Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Dla goni fotki morza? :modla: Hah Łaa mewy fru fru :loveu: :loveu: :loveu: Piękneeee :multi: [FONT=Comic Sans MS]Dla Goni i nie Goni ... dla wsyztskich :loveu:[/FONT] [quote name='Magda_Miki']Najwidoczniej to nie był kundelus pospolitus rodakus:evil_lol: Musi puścić. Spektakl ma być o dorastaniu chłopaka i jakieś duperele (ciekawe jakie:lol:) Może zabiorę kamerę:hmmmm::evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]że co? że niby ja jestem kundelus pospolitus rodakus, skoro tamten nie wyglądał na rodaka :mad: :evil_lol: :eviltong: :lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Macie jeszcze kilka zdjęć morza :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ląsująca mewa, niestety daleko była ...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a tutaj kupiliśmy sobie pyszną rybeczkę z fryteczkami :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]the end :p[/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Fish and chips dobre było? :loveu: Ja zawsze zamawiałam sobie rybę z frytkami nad morzem, w Polsce, ale to na pewno nie to samo. Quote
Magda-Amir Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 cześć Dagmarko :multi: widze że wiedzie Ci się całkiem całkiem na obczyźnie :cool3: ;) ahhh no i widoki masz superrrr :loveu: a gdzie Oskarcio? :mad: :diabloti: Quote
Magda Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]że co? że niby ja jestem kundelus pospolitus rodakus, skoro tamten nie wyglądał na rodaka :mad: :evil_lol: :eviltong: :lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Macie jeszcze kilka zdjęć morza :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ląsująca mewa, niestety daleko była ...[/FONT] Ja nic takiego nie napisałam:eviltong: Chodziło mi o psa, że to nie jest kundelus pospolitus rodakus:evil_lol: A co ta mewa ląsowała? Rozumiem, że chodziło Tobie o lansowanie (ze słownika promować coś lub kogoś, reklamować, wprowadzać w modę):diabloti::diabloti: Ale ja dzisiaj mam...... Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Dla Goni i nie Goni ... dla wsyztskich :loveu:[/FONT] :multi: :multi: :multi: To tylko tak napisalam, zeby wiadomo bylo, ze kofam morze :loveu: [FONT=Comic Sans MS]że co? że niby ja jestem kundelus pospolitus rodakus, skoro tamten nie wyglądał na rodaka :mad: :evil_lol: [/FONT] :roflt: :roflt: :roflt: ... Pikne!! :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Yorkie']Fish and chips dobre było? :loveu: Ja zawsze zamawiałam sobie rybę z frytkami nad morzem, w Polsce, ale to na pewno nie to samo. [FONT=Comic Sans MS]To był dorsz opiekany w takiej przepysznej, puchatej panierce i do tego frytki takie wielgachne i grubachne z ziemniaczków, robione/krojone na świeżo, nie zamrażane ...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tam jest coś takiego, że nie dostajesz dania na talerzu tylko zawinięte w papier, ma swój klimat, siadasz sobie nad brzegiem morza i wciasz rybeczkę z fryteczkami, aż mi się zachciało hihi[/FONT] [quote name='Magda-Amir']cześć Dagmarko :multi: widze że wiedzie Ci się całkiem całkiem na obczyźnie :cool3: ;) ahhh no i widoki masz superrrr :loveu: a gdzie Oskarcio? :mad: :diabloti: [FONT=Comic Sans MS]Hej Madziu :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nie narzekam, jest fajnie, podoba mi się i póki co jestem zadowolona, ze tu przyjechałam:multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Oskarcia zostawiłam pod czujnym okiem rodziców hihih, jest w dobrych rękach, więc nic a nic nie boje sie o niego ... oby tylko na wadze nie przybrał, a bedzie ok :evil_lol: [/FONT] [quote name='Magda_Miki']Ja nic takiego nie napisałam:eviltong: Chodziło mi o psa, że to nie jest kundelus pospolitus rodakus:evil_lol: A co ta mewa ląsowała? Rozumiem, że chodziło Tobie o lansowanie (ze słownika promować coś lub kogoś, reklamować, wprowadzać w modę):diabloti::diabloti: Ale ja dzisiaj mam...... [FONT=Comic Sans MS]No ja mma nadzieję, ze o psa bo jaknie to z Bournemouth do Koszalina przylece i :mad: :evil_lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Czepialska :mad: mialo być lądowała, a ze s koło d jest to się paluszki poplątały no i wyszło co wyszło :eviltong: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kurcze nie macie pojęcia jak mi tu dobrze z Wami, a czas tak szybko leci, muszę się zacząć powoli zbierać, a tak mi sie nie chce, rozleniwiłam sie przez te 2 dni wolnego ech ... dzisiaj dostanę rotę wiec bede wiedziala, kiedy znowu do Was na dluzej zagoszcze :lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Poki co zycze wszytskim udanego popoludnia, jakbym juz nie weszla to rowniez przyjemnej niedzieli. Buziaki i do uslyszenia :loveu: :loveu: [/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']:multi: :multi: :multi: To tylko tak napisalam, zeby wiadomo bylo, ze kofam morze :loveu: :roflt: :roflt: :roflt: Pikne!! :multi: [FONT=Comic Sans MS]Goniu ja tez kocham morze:loveu: dlatego na brak fotek z morza nie mozna liczyc hihih, bede robila gdzie popadnie jaktylko aparatbedzie pod reka hiih[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ciesze sie, ze sie podoba :multi:[/FONT] Quote
Magda Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][/FONT][FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No ja mma nadzieję, ze o psa bo jaknie to z Bournemouth do Koszalina przylece i :mad: :evil_lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Czepialska :mad: mialo być lądowała, a ze s koło d jest to się paluszki poplątały no i wyszło co wyszło :eviltong: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Zapraszamy! Tylko zahacz o Śląsk i zabierz Oskarcia! Pokażę Wam nasze Polskie morze:eviltong: To niech lepiej Ci się nie plączą, bo wylejesz zupę na weselników i skończy się praca:evil_lol::eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Magda_Miki']Zapraszamy! Tylko zahacz o Śląsk i zabierz Oskarcia! Pokażę Wam nasze Polskie morze:eviltong: To niech lepiej Ci się nie plączą, bo wylejesz zupę na weselników i skończy się praca:evil_lol::eviltong: [FONT=Comic Sans MS]Zupy nie serwujemy tylko od razu główne danie:eviltong: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Haha jeszcze kiedyś skorzystam z zaproszenia :eviltong: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ok lece kochane, za pól godzinki musze wychodzic, to 3majcie sie tam cieplusio :loveu: [/FONT] Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Milej pracy :) A fotki morza miodzio :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pegaza Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Daga sobie pracuje a ja tu cichcem foty oglądam:eviltong: dobra dobra masz lepszy widok z okna niz ja:eviltong: ja mam pola i łąki Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Pegaza napisał(a):Daga sobie pracuje a ja tu cichcem foty oglądam:eviltong: dobra dobra masz lepszy widok z okna niz ja:eviltong: ja mam pola i łąki A ja budynki i ulice :roll: Quote
A$iA Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Witam, chciałam ci powiedzieć Dagusiu że masz przecudnego pieska :loveu:. Ja pragne żeby mój przyszły piesek był taki jak Oskarek :loveu:. Pozdrawiam Asia. Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Goniu ja tez kocham morze:loveu: dlatego na brak fotek z morza nie mozna liczyc hihih, bede robila gdzie popadnie jaktylko aparatbedzie pod reka hiih[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ciesze sie, ze sie podoba :multi:[/FONT] To ja czekam na morze Dagusiu! :multi: :multi: A fotki cykasz cudne :loveu: Buziaczki :buzi: Quote
Patikujek Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Daguś jest ci wybaczone i pałowania nie będzie:) A fotki fajne:) ale chce więcej:D:D:D Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Witam nieco późną porą :razz: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Gdzie są wszyscy hihi :cool3: [/FONT] [quote name='Magda_Miki']No to papapa:multi::multi: [FONT=Comic Sans MS]Jakie papa skoro ja juz jestem w domciu :evil_lol: :eviltong: A Ty gdzie? Mówilas, ze ;poczekasz :evil_lol: :eviltong: [/FONT] [quote name='Pinczerek-Jacky']Milej pracy :) A fotki morza miodzio :loveu: :loveu: [FONT=Comic Sans MS]Oj praca była dzisiaj zwariowana, najpierw weselicho, później jakaś wielka impreza no i oczywiście jeszcze załapałam się na jedną - ech tyle sprzątania, ze szkoda gadac :shake: [/FONT] [quote name='Pegaza']Daga sobie pracuje a ja tu