Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam ponownie :multi:

Kochani, własnie wróciliśmy od fryzjera i przy okazji zaliczyliśmy spacerek i zrobiłam kilka fotek mojego łysolka :loveu: :loveu:

a to zdjęcia jak sie prezentuje :loveu: :loveu:

i jak?? :cool3:

Posted

Kasiu masz racje jest taki miluteński i mięciutki w dotyku :loveu: :loveu: teraz będę się miała do czego przytulac i będzie przyjemnie :cool3: :cool3:

Madziu jak nie spróbbujecie to sie nie przekonacie. Jak rok temu tez mialam dylemat, a teraz czekałam tylko aż się ociepli i jestem zadowolona :multi:

Fotek c.d

Piotruś - specjalnie dla Ciebie :razz: :razz:

Posted

[quote name='Cimi']Ale wygolony :crazyeye: :evil_lol:, ale fajnie wygląda tak :lol:.

Agatko a moze sie kiedys zgadamy w praku na spacerek co ? :razz:
a Oskarcio wyglada ... sama zobaczyłabys jak w rzeczywistosci :cool3:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Gosiu - może jednak spróbujecie :razz: :razz:nie, nie... az tak to nie ;)
no ale na wakacje Axelek będzie miał króciutką fryzurkę :cool1:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Agatko a moze sie kiedys zgadamy w praku na spacerek co ? :razz:

Nie wiem, nie wiem :evil_lol:. Do parków nie lubię chodzić, bo nie każdy lubi dużego psa :lol:. Zależy jak z czasem, bo zaniedługo chyba bedą treningi agility + w godzinach rannych będę rzucać dyski, bo w południe to nie dla Fiony pogoda ;).

A może kiedyś przyjedziecei na trening agility jak wreszcie się zaczną do Gliwic :cool3: :lol: ?

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']a kiedy wybieracie sie do fryzjera??
maj-czerwiec ?? dokładnie w tych miesiacach - wszystko zależy od pogody - jeśli w maju będzie gorąco (hahaha cóz za bzdury piszę) to pojedziemy w maju... a jak nie to zostaje nam czerwiec ;)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

Madziu jak nie spróbbujecie to sie nie przekonacie. Jak rok temu tez mialam dylemat, a teraz czekałam tylko aż się ociepli i jestem zadowolona :multi:

a bo ja nie wiem, mówią nam niektórzy, że master ma ładny włos i że szkoda :shake: ,
że wystarczy ze mu tylko tak krótko podetniemy :roll: i ja nie wiem :shake:
a coś się dzieje z tym włosem po ścięciu jak już odrośnie?? jest jakiś inny :eviltong: ?? bo ja się na tym nie znam :oops:

Posted

Dobry wieczór Moi Mili :loveu:

ciesze się, ze mój "łysolek" przypadł Wam do gustu :razz: :razz: w takim razie mam jeszcze kilka jego fot :lol: i zmykam na dzisiaj ...

tył :D

DOBRANOC :loveu: