieobecnosci :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mnie jest milo czytac, ze podobaja Wam sie fotki, az chce sie je robic na okrągło i wstawiać, zeby tylko żadnego zastoju nie było :lol: [/FONT] [quote name='Kasia_zg'][FONT=Palatino Linotype]Witaj Daguś!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Przepiekne te foteczki az chciała by sie tam być :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]A te małe domki takie fajniusie bajecznie tam :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Życzymy milusiego dzionka i przyjemnej pracy Pozdrawiamy i buziaczki wysyłamy[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Czesc Kasienko :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Oj bajecznie tam bylo naprawde, mam nadzieje, ze jeszcze sie tam wybierzemy i po miasteczku pochodzimy :loveu: [/FONT] Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] [FONT=Comic Sans MS]Goniu witamy i Ciebie po dluzszej nieobecnosci :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mnie jest milo czytac, ze podobaja Wam sie fotki, az chce sie je robic na okrągło i wstawiać, zeby tylko żadnego zastoju nie było :lol: [/FONT] Zauważono, ze mnie tyle nie bylo? Ooppss :oops: No to na co czekasz - jak coś masz, to wstawiaj! :multi: :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Zauważono, ze mnie tyle nie bylo? Ooppss :oops: No to na co czekasz - jak coś masz, to wstawiaj! :multi: :multi: [FONT=Comic Sans MS]Mieliśmy mały zastój w galerii z powodu naszej nieobecnosci, a jak nie ma własicieli danej galeryjki to i inni zapominaja, bo wchodzic tak po nic to tez bez sensu hihi Tak wiec nie ty jedna powrocilas, zreszta nie wazne ... Najwazniejsze, ze teraz wiekszosc z Was jest w komplecie :loveu: co mnie ogromnie cieszy :bigcool: :Cool!: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wrzuce szybciutko zdjęcia na fotosika i wstawie, juz nie wiele ich zostalo, teraz bedzie morze i mewy :loveu: Nie wiele ich, ale zawsze coś hihih[/FONT] Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Mieliśmy mały zastój w galerii z powodu naszej nieobecnosci, a jak nie ma własicieli danej galeryjki to i inni zapominaja, bo wchodzic tak po nic to tez bez sensu hihi Tak wiec nie ty jedna powrocilas, zreszta nie wazne ... Najwazniejsze, ze teraz wiekszosc z Was jest w komplecie :loveu: co mnie ogromnie cieszy :bigcool: :Cool!: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wrzuce szybciutko zdjęcia na fotosika i wstawie, juz nie wiele ich zostalo, teraz bedzie morze i mewy :loveu: Nie wiele ich, ale zawsze coś hihih[/FONT] Powracam z osieczą :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Morze!!!!! :multi: :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Morze!!!!! :multi: :multi: [FONT=Comic Sans MS]tak, własnie Morze :loveu: :multi: :loveu: W sumnie to bardziej mewy niż morze, ale co tam :eviltong: Jutro jak będę miała od ok 12-18 wolne w pracy i pogoda będzie dopisywała to wybiorę się do centrum i porobię zdjęcia morza, morza i morza :loveu: :eviltong: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]SWANAGE[/FONT] Quote
anetta Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Hej Daga :multi: Widze ze ciezko pracujesz, masz ciakawe godziny pracy ;)))) Mi by sie juz nie chcailo wracac drugi raz do roboty:evil_lol: Foty cudne, domek jak z bajki :loveu: Ruiny to prawie:evil_lol: takie same jak u mnie w galerii :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Hej Daguś :multi: Piękne fotki achh :p Chciałoby się zobaczyć to wszystko na żywo. :loveu: Nieźle się uśmiałam jak przeczytalam te komentarze Madzi od Mikusia do zdjęc. :evil_lol: Miło popatrzec na Twoją uśmiechniętą buzię :multi: :B-fly::B-fly::B-fly: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ad.2 A wiesz, ze jakoś do mnie nie zaszczekał po angielsku :evil_lol: był cichutki, może dopiero się uczył [SIZE=5][SIZE=6]:evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ad.3 A to Ty na takie "brzydkie" rzeczy do teatru chodzisz :evil_lol: Pełnoletnia to Ty już jesteś, tak :eviltong: Tylko wiesz skup się podczas oglądania, chętnie posłucham sprawozdania :lol: [/FONT] Ad.2. Może dopiero co wyemigrował z Polski:evil_lol::evil_lol: Ad.3. Jeszcze nie pełna letnia, ale się dokształcam:diabloti: Postaram się wszystko zapamiętać specjalnie dla Ciebie:lol: Quote
Sara_i_Aris Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Cześć Daguś! Ale dawno mnie u Ciebie nie było :oops: A tu tyle pięknych fotek mnie ominęło :loveu: [quote name='Daga_i_Oskar'] Śliczny widok :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='anetta']Hej Daga :multi: Widze ze ciezko pracujesz, masz ciakawe godziny pracy ;)))) Mi by sie juz nie chcailo wracac drugi raz do roboty:evil_lol: Foty cudne, domek jak z bajki :loveu: Ruiny to prawie:evil_lol: takie same jak u mnie w galerii :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]Witaj Anettko :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kope lat :lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wiesz ja tez byłam przerazona na poczatku tym faktem, ze mam czas pracy dzielony i w ciagu dnia bede musiala do niej chodzic dwa razy, ale to jest kwestia przyzwyczajenia, nie jest wcale tak zle . Czas szybko leci ... Ide na 7 wracam o 12, nie mam czasu na nude, wiec nawet nie wiem kiedy ten czas w pracy zlatuje, nastepnie wracam do domku odpoczywam, wchodze na DGM i spowrotem na 18-23 lub dluzej i juz koniec dnia hihi[/FONT] [quote name='Magda_Miki']:B-fly::B-fly::B-fly: Ad.2. Może dopiero co wyemigrował z Polski:evil_lol::evil_lol: Ad.3. Jeszcze nie pełna letnia, ale się dokształcam:diabloti: Postaram się wszystko zapamiętać specjalnie dla Ciebie:lol: [FONT=Comic Sans MS]Wiesz ... jakos nie bardzo wygladał mi na rodaka :evil_lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kurcze nie pelna jestes i tak Cie mam pusci na taki brzydki spektakl :evil_lol: :eviltong: Zapamietaj tylko to co wazne, nad szczegolami sie nie skupiaj :evil_lol:[/FONT] [quote name='Yorkie']Cześć Daguś! Ale dawno mnie u Ciebie nie było :oops: A tu tyle pięknych fotek mnie ominęło :loveu: Śliczny widok :loveu: [FONT=Comic Sans MS]No Sarus dawno Cie nie bylo, musisz sie poprawic koniecznie hihih :lol:[/FONT] Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]tak, własnie Morze :loveu: :multi: :loveu: W sumnie to bardziej mewy niż morze, ale co tam :eviltong: Jutro jak będę miała od ok 12-18 wolne w pracy i pogoda będzie dopisywała to wybiorę się do centrum i porobię zdjęcia morza, morza i morza :loveu: :eviltong: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]SWANAGE[/FONT] Dla goni fotki morza? :modla: Hah Łaa mewy fru fru :loveu: :loveu: :loveu: Piękneeee :multi: [quote name='Magda_Miki']:B-fly::B-fly::B-fly: Hahah :evil_lol: :evil_lol: Brawo Madzia :klacz: Quote
Magda Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wiesz ... jakos nie bardzo wygladał mi na rodaka :evil_lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kurcze nie pelna jestes i tak Cie mam pusci na taki brzydki spektakl :evil_lol: :eviltong: Zapamietaj tylko to co wazne, nad szczegolami sie nie skupiaj :evil_lol:[/FONT] Najwidoczniej to nie był kundelus pospolitus rodakus:evil_lol: Musi puścić. Spektakl ma być o dorastaniu chłopaka i jakieś duperele (ciekawe jakie:lol:) Może zabiorę kamerę:hmmmm::evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a'] Hahah :evil_lol: :evil_lol: Brawo Madzia :klacz: :Cool!::Cool!: Quote
Recommended Posts