Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madzia to ok. 6 letnia sunia. Trafiła do schroniska Kundelek w 2005 roku po likwidacji schroniska w Starachowicach. Tutaj odchowała swoje szczenięta, które już dawno znalazły domki. Madzia początkowo nie ufała ludziom. Stopniowo jednak coraz bardziej się otwierała. Była pogodna aż zdarzył się wypadek. Kolega z boksu tak ją uderzył, ze uszkodził jej oczko. Oczko niestety zostało usunięte, Madzia bardzo cierpiała, nie pomagały leki... Po tym wypadku Madzia bardzo źle się czuła. Była przerażona, nie ruszała się z miejsca. Ponownie trzeba było starać się o jej zaufanie. Możliwe, ze ten wypadek wywołał wspomnienia ze Starachowic... Madziulka wróciła do tamej uśmiechniętej Madzi. Znów jest pogodna, wesola, chociaż... Tak naprawde brakuje jej domku. Madzia jest zdrowa, wysterylizowana, grzeczna i spokojna. Ma komplet szczepień, jest odrobaczona...

Kontakt:
Schronisko "Kundelek"
Rzeszów, Ul. Ciepłownicza
Nowy telefon: 510-170-788
mail: [email protected]

Bannerek:

• Replies 987
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madziuńka jest urocza, a szczeniaki słodziutkie. Myslelismy, że do jednego z jej szczeniaków uśmiechnie się szczęscie - jacyś ludzie przyjechali do schroniska i chceli szczeniątka zobaczyć. Powidzieli, ze musza się jeszcze zastanowić, ponieważ w domu posiadają 10 letniego psa. Oby jakiemuś malemu z Madziuli poszczęściło się! :angel:

Posted

jejjcia a ja właśnie szukałam tego wątku bo mam chętnego na psiaka jakiegoś z okolic Zamościa, Rzeszowa - gonia - czy na stronie schroniska macie aktualne psiaki??? on chciał Manhattana, ale jego już nie ma u Was więc podsuniemy mu inne psiaki

Posted

Malwaszka, na stronie w dziale psów do adopcji sa wszystkie aktualne psiaki. Ale prócz tego w schronisku są inne psiaki, które nigdy nie były na stronie... Ja polecałabym słodkiego, bodajże 7 miesięcznego Fryderyka - w sobotę zrobiła mu P. Małgosia zdjęcie i jest na stronie. Jest naprawde uroczy.
Manhattan znalazl wreszcie domek juz jakis czas temu. :angel: