Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Daguś! Myślałam o Tobie ostatnio i byłam ciekawa jak tam z egzaminami:p Wchodzę do galerii, a tu taka wiadomość:placz: Czemu jesteś taka zalatana?

I kolejne 3 miesiące czekania.......

Oskarek ślicznie wygląda:loveu: Miki też był ostatnio u fryzjera i nawet mamy taką samą fryzurkę:razz:

Miłego pobytu i pracy:multi:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
[IMG]http://images22.fotosik.pl/113/5bec780111923707.jpg[/IMG]
[/quote]
Ślicznie Oskarkowi w nowej fryzurce :loveu: A na tym zdjęciu wygląda, jakby się skradał :evil_lol:

Posted

[IMG]http://images21.fotosik.pl/346/c90b8c5a71bea346.jpg[/IMG]

Aaaa boska fryzurka :loveu: :loveu: :loveu:
Takie mi sie podobaja :loveu: :loveu:
Ahh 3 miesiace !!! :(
Bedziemny czekac papa:*

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam wszytskich po drugiej stronie :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]I have a time :multi: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No to wszytsko po kolei opisze :evil_lol: Zapewne to będzie długa notka, bo ja nie potrafie pisać krótko :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Podróż autem do Anglii nie jest wcale taka zła jakby się to wydawało i odziwo nie przyjechałam jakos super zmęczona mimo iż na miejsce dojechaliśmy ok 3 w nocy. Pewnie dużo zrobił przystanek w Niemczech w Koln, przespaliśmy się kilka godzinek i pojechaliśmy dalej na podbój Francji, a następnie Anglii. Promem płynęlo się fajnie, troche chodziło się chwiejnym krokiem, ale co tam :eviltong: szybko dopłynęlo się do celu, a potem z Dover 3h i byliśmy na miejscu. Oczywiście 3h przy ich drogach, bo naszymi polskimi pewnie tłuklibyśmy się 6h :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Miałam jeden dzień odpoczynku, i 1go czerwca poszłam do pracy. Trochę się stresowałam, ale to oczywiste, bo nowi ludzie, nowe środowisko i przede wszytskim porozumiewanie się w innym języku. Wiadomo, że na poczatku nigdy nie jest perfekcyjnie, bo trzeba się oswoić z nową sytuacją, zaaklimatyzować się i przestawic na ich tryb życia. W tygodniu wychodzę ok 6:20-30 do pracy, bo od 7 zaczynamy podawać śniadanie i tak jestem tam do ok 12, aż się wszytsko posprząta, przygotuje restauracje do obiadu i wracam do domku. Następnie idę na 18-18:30 i wychodzę po 23, więc wiele godzin na sen mi nie zostaje, ale póki co daje radę i mam nadzieje, ze tak bedzie przez najblizsze 3 m-ce hihi. W sobote obslugiwałam Wesele, w niedziele bylo na sniadaniu az 250 osob, na jutro rowniez szykuje sie jakas impreza very important, jak to mówi nasza menagerka, powtarzajac co chwile quick!quick! Po dniu pracy nogi do dylka wchodza, trzeba sie tyle nalatac, ze szok - nie wiedzialam, ze bedac kelnerka bede miała az tak dużo obowiązków hihi, ale nie ma co narzekać, chociaż 3 m-ce jak ktoś tam wytrzymuje to już jest długo - jest bardzo duza rotacja, teraz jest praktycznie caly nowy staff, najdluzej osoby pracuja od miesiaca. Kazdego dnia mamy do obsluzenia ok 300-400 osob wiec naprawde na nude nie ma co liczyc, zawsze znajdzie sie cos do zrobienia hihi.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jestem caly czas w kontakcie z rodzicami i wypytuje sie co u mojego syneczka, bo strasznie za nim tesknie i brakuje mi go tutaj, ale tutaj nie ma czasu na psa, bo cale dnie praktycznie jest sie w pracy. Niestety na zdjecia poki co nie ma co liczyc, zbierama na aparat hihi Juz wiem jaki chce :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Bardzo serdecznie Was pozdrawiam, pzresyłam buziaczki i zapraszam na angielka herbatke hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]W czwartek popoludnie mam wolne, wiec, jak nie bede miala nic innego w planach to pozwole sobie poleniuchowac i posiedziec z Wami na dogo i troche podyskutowac, bo brakuje mi tego hihi.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Teraz poki co ide czytac moja makulature ktora dostalam z hotelu, wiec pewnie troche mi to potrwa, a potem znowu trzeba maszerowac do pracy :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kurcze wzielam tyle ciuchow, a ja nie bede miala czau kiedy w tym przechodzic, bo do pracy mam stroj obowiazkowy: czarna spodnica, biala bluzka i tak na okraglo chodze hihih[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pogoda dopisuje jak przyjechałam przestalo padac, nie ma upałow ale jest przyjemnie, lekki sweterek wystarczy, albo i bez tez jest OK.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No nic moje Kochane, napisalam to co najwazniejsze, jakbyscie mialy jakies pytania to piszcze, ja odpisze na pewno.