Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maartucha']

[FONT=Book Antiqua]o jejQ DaguSiaaa :multi: Cudddowwwne zdjęcia :) I ty na nich taka szczesliwa :multi: [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Cześć Martusia :multi: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ciesze się, że zdjęcia się spodobały, wreszcie nasza galeria ruszyła hihi Muszę zdecydowanie częściej jeżdzić na jakieś wycieczki, ale jestem zależna od Sis i jej Chłopaka, bo to oni mnie zabierają, w miejsca warte zwiedzenia :loveu: [/FONT]

[quote name='Magda_Miki']No po prostu cudnie!:loveu: Jak tak patrzę na te zdjęcia to dla mnie to całkiem inny świat:lol: Jak z jakiegoś albumu, których setki mam na półce.

Ty jak zawsze zadowolona, pełna energii. Żadna praca nie jest w stanie Cię wykończyć:klacz:

A co ja widzę na łapce? Czyżby siniaczek?:lol:

[FONT=Comic Sans MS]Bo to rzeczywiście był zupełnie inny świat, w dalszych zdjęciach pokaże jakie w tej miejscowości są domeczki, jak dla laleczek takie siakieś miniaturkowate hihi, ale klimat też jniepowtarzalny, wszytsko z kamienia (takiego starego) w pobliżu zamku kilka domów i zielń, dużo zieleni, jak jest zieleń to można się cudownie zrelaksować, wypocząć, ach ... :loveu: [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Oj praca wykańcza, ale dzisiaj miałam the day off, więc wyspałam się, byłam wypoczęta i zadowolona, że gdzieś jedziemy :multi: [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]No takiego malutkiego sobie siniaczka mam :eviltong: Dobrze, że nie został zrobiony ze zbliżenia :eviltong: Na początku był zielony, teraz zmienia kolor niczym kameleon, z tą różnicą, ze nie dostosowuje się do otoczenia:evil_lol: , i nabiera barw fioletu :evil_lol: To pierwsza pamiątka z pracy, kolezanka niechcący spuściła mi metalową klapę na rękę, jak mnie to uderzyło to aż mi się ptaszki pokazały :lol: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Wstyd pokazywać się z taką obsiniaczoną ręką (bo to nie koniec na tym 1:eviltong: ) no ale co zrobić kiedy na dworze ciepło hihi[/FONT]

[quote name='Pinczerek-Jacky']
Moja podobizna :evil_lol:

:loveu:

Z niecierpliwoscia czekam na foteczki morza

[FONT=Comic Sans MS]Foteczki morza będą niedługo :p[/FONT]

[quote name='fidelek2']Przepiękne widoki :loveu: Rozmarzyłam się...

A siniaczka to i ja też zauważyłam...:eviltong:

[FONT=Comic Sans MS]Kasiu, w takim razie zapraszam :lol: Corfe Castle jest niedaleko Bournemouth :loveu: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]P.S a Wy to na zdjęcia się patrzcie, a nie doszukujecie sie siniaków na mojej ręcę :eviltong:[/FONT]

[quote name='PositiveThought']Daguś, jak tam slicznie :loveu:

brak mi mi mi słów po prostu.

chciałam cos ładnego skomentować, ale się nie da, pięknie!

[FONT=Comic Sans MS]Oj ślicznie Beatko, ślicznie ...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Mnie również brakowało słów jak tam dojechałam, ale wiem że tych słów będzie mi brakowało jeszcze nie raz ...[/FONT]

[quote name='Magda_Miki']Zatkało kakao?:diabloti:

[FONT=Comic Sans MS]a Ty co jej tak dokuczasz, hę :eviltong:[/FONT]

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]No takiego malutkiego sobie siniaczka mam :eviltong: Dobrze, że nie został zrobiony ze zbliżenia :eviltong: Na początku był zielony, teraz zmienia kolor niczym kameleon, z tą różnicą, ze nie dostosowuje się do otoczenia:evil_lol: , i nabiera barw fioletu :evil_lol: To pierwsza pamiątka z pracy, kolezanka niechcący spuściła mi metalową klapę na rękę, jak mnie to uderzyło to aż mi się ptaszki pokazały :lol: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Wstyd pokazywać się z taką obsiniaczoną ręką (bo to nie koniec na tym 1:eviltong: ) no ale co zrobić kiedy na dworze ciepło hihi[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]a Ty co jej tak dokuczasz, hę :eviltong:[/FONT]

Wypłacają odszkodowanie?:evil_lol::evil_lol:

a lubię sobie czasem tak podokuczać słabszym:mad::diabloti:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Wypłacają odszkodowanie?:evil_lol::evil_lol:

a lubię sobie czasem tak podokuczać słabszym:mad::diabloti:

[FONT=Comic Sans MS]No niestety, odszkodowania nie wypłacają :evil_lol: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Oszty niedobra :mad: :eviltong: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Na zamku spotkałam pieska, goldenka :loveu: tylko siakiś taki duży, gruby i bardzo zarośnięty był hihi Oczywiście musiałam zrobić mu zdjęcie :eviltong: [/FONT]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Daguś ty jesteś w Anglii czy Ameryce? Patrząc na te panie się trochę pogubiłam:evil_lol::evil_lol: Przepraszam.....oczywiście widoczki super! Tylko strach, że się nie zawali:crazyeye:

[FONT=Comic Sans MS]Madziu,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]to Ty nie wiedziałaś jak wyglądają Angielki? :crazyeye: Owa pani ma figurkę :eviltong: Jak jakąś przyłapię z "figurą" inaczej to zrobie jej zdjęcie :eviltong: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]A jakie tu jest totalne bezguście, po prostu czasem nie mogę się powstrzymać ze śmiechu. Mają takie super sklepy, takie ciuchy, ze czasem nie wiesz co kupić, bo tyle Ci się podoba, a one tak beznadziejnie się ubierają - totalne bezguście :shake:[/FONT]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Hihi! Zobaczą taką Dagę na mieście to im kopara opadnie.:Cool!::siara::siara:

[FONT=Comic Sans MS]Haha, a Ty widzę w swoim żywiole, czyli dokuczania itp :eviltong: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ja się tam niczym szczególnym nie wyróżniam :eviltong: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Angielki są ładne i ... mniej ładne :eviltong: chude, szczupłe i ... mniej szczupłe :eviltong: ubrane z gustem i ... z totalnym bezguściem (tych jest zdecydowanie więcej:eviltong: )[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]No nic kochane ja idę trochę ogarnąć w pokoju, kąpać się i wrócę do Was za jakiś czas, mam nadzieję, że kogoś jeszcze zastanę :evil_lol: [/FONT]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Ja poczekam:eviltong: Tylko wróć o przyzwoitej porze, bo zasnę przed ekranem:lol: A która godzinka u Ciebie?

[FONT=Comic Sans MS]No to jak pójdę teraz to postaram sie do 30 min wrócić, najwyżej posprzątam później :eviltong: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]U mnie jest godzina wstecz, czyli 22:40 dochodzi, więc mam troche jeszcze czasu :eviltong: No to czekaj, a ja już zmykam, potem dorzuce new foto :cool3:[/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]No to jak pójdę teraz to postaram sie do 30 min wrócić, najwyżej posprzątam później :eviltong: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]U mnie jest godzina wstecz, czyli 22:40 dochodzi, więc mam troche jeszcze czasu :eviltong: No to czekaj, a ja już zmykam, potem dorzuce new foto :cool3:[/FONT]

To tylko godzina do tylu u was :):)

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']To tylko godzina do tylu u was :):)

[FONT=Comic Sans MS]Tak, tylko godzinka :p [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ok pędzę pod prysznic, bo zaraz Madzia przyjedzie tu i mnie z wałkiem rzeczywiście pogoni :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Szybciej, bo mi powieki opadają.......Zaraz będą potrzebne zapałki do podtrzymywania:evil_lol:

[FONT=Comic Sans MS]Jestem już :evil_lol: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zaraz wstawię fotki, więc czekaj, nigdzie nie pozwalam Ci odejść, w razie czego miej zapałki w pobliżu :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Hej Pati, a w czym chcesz jej pomoc, bo sie pogubiłam troche :oops:[/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Jestem już :evil_lol: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zaraz wstawię fotki, więc czekaj, nigdzie nie pozwalam Ci odejść, w razie czego miej zapałki w pobliżu :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Hej Pati, a w czym chcesz jej pomoc, bo sie pogubiłam troche :oops:[/FONT]

Przetrzymałam... Zrobiłam test na necie o podatkach i jestem jak nowo narodzona:evil_lol:

Pati chce pomóc mi w pałowaniu Ciebie:diabloti::mad:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Przetrzymałam... Zrobiłam test na necie o podatkach i jestem jak nowo narodzona:evil_lol:

Pati chce pomóc mi w pałowaniu Ciebie:diabloti::mad:

[FONT=Comic Sans MS]Ale już jestem, więc może bez pał się obędzie co :lol: ?[/FONT]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Wiedziałam, że wklejasz nam zdjęcia Twojej nowej chałupy:evil_lol: Mam CIĘ!

[FONT=Comic Sans MS]qrcze ty to zawsze musisz wszytsko wypaplać :evil_lol: :eviltong: :mad:[/FONT]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Ups:ices_bla::wallbash::splat:

Nie mogę........padam ze zmęczenia. Chyba idę do wyrka:oops:

[FONT=Comic Sans MS]A ja chciałam właśnie oświadczyć, ze u mnie też już jest jutro, ale rozumiem, u Ciebie jest jutro tyle że o godzinę później, więc oddaj sie snu ... niech będzie miły i Yorkowy :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Zmieniłam avatarek i lecę! DOBRANOC!:loveu:

[FONT=Comic Sans MS]Avatarek śliczny :loveu: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ja wstawię ostatnią porcję na wczoraj i pierwszą na dziś i też lecę do wyrka, jutro niby dopiero na 16 do pracy, ale gdzieś do ok 24, więc trzeba się wyspać i nabrać sił hihi[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Tam w tle wyłania się miasteczko, jest niemaldentyczne jak te ruiny zamku i z daleko ciężko dostrzec, ze to coś mieszkalnego jest hihi[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Ja i Sis :loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Resztę zdjęć wstawię jutro Kochane, bo też już czuję zmęczenie, położę się ... i może zasnę zanim siostra wróci z łukaszem, albo nie nie ma senu zasypiać, bo i tak mnie obudzą :lol: i będę musiała zasypiać poraz drugi :evil_lol: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Dobranoc, a właściwie to już niedługo będę mogła powiedzieć dzień dobry :lol: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Paptki :loveu:[/FONT]

Posted

Dzień dobry, emigrantko :p
Jak na ciężko pracującą kobietę wyglądasz kwitnąco :loveu:

Klimatyczne te ruiny bardzo ...
Czy - kiedy nie ma Mamy - masz tam świecące podłogi ?
Całuję - Babcia Hania