Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 [COLOR=purple]Qrcze, czy u Was też jest tak paskudnie za oknem jak u mnie:angryy: :angryy: ?? Od 2 h sypie to cos okropnego z nieba, i na sam widok już mi się robi niedobrze :placz: :placz: Kiedy to cholerstwo białe nas opuści :placz: :placz:[/COLOR] Quote
Basia&Safi Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 dagus tez bym chciala zeby to sie juz skonczylo :placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 [quote name='basiulka22tychy']dagus tez bym chciala zeby to sie juz skonczylo :placz:[/quote] [COLOR=purple]już nie pamietam kiedy zima nam tak doskwierała. Trzyma od listopada, to juz 5 m-c lekka przesada :placz: Jeszcze gdyby szło pomyslec o jakims fajnym lecie gdzie kazdego dnia dogrzewałoby słoneczko i temp była by fajna 30st ach marzenie :placz:[/COLOR] Quote
an3czka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][COLOR=purple]Madziu ciiicho :eviltong: [/COLOR] [COLOR=purple]Dzisiaj miałam na 8, no ale ... :oops: i do 15 :oops: [/COLOR] [COLOR=purple]Moja klasa wymyśliła, zebysmy dzisiaj jechali na te targi bo nam sie w szkole nie chce siedziec ... pojechalonas koło 8, ale nie wiem czy ktos z tej 8 tam dotarł :cool3: :cool3: Do domku wróciłam koło 13:30 :multi: [/COLOR][/quote] [COLOR=teal][I][B]Ty wagarowiczko!:eviltong: :multi:[/B][/I][/COLOR] [quote name='Daga_i_Oskar'][COLOR=#800080]Qrcze, czy u Was też jest tak paskudnie za oknem jak u mnie:angryy: :angryy: ?? Od 2 h sypie to cos okropnego z nieba, i na sam widok już mi się robi niedobrze :placz: :placz: Kiedy to cholerstwo białe nas opuści :placz: [/COLOR]:placz:[/QUOTE] [COLOR=teal][I][B]U nas paskudnie jeszcze nie jest, ale chyba będzie, bo zaczął padać cholerny śnieg:angryy: [/B][/I][/COLOR] [B][I][COLOR=#008080][/COLOR][/I][/B] Quote
madzia20sosnowiec Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][COLOR=purple]Qrcze, czy u Was też jest tak paskudnie za oknem jak u mnie:angryy: :angryy: ?? Od 2 h sypie to cos okropnego z nieba, i na sam widok już mi się robi niedobrze :placz: :placz: Kiedy to cholerstwo białe nas opuści :placz: :placz:[/COLOR][/quote] dagula ja byłam w tej paskudnej pogodzie z gajkiem na dworze...nie pytaj jak wygląda :angryy: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 [SIZE=4][COLOR=purple]Z serii Nafi&Oskar[/COLOR][/SIZE] [COLOR=purple][/COLOR] [SIZE=4][COLOR=purple]Cześc Oskar, super ze wpadles, pobawimy sie?[/COLOR][/SIZE] [IMG]http://img222.imageshack.us/img222/9198/p10100921hm.jpg[/IMG] [COLOR=purple][SIZE=4]Nie!!!!! Spadaj!!!:cool3: :cool3: :cool3:[/SIZE] [/COLOR] [IMG]http://img219.imageshack.us/img219/1976/p10101140iy.jpg[/IMG] [COLOR=purple][SIZE=4]A może jednak ?? :lol: :lol:[/SIZE] [/COLOR] [IMG]http://img219.imageshack.us/img219/4756/p10101066ux.jpg[/IMG] [SIZE=4][COLOR=purple]Ile razy mam Ci powtarzac - Nie?!!![/COLOR][/SIZE] [IMG]http://img487.imageshack.us/img487/1879/p10101245df.jpg[/IMG] [SIZE=4][COLOR=purple]no dobra, dobra - juz sobie ide ...[/COLOR][/SIZE] [IMG]http://img473.imageshack.us/img473/5995/p10101182ik.jpg[/IMG] [COLOR=purple]c.d.n[/COLOR] Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 [quote name='an3czka'][COLOR=teal][I][B]Ty wagarowiczko!:eviltong: :multi:[/B][/I][/COLOR] [COLOR=teal][I][B]U nas paskudnie jeszcze nie jest, ale chyba będzie, bo zaczął padać cholerny śnieg:angryy: [/B][/I][/COLOR] [/quote] [COLOR=purple]Aniu tylko na 2 lekcjach mnie nie było, jakos ciezko z łózka było wstac :eviltong: A pogoda jest rzeczywiscie fatalna, nic sie nie chce, nawet z psem wyjsc, bo caly mokry wróci :roll:[/COLOR] Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']dagula ja byłam w tej paskudnej pogodzie z gajkiem na dworze...nie pytaj jak wygląda :angryy:[/quote] [COLOR=purple]Madziu ... domyslam sie :shake: :angryy:[/COLOR] [COLOR=#800080][/COLOR] [COLOR=#800080][/COLOR] [COLOR=#800080] ja z piesiami :oops: [/COLOR] [COLOR=#800080][IMG]http://img219.imageshack.us/img219/6740/p10101092fj.jpg[/IMG][/COLOR] Quote
an3czka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][SIZE=4][COLOR=purple]Z serii Nafi&Oskar[/COLOR][/SIZE] [COLOR=purple][SIZE=4]Nie!!!!! Spadaj!!!:cool3: :cool3: :cool3:[/SIZE] [/COLOR] [IMG]http://img219.imageshack.us/img219/1976/p10101140iy.jpg[/IMG] [SIZE=4][COLOR=purple]Ile razy mam Ci powtarzac - Nie?!!![/COLOR][/SIZE] [IMG]http://img487.imageshack.us/img487/1879/p10101245df.jpg[/IMG] [COLOR=purple]c.d.n[/COLOR][/quote] [COLOR=teal][I][B]Hahahahaha!![/B][/I][/COLOR] [COLOR=teal][I][B]Od tej strony Oskarka nie znałam. Kto by pomyślał, że to taka bestia!:diabloti: :eviltong: [/B][/I][/COLOR] Quote
madzia20sosnowiec Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] [COLOR=#800080]ja z piesiami :oops: [/COLOR] [COLOR=#800080][IMG]http://img219.imageshack.us/img219/6740/p10101092fj.jpg[/IMG][/COLOR][/quote] :loveu: :loveu: :loveu: dagula a co to oskarek taki niedobry dla nafi?:eviltong: Quote
an3czka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] [COLOR=#800080]ja z piesiami :oops: [/COLOR] [COLOR=#800080][IMG]http://img219.imageshack.us/img219/6740/p10101092fj.jpg[/IMG][/COLOR][/quote] [COLOR=teal][B][I]Coś Ty taka zawstydzona? Ładna dziewczyna jesteś. Pokazuj się częściej[/I][/B][/COLOR]:cool3: :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 [COLOR=purple]Aniu, Madziu[/COLOR] [COLOR=purple][/COLOR] [COLOR=purple]pieski ze soba tak zawsze wychodza, ze tylko kiełki widaz z ... zadowolenia :cool3: Oskar za Nafim wręcz przepada. Jak go widzi np z okna to az piszczy ze szczescia no i nie pozostaje nic innego jak wyjsc z nim na dwór zeby sie wyszalał hihi. Wariatki szaleja ze soba najbardziej na ogródku, gdzie maja przestrzen tylko i wyłacznie dla siebie, wtedy to smigaja tak ze tylko kurzy sie za nimi :cool3: :cool3: Na pewno jak sie ociepli to sie razem wybierzemy i porobimy im fotki :lol: :lol:[/COLOR] [COLOR=purple]A no zawstydzona bo jakos siakos nie podoba mi sie ta fotka, ale dałam ze wzgledu na piesie :eviltong: :lol:[/COLOR] Quote
an3czka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] [COLOR=purple]A no zawstydzona bo jakos siakos nie podoba mi sie ta fotka, ale dałam ze wzgledu na piesie :eviltong: :lol:[/COLOR][/quote] [COLOR=teal][I][B]Dobra, dobra. Ty już się nie tłumacz[/B][/I][/COLOR]:eviltong: :lol: [COLOR=teal][I][B]Akurat na tym zdjęciu widać je najbardziej!;) [/B][/I][/COLOR] Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 [quote name='an3czka'][COLOR=teal][I][B]Dobra, dobra. Ty już się nie tłumacz[/B][/I][/COLOR]:eviltong: :lol: [COLOR=teal][I][B]Akurat na tym zdjęciu widać je najbardziej!;) [/B][/I][/COLOR][/quote] [COLOR=purple]heh no Oskarutka widac :eviltong:[/COLOR] Quote
Cimi Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 [quote name='an3czka'][COLOR=teal][I][B]Ty wagarowiczko!:eviltong: :multi:[/B][/I][/COLOR] [/QUOTE] A ty nie wagarowałaś :lol: ? Bo mi sie to ostatnio często zdarza :lol: :evil_lol:.. Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 [quote name='Cimi']A ty nie wagarowałaś :lol: ? Bo mi sie to ostatnio często zdarza :lol: :evil_lol:..[/quote] [COLOR=purple]No widzisz Aniu, nie tylko ja lubie sobie zrobić czasem wolne od szkoły, albo po prostu od kilku lekcji :eviltong:[/COLOR] [COLOR=purple]Agata, a Ty w tym roku tez maturka??[/COLOR] Quote
