Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']aaaa bo się wszytsko jakoś posypało :-( ale dla Ciebie proszę szczery uśmiech :p:calus:i tak ma wyglądać Daga na codzień ;) :buzi: Quote
Hanna R. Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Daga - śliczne zdjęcia ! I - jeszcze raz gratulacje ! :multi: Quote
marlena924 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 "Moja" (w cudzysłowiu, odrazu mówię :evil_lol: ) mała mokra kureczka :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Kochani, jestem bardzo zmęczona, lecę do wyrka ... :-( :-( :-( Quote
Daga_i_Oskar Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 S I E M A N E C Z K O :lol: :lol: Jak samopoczucie u Was Kochani?? U nas słoneczko wyszło i od razu tak siakoś przyjemniej się zrobiło :razz: Mamy trochę fot z działeczki :p gdzie jest Oskarek :eviltong: rozczochrany, rozesmiany, zadowolony pysio :loveu: Pozdrawiamy :multi: Quote
an3czka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']gdzie jest Oskarek :eviltong: Pozdrawiamy :multi: Widzę go, widzę:multi: Cześć Daga! Quote
SwEet_LiLi Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Oskarito , po kapielowy slicznutki ..Kasandre dziś czekaja mordengi :evil_lol: Quote
Yorkies Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Daguś, fajne te działeckzowe foty... śliczna zielen jak tło dla Oskarita :razz: Quote
Moniś Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Cześć Sis :multi::cool3: Wracaj już z tej działki i dawaj foty :lol::lol::lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Kochani, dzisiaj już zdjęc nie będzie, dopiero co wrócilam do domku, lece się kąpać i spać, straszne zmęczenie mnie ogarnęło i oczka się same zamykają. Kolorowych snoof Wam zycze, dobranoc ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 YoOoOo Ziomalki :lol: :lol: wstawiam ogródkowe-rozczochrane fotki mojego obuza :loveu: Quote
Teklunia Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 czesc Dagus :) co tam slychac u Ciebie? :cool3: [quote name='Daga_i_Oskar'] uwielbiam takie zdjecia! widac ze psiur jest szczesliwy :multi: Quote
Moniś Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Cześć Oskaritku Bombitku :cool3::cool3::lol::lol::lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Teklunia']czesc Dagus :) co tam slychac u Ciebie? :cool3: Cześć Kasiu ;) A jakoś się żyje z dnia na dzień, czasem jest lepiej, czasem gorzej :roll: , ale trzeba iść do przodu :p Oskarek to w pełni zadowolony psiur :lol: :lol: ale taki pieszczoch się z niego zrobił, że go nie poznaje :shake: Przychodzi do Ciebie, rzuca buziaczkami i nastawia się do pieszczot :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Moniś']Cześć Oskaritku Bombitku :cool3::cool3::lol::lol::lol: zgapiasz :eviltong: nie ładnie :mad: Quote
Teklunia Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Oskarek to w pełni zadowolony psiur :lol: :lol: ale taki pieszczoch się z niego zrobił, że go nie poznaje :shake: Przychodzi do Ciebie, rzuca buziaczkami i nastawia się do pieszczot :loveu: :loveu:chcialabym, zeby mi rzucil takiego buziaczka :oops: Quote
madziasto4 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 cześć Daga ;) A Oskarek rozrabia z butelką :diabloti: Quote
Moniś Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']zgapiasz :eviltong: nie ładnie :mad: toż od siostry chyba wolno nie? :cool3::cool3::cool3: Quote
an3czka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']YoOoOo Ziomalki :lol: :lol: wstawiam ogródkowe-rozczochrane fotki mojego obuza :loveu: Ale sobie zabawkę znalazł. Przecież ta butelka jest wieksza od niego:evil_lol: Ale złośliwa jestem... Daguś Oskarek jest śliczny!!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Bry Wieczór :roll: Dzisiaj nienajlepiej się czuje, chyba jakieś choróbsko przyplątało się, bo cała rodzinka chora :shake: :roll: Ja się jeszcze w miare trzymam, ale głowa to mi dzisiaj chciała pęknąc :roll: [quote name='Teklunia'] chcialabym, zeby mi rzucil takiego buziaczka :oops: Kasiu przyjedź :razz: :razz: [quote name='Madziasto4'] cześć Daga ;-) A Oskarek rozrabia z butelką :diabloti: Cześć Madziu :cool3: Oj szaleje z butelką, ale szybko się nią nudzi, jak zresztą wszytskim :diabloti: [quote name='Moniś'] toż od siostry chyba wolno nie? :cool3::cool3::cool3: No dobra Sis Tobie wolno :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: [quote name='An3czka'] Ale sobie zabawkę znalazł. Przecież ta butelka jest wieksza od niego:evil_lol: Ale złośliwa jestem... Daguś Oskarek jest śliczny!!!! Aniu, Yorki tak mają, że lubią wszytsko co jest duze :evil_lol: :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Dzisiaj nienajlepiej się czuje, chyba jakieś choróbsko przyplątało się, bo cała rodzinka chora :shake: :roll: Ja się jeszcze w miare trzymam, ale głowa to mi dzisiaj chciała pęknąc :roll: ojjj daga wiem cos o tym, ja dzisiaj tez umierałam w pracy :-( Quote
malawaszka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 ojj dziewczynki co to za chorowanie ?? :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Cześć Wszystkim :p Ech dzisiaj od rana pakowanie :razz: ale juz mnie głowa boli :shake: taka pogoda paskudna, ze nie wiadomo co ze sobą wziąć, czy nastawić się na to, że może lato zawita :roll: czy raczej na jesienno :placz: Jutro miedzy 3, a 4 rano wyjeżdżamy i wracamy koło 20go :cool3: :cool3: ale będziecie mieć fory beze mnie :eviltong: ale nie martwcie się jeżeli będzie mi sie nudzic to jakos do Was wpadne na słowko :lol: :lol: [quote name='madzia18sosnowiec'] ojjj daga wiem cos o tym, ja dzisiaj tez umierałam w pracy :-( Madziu, u mnie to normalnie szpital w domu. Wszytskich choróbsko rozłozyło, tylko ja się jeszcze w miare trzymam, ale z dnia na dzień coraz słabsza jestem :-( [quote name='Malawaszka'] ojj dziewczynki co to za chorowanie ?? :shake: Wasiu taka beznadziejna pogoda. Człowiek chcę się ubrac niby to lekko bo w koncu to juz czerwiec na karku, a tu bach takie zimno na dworze no i potem wychodzi swoje :roll: Zaraz powstawiam domowego Oskarka :p Quote
Recommended Posts