Asiaczek Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [b]Matrix[/b] - czy po tak efektownym zwycięstwie [b]BIS 1[/b] nadal wybierasz się do Zabrza? pzdr. Quote
KUMPELka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 [quote name='mausa']KUMPELka zgłoszenie doszło i jest OK[/quote] Bardzo bardzo dziękuję :hand: Quote
brazowooka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 A czy mozna sprawdzic czy sznaucer sredni pieprz sol doradea od Kobyliho potoka zostala przyjeta czekam na jakies informacje pozdrawiam ania Quote
PSYLLA Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 [quote name='brazowooka']A czy mozna sprawdzic czy sznaucer sredni pieprz sol doradea od Kobyliho potoka zostala przyjeta czekam na jakies informacje pozdrawiam ania[/quote] masz informacje na pw :) Quote
brazowooka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 wiem dziekuje za taka mila informacje i prosze o wicej takich przyjemnych wiesci!!! Quote
aniaDark Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Hmmm, do kiedy przyjmujecie zgłoszenia? Ja się zagapiłam i właśnie widzę, że jesteście "czynni" we wtorki i środy - a nim teraz odszukam w papierkach zgłoszenie, to trochę czasu minie... :-? Quote
mausa Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Zgłoszenia przyjmujemy do 18, możesz przesłać je mailem, nie zapomnij o kopi rodowodu nowy adres [email][email protected][/email] Quote
TESSI Posted September 14, 2005 Author Posted September 14, 2005 Zgloszenia sa jeszcze przyjmowane do 20.09.05.Ale to tylko u nas w oddziale.A po 20.09 juz koniec przyjmowania !!! Quote
matrix..... Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 [quote name='Asiaczek'][b]Matrix[/b] - czy po tak efektownym zwycięstwie [b]BIS 1[/b] nadal wybierasz się do Zabrza? pzdr.[/quote] do Zabrza nie jadę teraz jeszcze tylko wystawa w Rybniku a potem Tata i na tym kończymy sezon wystawowy :) Quote
Kika Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 mausa a dużo jest dalmasków? I co dostanę jak przyjadę? :wink: 8) Quote
Kika Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 [quote name='mausa']Kika nawet nie pytaj o dalmaśki :([/quote] Czemu mam nie pytac : teraz dwa psy i pewnie jedna suka z okolicy są zgłoszone 8) Quote
ursus Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 tu by trzeba raczej zapytać czy wogóle jakieś są zgłoszone :-? Quote
mausa Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 na stronie naszego oddziału jest już gotowy formularz zgłoszenia, kto się zagapił z wysłaniem może to nadrobić :wink: [url]www.zabrze.zkwp.pl[/url] Quote
aniaDark Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 [quote name='mausa']Zgłoszenia przyjmujemy do 18, możesz przesłać je mailem, nie zapomnij o kopi rodowodu nowy adres [email][email protected][/email][/quote] Wysłałam, ale w załączniku mam tylko jedną stronę rodowodu zeskanowaną. Przy drugiej stronie skaner odmówił posłuszeństwa (to ta, gdzie wpisuje się zmiany właścicieli, osiągnięcia itp.) :roll: i co teraz? Bo zmiana właściciela nastąpiła, a tego na pierwszej stronie nie widać. Quote
Elitesse Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 zglaszac niezglaszac ?? oto jest pytanie ! Quote
ursus Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 a czemu by nie ?? sezon się kończy............... Quote
Eclairs Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Mam pytanko: Czy jeśli dzisiaj wyślę zgłoszenie mailem a ksero rodowodu i potwierdzenie wpłaty dopiero w poniedziałek (19.09.05) pocztą to psiurek zostanie przyjęty na wystawę? Quote
Besa Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 My tez będziemy. Afra - weterany, Cera chyba pośrednia (tak ją chyba mąż zgłosił). We wtorek byliśmy jedynymi basset houndami zgłoszonymi, może tak juz zostanie? Ale nic nie wiem o tej sędzinie. Wiem tylko, że sędziowała dość często dobermany. Quote
Eclairs Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Dzięki za ekspresową odpowiedź! :lol: Quote
Draczyn Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 [quote name='mausa']Zostanie :) wysyłaj :wink:[/quote]A czy przewidywane są jakieś zmiany sędziów. Kto ostatecznie sędziuje buldogi francuskie. My już zgłosiliśmy, ale chcielibyśmy wiedzięć, czy nie będzie żadnych zmian, bo mamy kawał drogi i szkoda by było na próżno jechać Quote
Recommended Posts