Yorkies Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Daguś, Uroczy ten twój portrecik z piesiami! :loveu: A pieski miały dośc... hmmm agresywne? spotkanko :cool1: :lol: Quote
an3czka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][COLOR=purple]heh no Oskarutka widac :eviltong:[/COLOR][/quote] [COLOR=teal][I][B]Ale na innych zdjęciach lepiej[/B][/I][/COLOR]:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 [quote name='Yorkies']Daguś, Uroczy ten twój portrecik z piesiami! :loveu: A pieski miały dośc... hmmm agresywne? spotkanko :cool1: :lol:[/quote] [COLOR=purple]hmm .. agresywme? Raczej nie. One dla siebie nigdy nie sa agresywne, jeszcze sie nie zdarzylo zeby Oskar ugryzł Nafiego, on sie do niego tak szczerze po prostu uśmiecha :lol: :lol:[/COLOR] Quote
an3czka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 [quote name='Cimi']A ty nie wagarowałaś :lol: ? Bo mi sie to ostatnio często zdarza :lol: :evil_lol:..[/quote] [COLOR=teal][I][B]Haha jasne. W drugim semestrze klasy maturalnej byłam na matematyce tylko dwa razy, a zdawałam z niej maturę. Bałam się, że mnie babka nie dopuści i polazłam do niej, taka skruszona. Babka do mnie: "Anka, no coś ty. Przecież ty umiesz nie?" A ja na to "umiem" i już.:lol:[/B][/I][/COLOR] Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 [quote name='an3czka'][COLOR=teal][I][B]Ale na innych zdjęciach lepiej[/B][/I][/COLOR]:lol:[/quote] [COLOR=purple]ech czepialska :eviltong:[/COLOR] Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 [quote name='an3czka'][COLOR=teal][I][B]Haha jasne. W drugim semestrze klasy maturalnej byłam na matematyce tylko dwa razy, a zdawałam z niej maturę. Bałam się, że mnie babka nie dopuści i polazłam do niej, taka skruszona. Babka do mnie: "Anka, no coś ty. Przecież ty umiesz nie?" A ja na to "umiem" i już.:lol:[/B][/I][/COLOR][/quote] [COLOR=purple]No ładnie .. ładnie - czego my sie tu dowiadujemy :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR] [COLOR=purple]Ja tez zdaje maturke z maty, ale wziełam sobie ja jako dodatkowy przedmiot, bo boje sie ze moge jej nie podołac, jak zobaczylam te wyniki z probnych i przykłady :crazyeye:[/COLOR] Quote
Cimi Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][COLOR=purple]Agata, a Ty w tym roku tez maturka??[/COLOR][/QUOTE] Nie nie :multi:, mi pozostał jeszcze jeden rok :bigcool:, ale w tym roku chyba będę stawiać pierwsze kroki w kierunku egzaminu państwowego z niemieckiego :roll: i muszę zacząć się przygotowywać. Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 [COLOR=purple]Czasem to zazdroszczę Ci tego roku, a czasem to sie ciesze, ze juz koncze i nie bede musiala ogladac tej szkoły. Chciałabym miec to juz za soba :roll: A jaki to państwowy egz z niemka Cie czeka? O co chodzi? Ubiegasz sie o obywatelstwo niemieckie??[/COLOR] Quote
Cimi Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][COLOR=purple]Ja tez zdaje maturke z maty, ale wziełam sobie ja jako dodatkowy przedmiot, bo boje sie ze moge jej nie podołac, jak zobaczylam te wyniki z probnych i przykłady :crazyeye:[/COLOR][/QUOTE] Matko matma to nie dla mnie :lol:. W gimnazjum byłam całkiem dobra, ale w LO spadam coraz niżej :lol:. Zresztą babka mówi, że jesteśmy najgorszą klasą pod względem matematycznym jaką kiedykolwiek uczyła :evil_lol:. Ja to chyba zdaje biologie.. nad chemią się zastanawiam, ale nie wiem czy podałam :roll: i jeszcze niemiecki dwujęzyczny, zeby uchronić się od angielskiego :lol:. Quote
Recommended Posts