Vogue Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 GRATULACJE!!!!:laola: Una jest piekna:lol: Ale wrazenia estetyczne sa twoja zasluga:evil_lol: Jestem tu czestym gosciem, choc nie zostawiam po sobie znaku:shake: Podziwiam artyzm!!! Quote
Honey Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Ojej, jeden nieopatrznie napisany SMS i jakie efekty! :oops: :multi: :oops: :multi: [/quote] Nieopatrznie napisany ?... O Ty... :mad: :evil_lol: Jedyne co moge sobie zarzucic, to to, ze pochwalilam sie za Ciebie ! :lol: :lol: :lol: Quote
olcha Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 :multi: :multi: :multi: [B][SIZE=5]BRAWO!!!!!!!!!!!!!! :klacz: :klacz: :klacz:[/SIZE][/B] Pzdr. Quote
KaRa_ Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 A wiecie jaka Una byla wpatrzona w Marycie na ringu:razz: Quote
Jupi Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [SIZE=4]ale sie cieszę[/SIZE], :multi: :multi: :multi: :mdrmed: :klacz: :klacz: :klacz: :smilecol: :cool2: :Cool!: :bigcool: :bigcool: :laola: [SIZE=5][COLOR=red]GRTAULUJĘ [/COLOR][/SIZE]z całego serca [B]Marysiu[/B], wyściskaj[B] Une[/B] Quote
Alicja Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [I][B]:laola::terazpol::laola: Gratulki dla Uny i Marysi:multi::multi::multi: [/B][/I] Quote
Jureja Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Powiem krótko - Una chyba wyczuła rangę wystawy, bo pokazała się pięknie! Biegała równo i lekko (wgapiona we mnie! :lol:), stała też całkiem ładnie :multi: :multi: [/quote] Una prezentowała się wspaniale.miałam okzajze podziwiać:p . Gratulacje:laola: Quote
Klaudia :-) Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Gratulacje dla Uny i oczywiście dla Ciebie Marysiu:-) Czekam na fotki:-) Quote
Olynda Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [CENTER][SIZE=7][COLOR=Red]Gratuluje !!![COLOR=SandyBrown] Czekam na fotki !!! [COLOR=Yellow]Dużo fotek !!![/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [B]Marysiu[/B] mimo, że gratulowałam osobiście to jeszcze raz - [B]GRATULACJE !!![/B] Melduję iż mam kilka Unkowych zdjęć z ringu, ale wkleję gdzieś w poniedziałek dopiero :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [quote name='Taura'] P.S [B]Paula[/B] kupiłam w końcu obroże Dinowi :lol:[/quote] O a my cały czas latalismy z tymi dwoma ;-) Jaką? Quote
dbsst Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 GRATULACJIE Marysiu alez mas zpiękna coore ;) :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
shangri_la Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 ja rowniez gratuluje :lol: wiesz kurce szukalam was i szukalam i nie znalazlam, tyle ze Unke w autku widzialam pozniej przed hala :pa jak juz zobaczylismy naszego znajomego co znim jechac mielismy do dom, to z oddali was widzialam ale juz nie mialam jak podejsc... co za pech czekam na foteczki pozdrawiam Quote
Honey Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Szczerze mowiac juz nie moge sie doczekac poniedzialku ;) Mam nadzieje, ze Marysia nie da nam dluzej czekac (prawda Marysiu ? :razz: ) i najpozniej w poniedzialek wieczorem powkleja tu te swoje piekne i cudownie artystyczne zdjecia !!! :lol: Quote
Agnes Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 ja tez sie przylaczam do gratulacji :):multi::multi::multi: Quote
an3czka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 [I][B][SIZE=5][COLOR=red]Gratuluję Wam dziewczyny!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B][/I] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
gochgoch Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 [FONT=System]o Boszzzzzzz.... znowu sukcesy..... :evil_lol: GRATULUJEMY!!!!! :multi:[/FONT] Quote
anetta Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Gratki dla Marysi i Uny :klacz::klacz::klacz::laola: Quote
Olynda Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 marysiu gdzie jestes !!!? :lol: i gdzie fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 [B]Marysiu[/B] jestem papugą i Bandzior ma takiego rogza jak Una:lol: :eviltong: Ale uznałam, że tylko ten mi kolorem do mojego Bandziocha pasuje:razz: Quote
Honey Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Marysiu - bylo mi baaardzo milo poznac Cie osobiscie ! :loveu: I mam nadzieje na kolejne spotkania, najlepiej w nieco mniej nerwowej i mniej 'zabieganej' atmosferze :lol: Serdecznie pozdrawiam ! [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]PS.Wyslalam Ci PW.[/COLOR][/SIZE] Quote
JinnyAl Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Gratuluję, Marysiu! Miałam przyjemność oglądać Was na ringu na żywo. Ślicznie się Una prężyła :) NIestety nie mogłam za bardzo podejść, bo moje maleństwo nie było w nastroju do kontaktów. Więc tyko poobserwowałam sobie Ciebie z boku. Następnym razem się przywitam i pogratuluję już osobiście, obiecuję :loveu: (kupię psu klatkę). Jeszcze raz gratuluję!!! Quote
Marysia_i_gończy Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Raaany, ileż gratulacji!! :crazyeye: :loveu: Jesteście cuudowni!! :loveu: :loveu: :loveu: Zdjęć siebie z ringu nie mam niestety - wciąż nie rozwiązałam problemów z bilokacją ;) . Ale wiem, że kolega robił, na pewno mi coś przyśle :multi: Co mam Wam mówić - dumna jestem z Uny przeogromnie :cool1: [B]JinnyAl[/B] a ja tak bardzo chciałam Cię poznać :placz: Pozdrawiam cieplutko zwłoki Marysi i jak zwykle niezmordowana Una Quote
Recommended Posts