Sara_i_Aris Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witaj Dagusiu, cieszę się, że w końcu jesteś :multi: A mi dzisiaj dgm działa bardzo dobrze, ale wczoraj... nic dodać, nic ująć - same męki :shake: Śliczna fotka Oskarcia, tylko szkoda, że zmrużył oczka ;) Ale nie no, tak to fajnie wygląda :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Yorkie napisał(a):Witaj Dagusiu, cieszę się, że w końcu jesteś :multi: A mi dzisiaj dgm działa bardzo dobrze, ale wczoraj... nic dodać, nic ująć - same męki :shake: Śliczna fotka Oskarcia, tylko szkoda, że zmrużył oczka ;) Ale nie no, tak to fajnie wygląda :loveu: Czesc Sarus :multi: Zaraz wstawie inne zdjecia Oskarutka, a jutro jedziemy do fryzjera, wyprobujemy nasza torbe w autobusie (ciekawa jestem czy maly usiedzi w niej chociaz 5 min) no i po powrocie zrobimy zdjecia i postaramy sie je od razu wstawic :cool3: A poki co wariacje ze slonikiem :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Kasia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a): hahaha....ekstra - lubię takie fotki w ruchu :lol::lol: Quote
Kasia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 PositiveThought napisał(a): cudnie, że wizyta we Fryzjerowie zbliża się wielkimi kroczkami, już się nie mogę doczekać Oskarka w wersji sceniorkowej. ^^ a ja będę płakać :placz::placz: mi się Oskarek podoba taki włosiasty i koniec!!!!!! Quote
marzenna79 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witaj Daguniu I Oskarku ! :) Wow... Ile Macie Pięknych Nowych Fotek Superaśnych !!! ;) Pozdrawiam Was Słoneczka ! :) Oskaruś śliczniutki łobuziaczek !!! Quote
Sara_i_Aris Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a): Niezłe fotki :loveu: Na tej pierwszej to wygląda jak drapieżnik rzucający się na ofiarę, a na drugiej... ee... bez komentarza :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a): Dzień dobry z rana Dagusiu i Oskarusiu. :loveu: :loveu: :loveu: Ciekawe, czy po fryzjerze Oskarek będzie miał dobry humorek ??????? ;) Quote
Pegaza Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Witaj jaki piękny słonik :eviltong: a tą dupcie Oskarek tez ma ładną:eviltong: czekamy na fotki od fryzjera:p Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Jestesmy dziewczynki :multi: :multi: Mam łysolka w domku z fonntanna na głowie i nie mogę się na niego napatrzec :loveu: :loveu: Godzinke temu wrócilismy od fryzjera jak zwykle zadowoleni i z uśmiechem na twarzy :loveu: Już zgrywam fotki bo pewnie z niecierpliwoscia na nie czekacie co :razz: :razz: Robiłam je na szybko wiec jezeli nie beda dobre jakościowo to ... wybaczcie :cool3: P.S mordka została przycięta, NIE skrócona na sceniacka :razz: Quote
Sara_i_Aris Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cześć Daguś :multi: Szybko wgrywaj fotki, bo chcę się napatrzeć na Oskarka-łysolka :evil_lol: Z fontanną na głowie? Jakieś nowe dzieło sztuki :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Jesteśmy, jesteśmy :lol: tyle, że na chwilkę musieliśmy odejśc od kompa sta ten poślizg w fotach, ale juz pokazuje, mojego TŻ'a :razz: :loveu: :loveu: Quote
Kasia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Cóż za piękny widok ukazał się moim oczom :crazyeye::crazyeye: Szyk i elegancja :loveu: Quote
Kasia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 No nie mogę ... i ten kucorek do tego jeszcze :loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Wstawiam zdjęcia w ratach bo cos nie ufam dogo i nie chce zeby mi sie skasowaly cale posty w ktorych umieszcze 20 zdjec na raz ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='fidelek2']Cóż za piękny widok ukazał się moim oczom :crazyeye::crazyeye: Szyk i elegancja :loveu: [quote name='fidelek2']No nie mogę ... i ten kucorek do tego jeszcze :loveu::loveu: Kasiu ciesze sie ogormnie, ze oskarcio sie spodobal, mysle, ze nie bedziesz rozpaczala, mordeczka nie scieta, a reszta wygolona, uwielbiam ta moja parowe :loveu: :loveu: A kucorkiem to i ja jestem zachwycona :loveu: Tutaj przednie wloski oparły sie na kokardce, ale bez kokardki to taki pomponik sie robi i sa takie krociutkie :loveu: :loveu: Quote
Kasia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] A kucorkiem to i ja jestem zachwycona :loveu: Tutaj przednie wloski oparły sie na kokardce, ale bez kokardki to taki pomponik sie robi i sa takie krociutkie :loveu: :loveu: Przyjdę do Ciebie na naukę robienia ekstra kucorków...jak przyjdzie ten czas oczywiście bo teraz jest etap zapuszczania :cool3: A co do parówki to masz racje - nie idzie jej nie kochać :loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Śliczna fryzurka :loveu: I te firanki przy łapkach...:lol: :loveu: A pokaż ogonek :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='PositiveThought']szyk i elegancja, krótko mówiąc. boski maczo Oski zamienił się w dostojnego Oskarriego. ahh, ta klata <3 nie no, facet I klasa, Dagutka. Oj klate to on ma, nie jedna Yoreczka i nie tylko poleciałaby na nia :cool3: :loveu: [quote name='fidelek2']Przyjdę do Ciebie na naukę robienia ekstra kucorków...jak przyjdzie ten czas oczywiście bo teraz jest etap zapuszczania :cool3: A co do parówki to masz racje - nie idzie jej nie kochać :loveu::loveu: Kasiu a ja zapraszam do siebie nie tylko na naukę czesania kucorka, ale równiez na pogawędki :loveu: P.S dziewczyny, czy Wam też net tak wolno chodzi :roll: Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] P.S dziewczyny, czy Wam też net tak wolno chodzi :roll: Nie, u mnie tym razem śmiga szybciutko ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='PositiveThought']dobra, ja uciekam dziewczyny, wymiziajcie chłopaków wszystkich <3 Dobranoc Beatko, kolroowych snoof zyczymy :loveu: [quote name='madziasto4']Śliczna fryzurka :loveu: I te firanki przy łapkach...:lol: :loveu: A pokaż ogonek :cool3: Madziu ciesze sie, ze i Tobie fryzurka sie spodoba,a moze skusisz sie i zrobosz sobie taka slodka paroweczke z Masterka albo Toreczka :cool3: Ogonka nie uchwycilam na zadnym zdjeciu, ale zostaly na nim wloski zeby miał czym machac kiedy pancia wroci do domku :lol: :loveu: Quote
Recommended Posts