Daga_i_Oskar Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 evaxon napisał(a)::cool3: Daga jaki śliczny banerek i Avatar:cool3: A dziękuję, dziękuję - cieszkam się, że moje dzieło:eviltong: się spodobało :cool3: anetta napisał(a): Aahhaahahha jaki konik polny jest z niego :lol::lol: http://img168.imageshack.us/img168/2010/p1010166go3.jpg wyglada jakby sie zebami trzymal :grin::grin: No tak przykleili go kropelką i trzymał się zębami :evil_lol: Quote
Teklunia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): :crazyeye: Ale on dzielny! Niesamowite... Wspina sie jak kot :-o Ja zawsze wiedzialam ze Oskarek jest naj naj naj :D Podoba mi sie bannerek :) Quote
Daga_i_Oskar Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Teklunia napisał(a)::crazyeye: Ale on dzielny! Niesamowite... Wspina sie jak kot :-o Ja zawsze wiedzialam ze Oskarek jest naj naj naj :D Podoba mi sie bannerek :) Ciesze się w takim razie, że się nie zawiodłaś na nim :lol: :lol: A za "podobanie sie bannerka" dziękuję :cool3: Tak w ogóle to witam wszytskich :p Własnie wrócilismy z Oskarkiem z dlugiego spacerku z pieskami mojego kuzyna. Oba to posokowce bawarskie, no i mój mały to teraz chodzi cały w skowronkach, bo się zakochał :loveu: Nawet jesc nie chce :shake: i od czasu do czasu "próbuje" wyć pod drzwami :lol: Mam kilka fotek, jednak nie sa one najlepszej jakości, bo i pogoda ku temu nie sp-rzyjała. Jak doszlismy do parku zaczęło padać, wśród drzew było ciemno no zdjęcia jakie są takie są. Cola lecą dwa wampiry do nas :evil_lol: :evil_lol: Oskarek próbuje jakoś poderwać Cole jak na faceta przystało :razz: A potem ona go popdrywala, az mu sie pysio uśmiechał :cool3: No i idzie "zakochana para" Oskar&Cola :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Oskar od Coli nie oderwał się ani na 5 sekund, wszędzie chodził za nią, w kazdy krzak musiał wejść, bo przecież Cola tam poszła. Ja to mogłam dla niego w ogóle nie istniec, bo nawet na mnie nie zwracal uwagi :lol: Hihi z dominacją nie poszło mu już tak łatwo jak z zaprzyjaźnieniem sie :evil_lol: Oskar udawadnia Coli, że jest prawdziwym facetem pokazując swoje wdzięki :cool3: a tutaj zdjęcie niczym z miłosnej sceny - Cola az zaslonisła sie uszami :lol: :lol: Quote
ewelinabuck Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 oskarek sliczniasek a jak mu sie oczka swieca:loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 ewelinabuck napisał(a):oskarek sliczniasek a jak mu sie oczka swieca:loveu: :loveu: Cześć Ewelinko :multi: Cola rozgląda się za Oskarkiem ale ten oczywiscie w mgnieniu oka znalazł sie spowrotem przy niej Coluś no weź mnie troche pogłaskaj po brzuszku :lol: :lol: haha Oskar tutaj wyszedł jak tak imały, napalony Yorkuś :evil_lol: :cool3: adoratorzy(Pako i Oskar) byli zawsze blisko "dopeczki" Coli :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Oskarek i Cola świetnie się czuli w swoim towarzystwie i na wzajem się zaczepiali :lol: Cola w całej okazałaosci Pako- w trakcie szczekania :razz: I znudzone zdjęciami psy :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 cos mi sie wydaje ze oskarek sie zakochal:lol: Quote
Tehya Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Przepiękne fotki:) Oskar jaki zakochany:loveu: Aż mu się oczy świecą:lol: . Hihi powiedzcie mi, czy pieska tego wsadzono do kontaktu? Quote
Daga_i_Oskar Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaki dumny No ba! w koncu nie na co dzien moze sie pokazywac w towarzystwie takiej suczki :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Tehya napisał(a):Przepiękne fotki:) Oskar jaki zakochany:loveu: Aż mu się oczy świecą:lol: . Hihi powiedzcie mi, czy pieska tego wsadzono do kontaktu? Nie trzeba go było wsadzac do kontaktu, wystarczylo go poznac z suczka :evil_lol: :evil_lol: A to już ostatnia porcja fotek :) Cola&Pako Pako Oskarek podbija szczyty :cool3: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ulalalala ! :loveu: Daga tyyyle zdjęć basenowych - chyba powinniście być z Oskarkiem - podrywaczem trochę rozmoczeni :cool3: . Quote
leemonca Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 No i idzie "zakochana para" Oskar&Cola :loveu: zdjęcia mówią same za siebie - zakochany Oscarek :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Ulalalala ! :loveu: Daga tyyyle zdjęć basenowych - chyba powinniście być z Oskarkiem - podrywaczem trochę rozmoczeni :cool3: . Haniu - ja to miałam niedosyt tych basenowych kąpieli :cool3: ale jak widać pogoę wykorzystaliśmy maxymalnie, bo w taką jaką mamy obecnie bym sobie tylko ppatrzyła na basen :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 leemonca napisał(a):zdjęcia mówią same za siebie - zakochany Oscarek :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: O tak! To była miłość od pierwszego wejrzenia, bo pieski wcześniej się nie znały ;) Quote
Alka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Daguś , super foteczki :multi:, Oskarek w roli amanta, czarujący :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Alka napisał(a):Daguś , super foteczki :multi:, Oskarek w roli amanta, czarujący :loveu: Cześc Aluś, super, że już jesteś :multi: Amantowy Oskarcio macha ogonkiem :p Quote
g_o_n_i_a Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Hej Dagulko Musze przyznać, ze masz prześliczny banerek :loveu: :loveu: A Oskarek akrobata - cudny, jak się dzielnie spina do Pańci, tak bardzo, bardzo Ją kocha :loveu: Quote
Patikujek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 OOOOOOOOOOOOO ALE BASEN A jak fajowo sobie psiak radził:o:o:o Quote
Daga_i_Oskar Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Dzień doberek :multi: bigos, gonia, Pika, Patikujek, dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy ponownie :razz: U nas kolejny szarobuty dzionek, ale na szczęscie nie pada :multi: Pies mi przesypia całe dnie, nic mu sie nie chce robic w taka pogodę-tak jak mi :lol: To kilka fotek z zabaw z piłeczka :p Oskar niecierpliwy mówi " no chodź juz :lol: Pozdrawiamy :multi: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 fajne foty jak zawsze:p Oskarek śpi w taką pogodę :crazyeye:Ozzy szaleje , bez przerwy marudzi i trzeba sie z nim bawić , a na spacerki brać gumowe piłeczki :p Quote
Daga_i_Oskar Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):fajne foty jak zawsze:p Oskarek śpi w taką pogodę :crazyeye:Ozzy szaleje , bez przerwy marudzi i trzeba sie z nim bawić , a na spacerki brać gumowe piłeczki :p Tak, Alus on strasznie reaguje na taka zmiane pogody. Jeżeli jest pochmurno i niedaj boze pada deszcz to tak jakbym psa nie miała hihi Quote
Recommended Posts