cichcem foty oglądam:eviltong: dobra dobra masz lepszy widok z okna niz ja:eviltong: ja mam pola i łąki [FONT=Comic Sans MS]Takiej to dobrze :eviltong: [/FONT] [quote name='Pinczerek-Jacky']A ja budynki i ulice :roll: [FONT=Comic Sans MS]Ja też nie mam rewelacyjnego widoku, wiec sie nie martw swoim hihih ;) [/FONT] [quote name='A$iA']Witam, chciałam ci powiedzieć Dagusiu że masz przecudnego pieska :loveu:. Ja pragne żeby mój przyszły piesek był taki jak Oskarek :loveu:. Pozdrawiam Asia. [FONT=Comic Sans MS]Witaj Asiu w Naszych skromnych :razz: progach :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bardzo miło się czyta takie posty :loveu: Ciesze się ogromnie, że Oskarcio przypadl do gustu i tak bardzo się spodobał, pewnie gdyby mógł to by pomachał ogonkiem w podziekowaniu :loveu: [/FONT] [quote name='g_o_n_i_a']To ja czekam na morze Dagusiu! :multi: A fotki cykasz cudne :loveu: Buziaczki :buzi: [FONT=Comic Sans MS]Goniu jutro wybierzemy się z Sis nad morze jak wrócę z pracy ze śniadanka, wezmę aparat i zrobię kilka zdjęć tutejszego morza, oraz miejscowosci :loveu:[/FONT] [quote name='Patikujek_Zabrze']Daguś jest ci wybaczone i pałowania nie będzie:) A fotki fajne:) ale chce więcej:D [FONT=Comic Sans MS]Hej Pati,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]dzisiaj nie trzeba mnie bałka jestem takma zmeczona hihi, ze zaraz padne do wyrka, a jutro o 6:30 (wlasciwie to juz dzisiaj) pobudka...[/FONT] Quote
Kasia_zg Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Widze Daguś że Ty również późno wróciłaś z pracy i z tego co pisesz to dzisiaj nieźle dali Ci popalić pewnie zmeczona bardzo...??Ja chwile temu wróciłam i padam już...zatem życze Ci przyjemnej nocki i kolorowych słodziutkich snów Dobranoc:calus: [/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Kasia_zg'][FONT=Palatino Linotype]Widze Daguś że Ty również późno wróciłaś z pracy i z tego co pisesz to dzisiaj nieźle dali Ci popalić pewnie zmeczona bardzo...??Ja chwile temu wróciłam i padam już...zatem życze Ci przyjemnej nocki i kolorowych słodziutkich snów Dobranoc:calus: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Oj zmęczona Kasiu, nawet bardzo ... Jak wyszłam z domu o 15:30 tak wróciłam po 24 ... a jutro trzeba wcześnie wstać i znowu pędzić do pracy ... Ale popołudnie zapowiada się bardzo milusie - idziemy nad morze :loveu: Również życzę kolorowych snow i dobrej nocy ... Zmykam, wystarczy tego na dzis hihih[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Buziaczki [/FONT] Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Witam nieco późną porą :razz: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Gdzie są wszyscy hihi :cool3: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Goniu jutro wybierzemy się z Sis nad morze jak wrócę z pracy ze śniadanka, wezmę aparat i zrobię kilka zdjęć tutejszego morza, oraz miejscowosci :loveu:[/FONT] Daguś, czekałam na Ciebie :cool3: :cool3: :eviltong: A na fotki nadal czekam, o :loveu: :loveu: Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Już rano...pewnie Daga niedługo znów do nas zajrzy :p Miałam trochę czytania tak żeście się baby rozgadały, ale muszę powiedzieć że bardzo przyjemnie mi się to wszystko czytało :p I uśmiałam przy tym też :lol::lol: Daguś zabierz mnie tam do Siebie, nad morze i do tej knajpki na rybkę z frytkami...nawet do pracy z Tobą pójdę ale zabierz mnie :modla::wink::wink: Quote
Pegaza Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Hi Daga :p tak mnie tymi fotkami zaraziłaś o zamku, że dziś jade tez do zamku w Chudowie:eviltong: też porobie fotki a co :cool3: gorsza nie będe:eviltong: miłego leniuchowania:p Quote
maartucha Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 A kolo mnie jest Zamek w Malborku :P i sie tak nie chwalcie :P Miłego dnia Daguś :* Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 maartucha napisał(a):A kolo mnie jest Zamek w Malborku :P i sie tak nie chwalcie :P Miłego dnia Daguś :* :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Siemka Dagus :multi: Quote
Aga76 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Georgia]Dzień dobry Daga [/FONT] [FONT=Georgia]Piękna sesja zamkowa, wspaniałe krajobrazy...[/FONT] Quote
Recommended Posts