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Wysciskajcie, wycalujcie i wymiziajcie Wasze pupilki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pozdrawiam,[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Daga :p[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam wszytskich po drugiej stronie :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]I have a time :multi: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No to wszytsko po kolei opisze :evil_lol: Zapewne to będzie długa notka, bo ja nie potrafie pisać krótko :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Podróż autem do Anglii nie jest wcale taka zła jakby się to wydawało i odziwo nie przyjechałam jakos super zmęczona mimo iż na miejsce dojechaliśmy ok 3 w nocy. Pewnie dużo zrobił przystanek w Niemczech w Koln, przespaliśmy się kilka godzinek i pojechaliśmy dalej na podbój Francji, a następnie Anglii. Promem płynęlo się fajnie, troche chodziło się chwiejnym krokiem, ale co tam :eviltong: szybko dopłynęlo się do celu, a potem z Dover 3h i byliśmy na miejscu. Oczywiście 3h przy ich drogach, bo naszymi polskimi pewnie tłuklibyśmy się 6h :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Miałam jeden dzień odpoczynku, i 1go czerwca poszłam do pracy. Trochę się stresowałam, ale to oczywiste, bo nowi ludzie, nowe środowisko i przede wszytskim porozumiewanie się w innym języku. Wiadomo, że na poczatku nigdy nie jest perfekcyjnie, bo trzeba się oswoić z nową sytuacją, zaaklimatyzować się i przestawic na ich tryb życia. W tygodniu wychodzę ok 6:20-30 do pracy, bo od 7 zaczynamy podawać śniadanie i tak jestem tam do ok 12, aż się wszytsko posprząta, przygotuje restauracje do obiadu i wracam do domku. Następnie idę na 18-18:30 i wychodzę po 23, więc wiele godzin na sen mi nie zostaje, ale póki co daje radę i mam nadzieje, ze tak bedzie przez najblizsze 3 m-ce hihi. W sobote obslugiwałam Wesele, w niedziele bylo na sniadaniu az 250 osob, na jutro rowniez szykuje sie jakas impreza very important, jak to mówi nasza menagerka, powtarzajac co chwile quick!quick! Po dniu pracy nogi do dylka wchodza, trzeba sie tyle nalatac, ze szok - nie wiedzialam, ze bedac kelnerka bede miała az tak dużo obowiązków hihi, ale nie ma co narzekać, chociaż 3 m-ce jak ktoś tam wytrzymuje to już jest długo - jest bardzo duza rotacja, teraz jest praktycznie caly nowy staff, najdluzej osoby pracuja od miesiaca. Kazdego dnia mamy do obsluzenia ok 300-400 osob wiec naprawde na nude nie ma co liczyc, zawsze znajdzie sie cos do zrobienia hihi.[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jestem caly czas w kontakcie z rodzicami i wypytuje sie co u mojego syneczka, bo strasznie za nim tesknie i brakuje mi go tutaj, ale tutaj nie ma czasu na psa, bo cale dnie praktycznie jest sie w pracy. Niestety na zdjecia poki co nie ma co liczyc, zbierama na aparat hihi Juz wiem jaki chce :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Bardzo serdecznie Was pozdrawiam, pzresyłam buziaczki i zapraszam na angielka herbatke hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]W czwartek popoludnie mam wolne, wiec, jak nie bede miala nic innego w planach to pozwole sobie poleniuchowac i posiedziec z Wami na dogo i troche podyskutowac, bo brakuje mi tego hihi.[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Teraz poki co ide czytac moja makulature ktora dostalam z hotelu, wiec pewnie troche mi to potrwa, a potem znowu trzeba maszerowac do pracy :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kurcze wzielam tyle ciuchow, a ja nie bede miala czau kiedy w tym przechodzic, bo do pracy mam stroj obowiazkowy: czarna spodnica, biala bluzka i tak na okraglo chodze hihih[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pogoda dopisuje jak przyjechałam przestalo padac, nie ma upałow ale jest przyjemnie, lekki sweterek wystarczy, albo i bez tez jest OK.[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No nic moje Kochane, napisalam to co najwazniejsze, jakbyscie mialy jakies pytania to piszcze, ja odpisze na pewno.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Wysciskajcie, wycalujcie i wymiziajcie Wasze pupilki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pozdrawiam,[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Daga :p[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Ooo Daga sie odezwala :multi: :multi: :multi: :multi:
To zycze milej pracy :D
Wpadaj tutaj czesto i opowiadaj:):)
Kurde jak wyglada wesele w Angli :D:D?

Posted

Witaj Daga[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20quote/hello.gif[/IMG]

widze że już się tam zaaklimatyzowałaś:eviltong:

300-400 osób nieżle:crazyeye:

mam nadzieje że Tz masaż stóp robi:eviltong:

a ilu rodaków juz tam spotkałaś?:p

pozdrawiam i [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE74D.gif[/IMG] bużki posyłam

Posted

Hej SIS!:multi:

A to niespodzianka! Widać, że nie jesteś jeszcze za bardzo zmęczona skoro masz czas na dogo:evil_lol: Oczywiście żartuję. Cieszę się, że się odezwałaś i napisałaś co u Ciebie:loveu:

Z chęcią będę zaglądać i czekać na nowe info;)

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam bardzo serdecznie moje kochane :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Odezwałam się, bo obiecywałam, ze się odezwę, a ja staram się dotrzymywać słowa:razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ojej ale jestem zmęczona, padam na pyszczek, lecę się położyć trochę, zebym później w pracy wytrzymała do tej 23-24, zależy jak długo nas przetrzymaja, bo teoretycznie powinnam kończyć o 22:30 ale niestety zazwyczaj się to przedłuża hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Wczoraj była jakaś ważna impreza w hotelu i obsługiwaliśmy gości serwując "silver service" poraz pierwszy, więc każdy był poddenerwowany, ale jakoś poszło, tylko chief hotelu był niezadowolony i opieprzył nas z góry na dół :/ Wróciłam o 1, a o 6 mialam pobudke, bo w restauracji musiałam się stawić o 6:50 :/[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Pinczerek-Jacky']Ooo Daga sie odezwala :multi:
To zycze milej pracy :D
Wpadaj tutaj czesto i opowiadaj:)
Kurde jak wyglada wesele w Angli :D?[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc, cześc :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Będę wpadała tak często jak będzie to możliwe ;) (oczywiście "wpadała" na dogomanię)[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Wesele w Anglii wygląda inaczej niż w Polsce, przede wsyztskim trwa tylko kilka godzin, a nie tak jak u Nas 2dni hhi [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Najpierw serwujemy przystawki, następnie danie główne, coś na słodko i następuje krojenie tortu, potem zmieniają salę na taką, gdzie można tańczyć i tam jest bufet, czyli każdy częstuje się sam. Pobawią się kilka godzin i to by było na tyle :p :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Pegaza']Witaj Daga[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20quote/hello.gif[/IMG]

widze że już się tam zaaklimatyzowałaś:eviltong:

300-400 osób nieżle:crazyeye:

mam nadzieje że Tz masaż stóp robi:eviltong:

a ilu rodaków juz tam spotkałaś?:p

pozdrawiam i [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE74D.gif[/IMG] bużki posyłam[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Hej Pegaza :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No zaaklimatyzowałam sie dosyć szybko, mam wrażenie jakbym w tym hotelu pracowała całe wieki a nie kilka dni, ale to pewnie dlatego, że mamy splity, idziemy na 7-12 a następnie na 18-18:30-23-24 więc w ciągu dnia idziesz 2 razy do pracy hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No do obsłużenia mamy bardzo dużo gości, caly czas jest ruch, nie ma co marzyć o chwili spokoju - ma się go dopier po dotarciu do domu hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]TZ niestety jest w innej miejscowości, więc nie mamy jak się spotykać, bo ja jestem all day pracy, ale jak będzie wolne to pojadę na pewno do niego i wtedy zrobic masaż stóp za cały tydzien, bądź też dwa :cool3: :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Rodaków jak na razie spotkłam nie wielu, bo i też nigdzie poza pracą nie chodzę, bo nie miałam jeszcze the day off, ale nadrobi się hihi. Ogólnie w pracy są 2 polki, a i menagerka jest polką hihi i poza tymi osobami, jeszcze kilku polaków pracuje w tym hotelu.[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Magda_Miki']Hej SIS!:multi:

A to niespodzianka! Widać, że nie jesteś jeszcze za bardzo zmęczona skoro masz czas na dogo:evil_lol: Oczywiście żartuję. Cieszę się, że się odezwałaś i napisałaś co u Ciebie:loveu:

Z chęcią będę zaglądać i czekać na nowe info;)[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Madziu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A no wiesz nie jestem zmęczona :evil_lol: :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Nie no tak serio, to padam na pysk, nie mam już sił na nic, a tu jeszcze jest tyle do zrobienia ech, ale wiesz to będzie kwestia przyzwyczajenia, przestawić organizm do takiego systemu i będzie git :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Mam nadzieje, ze jakieś jeszcze osoby również z chęcią będą zaglądały i czekały na nowe info :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Daguś powiem CI, że kurcze tęsknie. Trzymam kciuki, żeby ci się tam dobrze pracowało.[/COLOR][/B][/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Mamuśka :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Córcia też tęskni, ale czas szybko zleci, dobrze, że jest internet to możemy być w stałym kontakcie ze sobą Wczoraj, albo przedwczoraj wysłałam do Ciebie maila, mam nadzieję, że doszedł hhi[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Co tam u tatuśka i jego pracy?[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przesyłam wszytskim buziaczki i pozdrawiam bardzo serdecznie :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam bardzo serdecznie moje kochane :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Odezwałam się, bo obiecywałam, ze się odezwę, a ja staram się dotrzymywać słowa:razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ojej ale jestem zmęczona, padam na pyszczek, lecę się położyć trochę, zebym później w pracy wytrzymała do tej 23-24, zależy jak długo nas przetrzymaja, bo teoretycznie powinnam kończyć o 22:30 ale niestety zazwyczaj się to przedłuża hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Wczoraj była jakaś ważna impreza w hotelu i obsługiwaliśmy gości serwując "silver service" poraz pierwszy, więc każdy był poddenerwowany, ale jakoś poszło, tylko chief hotelu był niezadowolony i opieprzył nas z góry na dół :/ Wróciłam o 1, a o 6 mialam pobudke, bo w restauracji musiałam się stawić o 6:50 :/[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc, cześc :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Będę wpadała tak często jak będzie to możliwe ;) (oczywiście "wpadała" na dogomanię)[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Wesele w Anglii wygląda inaczej niż w Polsce, przede wsyztskim trwa tylko kilka godzin, a nie tak jak u Nas 2dni hhi [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Najpierw serwujemy przystawki, następnie danie główne, coś na słodko i następuje krojenie tortu, potem zmieniają salę na taką, gdzie można tańczyć i tam jest bufet, czyli każdy częstuje się sam. Pobawią się kilka godzin i to by było na tyle :p :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Hej Pegaza :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No zaaklimatyzowałam sie dosyć szybko, mam wrażenie jakbym w tym hotelu pracowała całe wieki a nie kilka dni, ale to pewnie dlatego, że mamy splity, idziemy na 7-12 a następnie na 18-18:30-23-24 więc w ciągu dnia idziesz 2 razy do pracy hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No do obsłużenia mamy bardzo dużo gości, caly czas jest ruch, nie ma co marzyć o chwili spokoju - ma się go dopier po dotarciu do domu hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]TZ niestety jest w innej miejscowości, więc nie mamy jak się spotykać, bo ja jestem all day pracy, ale jak będzie wolne to pojadę na pewno do niego i wtedy zrobic masaż stóp za cały tydzien, bądź też dwa :cool3: :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Rodaków jak na razie spotkłam nie wielu, bo i też nigdzie poza pracą nie chodzę, bo nie miałam jeszcze the day off, ale nadrobi się hihi. Ogólnie w pracy są 2 polki, a i menagerka jest polką hihi i poza tymi osobami, jeszcze kilku polaków pracuje w tym hotelu.[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Madziu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A no wiesz nie jestem zmęczona :evil_lol: :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Nie no tak serio, to padam na pysk, nie mam już sił na nic, a tu jeszcze jest tyle do zrobienia ech, ale wiesz to będzie kwestia przyzwyczajenia, przestawić organizm do takiego systemu i będzie git :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Mam nadzieje, ze jakieś jeszcze osoby również z chęcią będą zaglądały i czekały na nowe info :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Mamuśka :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Córcia też tęskni, ale czas szybko zleci, dobrze, że jest internet to możemy być w stałym kontakcie ze sobą Wczoraj, albo przedwczoraj wysłałam do Ciebie maila, mam nadzieję, że doszedł hhi[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Co tam u tatuśka i jego pracy?[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przesyłam wszytskim buziaczki i pozdrawiam bardzo serdecznie :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

To krotka maja imprezke hihi :D:D
Milej pracy :):)

Posted

Witaj Dagusiu :multi: :multi:

Super, że jesteś zadowolona z wyjazdu i z pracy - to najważniejsze!!! I Fajnie, że znajdujesz chwilkę aby wpaść na dogo i opowiedzieć troszkę co u Ciebie :lol:
Na pewno tęsknisz za Oskarkiem, prawda...On za Tobą zapewne też ;)

Przesyłamy pozdrowienia z nad Odry i czekamy na kolejne relacje :lol: :lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam wieczorową porą :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przed chwilką wróciłam do domku i zabieram sie za kolację, bo jestem potwornie głodna :cool3: Wiem, ze pora nie jest najlepsza, ale jutro jak wstanę o 5:40 to nie mam czasu żeby szykować coś do jedzenia, bo trzeba się zrobić i maszerować, a w pracy praca i nie ma czasu na jedzenie. Już się nie mogę doczekać jutrzejszego południa, bo wtedy ma day off i będę mogła całe popołudnie i cały piątek leniuchować :multi: :multi: Tego mi trzeba, przede wszytskim wyspania się hihi Marze poleżeć w łóżku do 9 :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[LEFT][quote name='fidelek2']
Witaj Dagusiu :multi: :multi:

Super, że jesteś zadowolona z wyjazdu i z pracy - to najważniejsze!!! I Fajnie, że znajdujesz chwilkę aby wpaść na dogo i opowiedzieć troszkę co u Ciebie :lol:
Na pewno tęsknisz za Oskarkiem, prawda...On za Tobą zapewne też ;-)

