Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GRATULACJE!!!!:laola:
Una jest piekna:lol: Ale wrazenia estetyczne sa twoja zasluga:evil_lol:
Jestem tu czestym gosciem, choc nie zostawiam po sobie znaku:shake:
Podziwiam artyzm!!!

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Ojej, jeden nieopatrznie napisany SMS i jakie efekty! :oops: :multi: :oops: :multi:
[/quote]

Nieopatrznie napisany ?... O Ty... :mad: :evil_lol:

Jedyne co moge sobie zarzucic, to to, ze pochwalilam sie za Ciebie ! :lol: :lol: :lol:

Posted

[SIZE=4]ale sie cieszę[/SIZE], :multi: :multi: :multi: :mdrmed: :klacz: :klacz: :klacz: :smilecol: :cool2: :Cool!: :bigcool: :bigcool: :laola:
[SIZE=5][COLOR=red]GRTAULUJĘ [/COLOR][/SIZE]z całego serca [B]Marysiu[/B], wyściskaj[B] Une[/B]

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Powiem krótko - Una chyba wyczuła rangę wystawy, bo pokazała się pięknie! Biegała równo i lekko (wgapiona we mnie! :lol:), stała też całkiem ładnie :multi: :multi:
[/quote]

Una prezentowała się wspaniale.miałam okzajze podziwiać:p .
Gratulacje:laola:

Posted

ja rowniez gratuluje :lol:
wiesz kurce szukalam was i szukalam i nie znalazlam, tyle ze Unke w autku widzialam pozniej przed hala :pa jak juz zobaczylismy naszego znajomego co znim jechac mielismy do dom, to z oddali was widzialam ale juz nie mialam jak podejsc... co za pech
czekam na foteczki
pozdrawiam

Posted

Szczerze mowiac juz nie moge sie doczekac poniedzialku ;) Mam nadzieje, ze Marysia nie da nam dluzej czekac (prawda Marysiu ? :razz: ) i najpozniej w poniedzialek wieczorem powkleja tu te swoje piekne i cudownie artystyczne zdjecia !!! :lol:

Posted

Marysiu - bylo mi baaardzo milo poznac Cie osobiscie ! :loveu:
I mam nadzieje na kolejne spotkania, najlepiej w nieco mniej nerwowej i mniej 'zabieganej' atmosferze :lol:
Serdecznie pozdrawiam !

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]PS.Wyslalam Ci PW.[/COLOR][/SIZE]

Posted

Gratuluję, Marysiu!
Miałam przyjemność oglądać Was na ringu na żywo. Ślicznie się Una prężyła :)
NIestety nie mogłam za bardzo podejść, bo moje maleństwo nie było w nastroju do kontaktów. Więc tyko poobserwowałam sobie Ciebie z boku. Następnym razem się przywitam i pogratuluję już osobiście, obiecuję :loveu: (kupię psu klatkę). Jeszcze raz gratuluję!!!

Posted

Raaany, ileż gratulacji!! :crazyeye: :loveu: Jesteście cuudowni!! :loveu: :loveu: :loveu:

Zdjęć siebie z ringu nie mam niestety - wciąż nie rozwiązałam problemów z bilokacją ;) . Ale wiem, że kolega robił, na pewno mi coś przyśle :multi:
Co mam Wam mówić - dumna jestem z Uny przeogromnie :cool1:

[B]JinnyAl[/B] a ja tak bardzo chciałam Cię poznać :placz:

Pozdrawiam cieplutko
zwłoki Marysi i jak zwykle niezmordowana Una