Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madziasto4']Wczoraj orzeszki, dzisiaj koniki, a co będzie jutro :cool3: :lol:

a to się zobaczy juutro :cool3: :lol:

[quote name='Aga76']Jaki on cudny... złoty rycerz, Oskarek jest pięknym psem :loveu:

i ma stojące uszka i ogonek :evil_lol: :cool3:

Dobranoc moje Kofane :loveu: boshe ponad 10h dzisiaj przed kompem na dgm przesiedziałam :crazyeye: I wcale nie czuje zmęczenia :cool3:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']My mieszkamy w sumie niadeleko Katowic, blisko planetarium, koło wieży TV :cool3: w Siemianowicach Sl a Wy :cool3: na spacerek mozemy się kiedyś jak najbardziej wybrac :multi:
ja mieszkam w strumieniu :razz: nie wiem czy kojarzysz :haha::D na spotkanie jak najbardziej umówic sie mozemy ale gorzej co z dojazdem :placz:

Posted

[quote name='Sylwia&westie']ja mieszkam w strumieniu :razz: nie wiem czy kojarzysz :haha::D na spotkanie jak najbardziej umówic sie mozemy ale gorzej co z dojazdem :placz:

Nie kojarze, a koło czego to lezy :oops:

Posted

Sylwia&westie napisał(a):
ja mieszkam w strumieniu :razz: nie wiem czy kojarzysz :haha::D na spotkanie jak najbardziej umówic sie mozemy ale gorzej co z dojazdem :placz:

Sylwia jak Filip z konopii o miejscu zamieszkania :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Sylwia jak Filip z konopii o miejscu zamieszkania :evil_lol: :evil_lol:

Sylwia po prostu chciała troche ucziszyc sprawe z konikami :eviltong:

dziewczyny nie no ja juz naprawde uciekam :evil_lol:

papatki :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Sylwia po prostu chciała troche ucziszyc sprawe z konikami :eviltong:

dziewczyny nie no ja juz naprawde uciekam :evil_lol:

papatki :loveu:
Daguś już 3 raz się żegnasz z nami :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Czesc dziewczyny :multi:
witam w te niedzielne przedpołudnie :loveu: Dzisiaj juz temperaturka w plusie no i słoneczko mamy :multi: Moze wybiore sie na jakis spacerek z małym ale to jeszcze nie wiadomo, czy mi sie bedzie chciało gdzies dalej isc :eviltong:

[quote name='madziasto4']Daguś już 3 raz się żegnasz z nami :evil_lol: :evil_lol:

Hihi bo widzisz jakoś ciężko mi się było z Wami rozstac :loveu:

[quote name='Yorkie']Śliczny Oskar :loveu: Daj więcej jego letnich lub wiosennych zdjęć :loveu:

Saruś kiedy te zdjęcia były w styczniu robione :lol: wiosenne zdjęcia będą na dniach :multi: bo ogłosili w tv ze zima od Nas odchodzi :multi:

Ja idę na TV skoki oglądać :razz:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Saruś kiedy te zdjęcia były w styczniu robione :lol: wiosenne zdjęcia będą na dniach :multi: bo ogłosili w tv ze zima od Nas odchodzi :multi:
Heh, myślałam, żę te zdjęcia są gdzieś z maja :lol:

Posted

cześć Daga!!!! :multi:

miałam trochę nadrabiania - ciekawe dialogi wczoraj prowadziłyście trza przyznać, uśmiałam się nieźle czytając je dzisiaj :evil_lol::evil_lol: było tu wesoło w każdym bądź razie :lol:

U nas tez pogoda dość fajna, już obiecałam Fidlastemu że pójdziemy dzisiaj na długi i daleki spacer bez smyczy :p:p

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Moja krew :evil_lol:
A tak serio to próbowałam kiedyś nauczyć Oskarka pozycji wystawowej :lol:

I jak? :evil_lol: Wyszło coś z tego? :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Yorkie']Heh, myślałam, żę te zdjęcia są gdzieś z maja

nie no takich starych to bym nie wstawiala :lol:

[quote name='fidelek2']cześć Daga!!!!

miałam trochę nadrabiania - ciekawe dialogi wczoraj prowadziłyście trza przyznać, uśmiałam się nieźle czytając je dzisiaj było tu wesoło w każdym bądź razie

U nas tez pogoda dość fajna, już obiecałam Fidlastemu że pójdziemy dzisiaj na długi i daleki spacer bez smyczy

Czesc Kasiu :multi:
No rzeczywiscie troche tego wczoraj zapisalysmy :evil_lol: ja to sikałam juz ze smiechu z niektorych tekstow :evil_lol:

A ja chyba zaraz tez małym pojde na jakis spacerek, a bez smyczy to my zawsze smigamy :p

[quote name='madziasto4']Cześć Daguś

Eee dzisiaj drużynowy konkurs....nie lubie drużynowego Jak komentator będzie się darł, to polecę zobaczyć co tam się dzieje

Qrcze bylismy tak blisko zdobycia 3 miejsca na MŚ a ten dupek wsyztsko zmaścił wrr :angryy:
Ja druzynowe tez rzadko ogladam, ale dzisiaj z racji ze to MŚ to ogladałam :razz:

[quote name='Sylwia&westie']Witaj daguś !!
u nas piękny i słoneczny dzien aż chce sie isc z psiakiem na spacer. szkoda że nie mieszkamy bliżej bo byśmy sobie razem poszły na spacerek :razz:

Cześć Sylwuś :multi:
No szkoda, szkoda, ze tak daleko od siebie mieszkamy :placz: Pieskiby sie wylatały a my wygadaly :cool3: :lol: Poobgadywalybysmy niektore dgmaniaczki co nie :razz: :evil_lol: :eviltong:

[quote name='Aga76']Dzień dobry :multi:

Co słychać po upojnej nocy? :razz:

Czesc Agusiu :loveu:
jak widac nigdzie mnie moj rumak nie wywiozl wiec jest dobrze :lol:

[quote name='Alicjarydzewska']heyka , u nas też dzis cieplutko aż dziw ze wczoraj prawie zamarzlam

Ooo Alicja do Nas zajrzała :multi: Ja to do Was wchodze ale qrna nie jestem nigdy w temacie bo u Was strony z predkoscia światła przybywaja :evil_lol:

[quote name='haska_12']I jak? :evil_lol: Wyszło coś z tego? :lol:

A no wyszło, nawet kiedys zdjecia wstawialam :eviltong: moze to nie byla poza typowo wystawowa, ale a'la wystawowa na pewno :cool3:

[quote name='Patikujek_Zabrze']Wy tu gadacie i gadacie i jgadacie a zdjęć ni ma:mad:

Pati ja Ci dam mnie tu wałkiem do ciasta straszyc :mad: a zdjec to Ci u nas pod dostatkiem nie marudz :eviltong: zaraz cos wstawie :eviltong: