Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pati i Daisy']Napewno odwiedzę ponownie i to nie jeden raz:eviltong::cool3:
Czekamy na nowe zdjęcia;)

to cieszymy się bardzo :p

Dzieńdoberek :multi:

jeszcze zaległe foty, których nie zdażyłam ostatnim razem vstavić :eviltong:

ach :loveu: moja całusna dzidzia :loveu:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

ostatnie fotki i zmykam ;)

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Jaki on śliczniutki, a jaką ma piłeczke fajną:cool3: Oskarek na 2 zdjęciu: tak wygląda szczęśliwy pies!:loveu:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Cześć dziewczynki, dziękujemy za odiwedzinki :multi: :multi:

Oskarek macha do Was ogonkiem dziękując za te wszytskie miłe słowa.

Cholewcia nawet na normalny spacerek nie można sie wybrac, bo leje, leje i leje - juz sie zbrzydlo, ja chce slonce !!

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Oj Dagunia :mad: Takie zdjęcia wstawiać :mad: Męska część dogomani tonie w hektolitrach ślinach :eviltong: a damską część spala zazdrość :diabloti: :-o

Posted

Cześć Daga :loveu:
Długo nas nie było, ale Oskarek nic się nie zmienił :loveu:
Ta piłeczka to nie kocia przypadkiem :cool3:

http://img201.imageshack.us/img201/562/p1010147fl8.jpg" class="ipsImage" alt="">

Posted

[quote name='Nugatowa']Oj Dagunia :mad: Takie zdjęcia wstawiać :mad: Męska część dogomani tonie w hektolitrach ślinach :eviltong: a damską część spala zazdrość :diabloti: :-o

no co Ty :eviltong: ostatnio tutaj męska część nic, a nic nie zagląda, więc bez obaw :eviltong:

[quote name='madziasto4']
Cześć Daga :loveu:
Długo nas nie było, ale Oskarek nic się nie zmienił :loveu:
Ta piłeczka to nie kocia przypadkiem :cool3:

Cześć Madziu :multi:
No wiesz w tym wieku to ciężko o jakiekolwiek zmiany, chyba że takie fryzjerskie, a póki co robimy przerwe bo chlodem nam powiało :eviltong:
A piłeczka rzeczywiscie taka jakby kocia, ale Oskarek ja bardzo lubi bo moze ja schowac w buzi :eviltong:

Dzień doberek wszytskim i milego dnia zyczymy :razz:

Posted

Czesc Daga!!
Ale mnie dawno nie bylo u Ciebie, az wstyd:oops: Specjalnie nie mialam czasu, a teraz to juz wogle nie bede go miala:roll: Wpadlam sie przywitac i poogladac troche fotek przystojnego kawalera:loveu: Nic, a nic sie nie zmienil przez ten czas.

Pozdr,

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']no co Ty :eviltong: ostatnio tutaj męska część nic, a nic nie zagląda, więc bez obaw :eviltong: - no wlasnie! "Gdzie ci mezczyzni...???"""

Posted

Witam :p

Jak to dobrze ujrzeć łącze internetowe i móc wejśc na dogomanię :lol: Przez 2 tyg byłam odcięta od tego wirtualnego świata i to nie z mojej przyczyny, a z powodu "mającen na wszystko czas" neostrady :angryy: :angryy:
Założyliśmy ją bo poprzedni nam coś szwankował no i postanowiliśmy zrezygnować, ale przez co ja tu przechodziłam wchodząc dziennie na neta i sprawdzając czy jest połaczenie miałam ochote pójśc tam i zrezygnować z tego :eviltong: Dzisiaj zadzwoiłam tam, zrobiłam awanture no i prosze ... jestem :cool3:

Mam takie okropne zaległości, że nie wiem kiedy się z nimi uporam. Zarówno ogromne braki w Waszych galeriach jak i w Naszej - zdjęć się nazbierało trochę :)

Na zlocie w Morsku tak mi się podobało, że w poniedziałek zrobiłam tam sobie wycieczke i mam kilka(dziesiąt) zdjęć. A i nawet na skałki z Oskarkiem doszliśmy :lol: :lol: Po czym ja wymiękałam po pierwszym podejściu w góre, a mały bieał niczym źrebaczek nie tracąc sił. Za to następne 2 dni odsypiał tak, ze tylko na siku wychodził :cool3:

Ale sie ciesze, ze jetem spowrotem tutaj :lol: I stwierdzam, ze komputer bez internetu to tak jkaby go w ogóle nie było :evil_lol:

Pozdrawiamy :p