marlena924 Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Śliczniutkie foteczki ! Widzę, że wiosna i do Was dotarła :loveu: :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Dzien dobry!! :krolik: Z Oskarka to niezły przystojniaczek :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Witam ponownie :multi: Kochani, własnie wróciliśmy od fryzjera i przy okazji zaliczyliśmy spacerek i zrobiłam kilka fotek mojego łysolka :loveu: :loveu: a to zdjęcia jak sie prezentuje :loveu: :loveu: i jak?? :cool3: Quote
madziasto4 Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] i jak?? :cool3: no suuuper :loveu: ja nie wiem czy masterka ogolić czy nie :shake: mam kurcze dylemat :oops: Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 o kurcze, on jest naprawde ogolony do lysego na grzbiecie :-o to musi byc niesamowite milutkie w dotyku, prawda? :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Kasiu masz racje jest taki miluteński i mięciutki w dotyku :loveu: :loveu: teraz będę się miała do czego przytulac i będzie przyjemnie :cool3: :cool3: Madziu jak nie spróbbujecie to sie nie przekonacie. Jak rok temu tez mialam dylemat, a teraz czekałam tylko aż się ociepli i jestem zadowolona :multi: Fotek c.d Piotruś - specjalnie dla Ciebie :razz: :razz: Quote
Cimi Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Ale wygolony :crazyeye: :evil_lol:, ale fajnie wygląda tak :lol:. Quote
Daga_i_Oskar Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Gosiek'] jaki fajny golasek :cool3: Gosiu - może jednak spróbujecie :razz: :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Cimi']Ale wygolony :crazyeye: :evil_lol:, ale fajnie wygląda tak :lol:. Agatko a moze sie kiedys zgadamy w praku na spacerek co ? :razz: a Oskarcio wyglada ... sama zobaczyłabys jak w rzeczywistosci :cool3: Quote
Gosiek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Gosiu - może jednak spróbujecie :razz: :razz:nie, nie... az tak to nie ;) no ale na wakacje Axelek będzie miał króciutką fryzurkę :cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Gosiek']nie, nie... az tak to nie ;) no ale na wakacje Axelek będzie miał króciutką fryzurkę :cool1: a kiedy wybieracie sie do fryzjera?? maj-czerwiec ?? Quote
Cimi Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Agatko a moze sie kiedys zgadamy w praku na spacerek co ? :razz: Nie wiem, nie wiem :evil_lol:. Do parków nie lubię chodzić, bo nie każdy lubi dużego psa :lol:. Zależy jak z czasem, bo zaniedługo chyba bedą treningi agility + w godzinach rannych będę rzucać dyski, bo w południe to nie dla Fiony pogoda ;). A może kiedyś przyjedziecei na trening agility jak wreszcie się zaczną do Gliwic :cool3: :lol: ? Quote
Gosiek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']a kiedy wybieracie sie do fryzjera?? maj-czerwiec ?? dokładnie w tych miesiacach - wszystko zależy od pogody - jeśli w maju będzie gorąco (hahaha cóz za bzdury piszę) to pojedziemy w maju... a jak nie to zostaje nam czerwiec ;) Quote
Alicja Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Daguś , świetnie wygląda Oskarek , wygląda tak bardziej psio ;)w jak najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu Quote
PiotrekJ Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Dagula, jak mówiłaś że z psem do fryzjera jedziesz to nie sądziłem że taaakie cudo z nim tam zrobią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] i jak?? :cool3: zaaaaaa....superrr:multi: Quote
madziasto4 Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Madziu jak nie spróbbujecie to sie nie przekonacie. Jak rok temu tez mialam dylemat, a teraz czekałam tylko aż się ociepli i jestem zadowolona :multi: a bo ja nie wiem, mówią nam niektórzy, że master ma ładny włos i że szkoda :shake: , że wystarczy ze mu tylko tak krótko podetniemy :roll: i ja nie wiem :shake: a coś się dzieje z tym włosem po ścięciu jak już odrośnie?? jest jakiś inny :eviltong: ?? bo ja się na tym nie znam :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Dobry wieczór Moi Mili :loveu: ciesze się, ze mój "łysolek" przypadł Wam do gustu :razz: :razz: w takim razie mam jeszcze kilka jego fot :lol: i zmykam na dzisiaj ... profil tył :D DOBRANOC :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Oskarek cudny golasek :Cool!: Śliczny jest! :multi: :iloveyou: Quote
malawaszka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 :evil_lol: ktoś tu Yorka na Sznaucerka opitolił :klacz: śliczny :loveu: Quote
Teklunia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Czesc Dagulka :) Ale trafilas z tym strzyzeniem... Bylo cieplo i Oskarek byl kudlaty, Ogolilas go - zrobilo sie zimno... :shake: Quote
Recommended Posts