Radek Posted March 8 Posted March 8 Kilka razy już trafiłem na ten obrazek. I za każdym razem pocą mi się oczy. Quote
szajbus Posted March 21 Author Posted March 21 Balbisiu, to już 10 lat kiedy to cholerne raczysko wyrwało Cię z naszych objęć. 10 lat, ale czy jest nam lżej? Nie! Jest inaczej, bo czas uczy tylko, jak żyć z bólem, który już zawsze będzie częścią nas. Mam nadzieję, że z Psonią, Zuzią, Bamboszkiem i innymi psinkami tworzycie zgraną drużynę na tęczowych łąkach, że jesteście tam szczęśliwe. Dziękujemy Ci Skarbie za to, że nam zaufałaś, że nas pokochałaś, za wspólnie spędzone lata. Byłaś, jesteś i zawsze będziesz w naszych sercach i naszej pamięci. Kochamy, tęsknimy, pamiętamy Quote
Radek Posted March 21 Posted March 21 Na pewno tam na nas czekają. W zdrowiu i w dobrym humorze. Quote
Radek Posted April 27 Posted April 27 Ta pamięć cały czas jest żywa. I zadziwiająco świeża, wiele pamiętam jakby to było wczoraj. 1 Quote
Radek Posted May 3 Posted May 3 U mnie ta pamięć bardziej żywa w ostatnich dniach, bo kolejna rocznica się zbliża. Quote
Radek Posted May 17 Posted May 17 A nam się w weekend na wspomnienia zebrało. Dużo rozmawialiśmy o naszych pożegnanych przyjaciółkach. O charakterystycznych zachowaniach, zwyczajach. Miło było wspominać dobre chwile. Quote
Recommended Posts