g_o_n_i_a Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Madzia to ok. 6 letnia sunia. Trafiła do schroniska Kundelek w 2005 roku po likwidacji schroniska w Starachowicach. Tutaj odchowała swoje szczenięta, które już dawno znalazły domki. Madzia początkowo nie ufała ludziom. Stopniowo jednak coraz bardziej się otwierała. Była pogodna aż zdarzył się wypadek. Kolega z boksu tak ją uderzył, ze uszkodził jej oczko. Oczko niestety zostało usunięte, Madzia bardzo cierpiała, nie pomagały leki... Po tym wypadku Madzia bardzo źle się czuła. Była przerażona, nie ruszała się z miejsca. Ponownie trzeba było starać się o jej zaufanie. Możliwe, ze ten wypadek wywołał wspomnienia ze Starachowic... Madziulka wróciła do tamej uśmiechniętej Madzi. Znów jest pogodna, wesola, chociaż... Tak naprawde brakuje jej domku. Madzia jest zdrowa, wysterylizowana, grzeczna i spokojna. Ma komplet szczepień, jest odrobaczona... Kontakt: Schronisko "Kundelek" Rzeszów, Ul. Ciepłownicza Nowy telefon: 510-170-788 mail: [email protected] Bannerek: Quote
agat21 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Piekne szczeniątka, a mama taaaka dumna! :D Quote
Kosma Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Moja misiowata imienniczka :wink: i ślizcne szczeniaki!@ Quote
g_o_n_i_a Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 Madziuńka jest urocza, a szczeniaki słodziutkie. Myslelismy, że do jednego z jej szczeniaków uśmiechnie się szczęscie - jacyś ludzie przyjechali do schroniska i chceli szczeniątka zobaczyć. Powidzieli, ze musza się jeszcze zastanowić, ponieważ w domu posiadają 10 letniego psa. Oby jakiemuś malemu z Madziuli poszczęściło się! :angel: Quote
g_o_n_i_a Posted August 27, 2005 Author Posted August 27, 2005 W ciągu tygodnia szczeniaki Madzi znalazły domek. Ale Madzia została w schronisku... Czy ktoś ją pokocha? Quote
malawaszka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 jejjcia a ja właśnie szukałam tego wątku bo mam chętnego na psiaka jakiegoś z okolic Zamościa, Rzeszowa - gonia - czy na stronie schroniska macie aktualne psiaki??? on chciał Manhattana, ale jego już nie ma u Was więc podsuniemy mu inne psiaki Quote
Kosma Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 nieźle, że szczeniaczki znalazly tak szybko dom.Oby i Madzia znalazła szybko domek :kciuki: Quote
g_o_n_i_a Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 Malwaszka, na stronie w dziale psów do adopcji sa wszystkie aktualne psiaki. Ale prócz tego w schronisku są inne psiaki, które nigdy nie były na stronie... Ja polecałabym słodkiego, bodajże 7 miesięcznego Fryderyka - w sobotę zrobiła mu P. Małgosia zdjęcie i jest na stronie. Jest naprawde uroczy. Manhattan znalazl wreszcie domek juz jakis czas temu. :angel: Quote
g_o_n_i_a Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Madziulka wcąż jest w schronisku... Quote
BarbaraMaria Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Hop!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: Quote
Recommended Posts