Przesyłamy pozdrowienia z nad Odry i czekamy na kolejne relacje :lol: :lol:
[/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Kasiu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Miło, ze do Nas zajrzałaś, ja mam zamiar jutro poodwiedzać Wasze galeryjki, bo dzisiaj już późno , przydałoby się położyć do wyrka hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Za Oskarkiem tęsknie, a on za mną chyba jeszcze bardziej. Oczywiście jak dzwonię do rodziców to z nim rozmawiam, a on wtedy szczeka popiskując i tak mi sie go żal robi, że nie mogę go przytulić, wypieścić i wycałować. Ale muszę być dzielna i wytrzymać 3 m-ce bez dziecka, dobrze, ze ma bardzo dobrą opiekę, więc jestem o niego spokojna :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Miłego wypoczynku nad Odrą, pewnie na Boże Ciało tam pojechaliście? Całuski dla urwisków : Łukaszka i Fidlaczka ( pasowałoby Fistaszka, no ale stwierdziłam, ze nie będę zmieniała imienia Fidelkowi:loveu: :eviltong: )[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dobranoc, spokojnych snów wszytskim życze i udanego dnia :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pozdrawiam i przesyłam buziaczki[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Daga[/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT]

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Purple][B][I]Daguś pozdrawiamy słonecznie [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE6F.gif[/IMG]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Purple][B][I]
[IMG]http://images21.fotosik.pl/346/8fdd73babfbf03a5.jpg[/IMG]
[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=Purple]
[/COLOR] [FONT=Georgia][SIZE=1][COLOR=Purple][I](Moja siostra już ponad 2 lata mieszka w UK)[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[LEFT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Miłego wypoczynku nad Odrą, pewnie na Boże Ciało tam pojechaliście? Całuski dla urwisków : Łukaszka i Fidlaczka ( pasowałoby Fistaszka, no ale stwierdziłam, ze nie będę zmieniała imienia Fidelkowi:loveu: :eviltong: )[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[/quote]

Daguś nad Odrą to ja mieszkam od zawsze, czyli od conajmniej 28 lat :p

A na wypoczynek to z chęcią bym sobie gdzieś pojechała...tylko że w tym roku to chyba nici z tego będą...:placz:

Z niecierpliwością czekamy na twoje kolejne wejście na dogo :loveu:

Posted

Daguś, jak mnie tu dawno nie było!

witaj, kochana :calus:

cieszę się, że Ci dobrze tam, okropnie, że Oskarka ni ma, TZa ni ma, ale jesteś zapracowana... podziwiam to, że się dzielnie trzymasz :cool3:

całuję i pozdrawiam!

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam ponownie :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Tak jak mówiłam, wpadłam, zeby nadrobić z grubsza zaległości i powoli to czynię :lol: :lol: Dzisiaj kolejny dzień za nami, jestem padnęta i oczka zaczynają mi sie kleić. Spałam nie całe 4h i w pracy byłam nie do życia, ale mam zamiar jutro to odespać hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dzisiaj poraz pierwszy, odkąd tu jestem, wybrałam sie na miasto. Ach jak tęskniłam za Morzem, a teraz będę je miała przez 3 m-ce cudownie :loveu: Ile bym dała, zeby kiedyś osiąść na stałe nad Morzem :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Tylko, dupa blada, zapomnieliśmy aparatu :eviltong: no ale jeszcze nie jedna okazja będzie, w końcu przyjechałam tu na dłużej hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jutro planujemy zrobić sobie wycieczkę, aparat i statywik już przygotowamy-na pewno zrobimy dużo zdjęć, bo zarówno ja jak i mojej siostry chlopak mamy fizia na punkcie zdjęc hihi i oczywiście w miare wolnego czasu wstawię je na forum :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Pegaza']Hi Daga to jak widze to Ty jesteś tam samiutka jak ten palec nawet Tz obok Ciebie nie ma:glaszcze:

Tylko nam się tam nie zapracuj:eviltong:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pegaza znowu aż taka sama nie jestem, póki co samotność mi nie doskwiera, bo i nie mam czasu na nudę, a i na myślenie też go nie wiele zostaje :eviltong: Damy radę :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A czy się zapracuje to zobaczymy, póki co wracam padnieta do domu, ale zadowolona, bo lubię to, co robię, a to jest najważniejsze :p[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]Daguś pozdrawiamy słonecznie [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE6F.gif[/IMG]

[I][B][SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=purple][IMG]http://images21.fotosik.pl/346/8fdd73babfbf03a5.jpg[/IMG][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]

[FONT=Georgia][SIZE=1][COLOR=purple][I](Moja siostra już ponad 2 lata mieszka w UK)[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Aguś :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ale pięknym zdjęciem mie przywitałaś :loveu: Jaką macie pogodę? Tutaj temperatura jest ok 22-24 st, jak dla mnie trochę za mało, ale wierze, że pogoda się jeszcze rozkręci i będę mogła skorzystać z urokututejszych plaż :eviltong: O ile mnie pamięć nie myli to są kamieniste, ale co tam :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]P.S w jakiej miejscowości jest Twoja siostra? Moja również już wyjechała na dłużej ...[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='fidelek2']Daguś nad Odrą to ja mieszkam od zawsze, czyli od conajmniej 28 lat :p

A na wypoczynek to z chęcią bym sobie gdzieś pojechała...tylko że w tym roku to chyba nici z tego będą...:placz:

Z niecierpliwością czekamy na twoje kolejne wejście na dogo :loveu:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Kasienko :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ech ale palnełam gafe :oops: ale to przez to, że późno pisałam i nie myślałam już racjonalnie :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A wypoczynek pewnie jeszcze jakiś niespodziewny i miłysię nadarzy, więc nie ma co się zamartwiać na zapas hihih[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ok moje kochane PSIApsiołki lecę do Waszych galeryjek :loveu: :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

witaj Daguś :loveu:

TEMPERATURA JEST ZABÓJCZA I JA LEDWO ŻYJE

ale jest pięknie, słoneczko świeci, chmurek kilka gdzieniegdzie,

NIE DA SIĘ ODDYCHAĆ

no, nie pada przynajmniej, cieplutko

RATUNKU BO JA UMIERAM

ale sympatycznie, bo w domu się nie siedzi, ale jak się siedzi, to nawet lepiej...

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkGreen][I]Późne Dzień dobry [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:Rose:
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkGreen][I]Miłych chwil nad morzem przy ładnej pogodzie.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Georgia][COLOR=DarkGreen][I]Moja siostra przez dwa lata pracowała w Cardiff i mieszkała w pobliskim Barry, a w maju tego roku przeprowadziła się do Londynu. Najbardziej tęskni za pięknymi widokami...
[/I][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam piątkowo :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Nie dawno wróciliśmy z wycieczki - było cudownie, ale jakaś taka padnięta jestem hihi. Dobrze, że jeszcze mam wolne, bo chyba w pracy bym nie wyrobiła :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Mieliśmy kilka opcji wyjazdowych, ktore zalezały przede wszystkim od pogody, więc dopiero dzisiaj zdecydowaliśmy się, gdzie pojedziemy[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Wylądowaliśmy w [B]Corfe Castle[/B] i zwiedzaliśmy ruiny zamku podziwiając jednoczenie uroki "średniowiecznego miasta". Oczywiście zdjęcia są, bo jakby było inaczej hihi. Już je zgrałam, teraz tylko muszę ściągnąć IrfanView i je wszystkie pomniejszyć, a to zapewne trochę potrwa, więc cierpliwości :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Następnie podjechaliśmy do [B]Swanage[/B] na fish&chips (pychotka:razz: ) usiedliśmy nad samiusienkim Morzem, ach i się rozmażyłam, ja po prostu Kocham morze i kiedyś chciałabym nad nim mieszkać - coś wspaniałego :loveu: Nad nami latające mewy czekające na pozostałości z obiadu i ten szum uderzających fal o mur :loveu: :loveu: i w oddali wyłaniające się kontury [B]Bournemouth[/B] :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]W Swan jest jedna taka alejka, gdzie zakup domu graniczy z cudem, to 3 na świecie miejsce, gdzie domy są najdroższe. A co jest tego sprawą? Otóż okna domu wychodzą na Morze, z obu stron patrząc się podziwia się piękne morskie widoki, a i domy full wypas hihi Nie zrobiłam żadnego zdjęcia, bo tylko tamtędy przejeżdzaliśmy no i nie miałam jak :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Pinczerek-Jacky']To czekamy na fotki :):)
Super ze tak czesto tu zagladasz :D:):multi:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Foteczki zaraz będą :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Mimo wszytsko tutaj mam jakoś tak więcej czasu i chęci na wpadanie do Was mimo iż pracuję. W PL miałam więcej obowiązków hihi i ciągle gdzieś się wychodziło, to z psem to ze znajomymi i czas zlatywał ;) [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Pegaza']Witam DAGE :p
upalnie można padnąć gdzieś pod krzakiem:eviltong:
[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/888.gif[/IMG][/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześc Daria :p [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]U Nas aż tak upalnie jak w PL nie ma, ale pogoda dopisuje, chociaż duża wilgotność powietrza jest, ma się wrażenie jakby deszcz chciał spaść, a nie spada :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='PositiveThought']witaj Daguś :loveu:

TEMPERATURA JEST ZABÓJCZA I JA LEDWO ŻYJE

ale jest pięknie, słoneczko świeci, chmurek kilka gdzieniegdzie,

NIE DA SIĘ ODDYCHAĆ

no, nie pada przynajmniej, cieplutko

RATUNKU BO JA UMIERAM

ale sympatycznie, bo w domu się nie siedzi, ale jak się siedzi, to nawet lepiej...[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Beatko :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jak jest słoneczko to jest najważniejsze, bo wtedy humory dopisują, ale przesada w temperaturze też nie jest za dobra bo wtedy człowiek jest taki osłabiony i nic mu się nie chce ... rozumiem ...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dlatego w takie upalne dni najchętniej chciałabym być w Leżajsku i relaksować się w basenie :lol: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Na jak długo zapowiadają takie upały? Mam nadzieję, ze i do Anglii dojdą (ale dopiero wtedy jak kupię sobie kostium:eviltong: ) bo chciałabym się trochę poopalać, zrelaksować na plaży i zanurzyć w morzu :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkgreen][I]Późne Dzień dobry [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:Rose:
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkgreen][I]Miłych chwil nad morzem przy ładnej pogodzie.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Georgia][COLOR=darkgreen][I]Moja siostra przez dwa lata pracowała w Cardiff i mieszkała w pobliskim Barry, a w maju tego roku przeprowadziła się do Londynu. Najbardziej tęskni za pięknymi widokami...[/I][/COLOR][/FONT]
[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witaj Agusiu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ja w Londynie byłam tylko raz i jakoś mnie tam specjlnie nie ciągnie, a już na pewno nie żeby tam mieszkać. To miasto ma swój urok, jak każde, ale jak dla mnie jest za duże i w ogóle Londyn już jest przepełniony Polakami, to taka druga mała Polska (podobnie jak w Dublinie). No i najważniejsza rzecz, to brakuje tam morza :loveu: Fakt, są piękne, zadbane parki, gdzie można usiąść w ciszy i sie zrelaksować, ale nic nie zastąpi szumu fal, gorącego piasku ... ach coś cudownego :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Navy][I]Moja siostra też nie lubi Londynu, sytuacja ją zmusiła i z ciężkim sercem opuściła piękne okolice Cardiff. Dla niej Londyn też jest zbyt duży, zbyt brudny i już zbyt polski, o braku morza nawet nie wspomnę... [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]