Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Supper temat a jesczez lepiej oglada sie "mistrzów" wykonywania koczków u Yorków. [b]Malwinko [/b]supper supper i jesczez raz supper. Jak nie ścięłam Oskarito to sama probowalam się uczyc czesac takie koczki i czasami nawet mi to wychodzilo, ale moje dzielo znacznie odbiegalo od Waszych hihi :)

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku jejku dziewczyny aż mi się głupio zrobiło czytając te wszystkie komplementy na temat moich koczków... :oops: aż nie wiem co powiedzieć... :roll:

w każdym bądź razie dziękuje wszystkim za docenienie :calus: :megagrin:

no i póki co starczy lordowych koczków niech wykażą się inni :P bo nie będę jush Lordem przynudzać i tematu zapychać :bigcool:

pozdrawiam :fadein:

Posted

Malwinka Hola hola, nie myśl ,że nam się tu wymigasz. Zadekarowałas zrobienie sesji fotograficznej krok po kroku "top knot"
[b]Maciuś[/b] Ty też nam się tu wykaż, przeciesz takie umiejetności to masz w genach po pięknej mamusi,POzdrowienia dla Pani Mamusi.

[b]Malwinka[/b]a Lordzika nam nie żałuj, ON jest taki słodki-czy te oczy mogą kłamać?Chyba nie

Posted

[b]Maciuś[/b]
Potwierdziłes zgłoszenie na wystawe?Trochę się boję tej wystawy bo jeśli yorki będa w hali, a przewaznie w Czestochowie tak jest to mam przechlapane, Impresja w Krakowie dziwnie się zachowywała (to mało powiedziane),wygląda na to,że się boi hali, a nie była pierwszy raz. Wystawiana była w Częstochowie,Poznaniu, Opolu i było super, a w Krakowie jakby w nią piorun szczelił.

Posted

:roll: Wszystko możliwe jedne lubia hale , a drugie ni e znoszą.
Może boi się tlumu i tej wrzawy, trzeba z nią wiecej chodzić tak
gdzie duży ruch. :hmmmm:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

[quote name='Itka'][b]Maciuś[/b]
Potwierdziłes zgłoszenie na wystawe?Trochę się boję tej wystawy bo jeśli yorki będa w hali, a przewaznie w Czestochowie tak jest to mam przechlapane, Impresja w Krakowie dziwnie się zachowywała (to mało powiedziane),wygląda na to,że się boi hali, a nie była pierwszy raz. Wystawiana była w Częstochowie,Poznaniu, Opolu i było super, a w Krakowie jakby w nią piorun szczelił.[/quote]

Nawet mi nie mów, ze to na hali będzie :o Niestety Tolka podobnie, na hali głupieje :roll: w KRakwoei to ja nie wiedziałem co się dzieje, bigac kompletnie nie chciciała. Tak zgłoszenie potwierdziłem już i wszystko jest ok :D

Posted

Włąsnie z mamą gadałem i powiedziała, ze wystawa jest na dworze :D :D bo braurdy wystawiała więc wie :D TO nie ma się czym martwić :D No chyba, że Yorki wywalą na hale, ale wątpie :)

• 2 weeks later...
Posted

dziękuję [b]Edytko[/b] :oops:
takie to szkrabiki małe wyszły,ale słodziaki i bardzo kofffane.. ostatnio Toyka nawet zaczęła mnie w nocy bronić :wink: szczekając i powarkując jak rottweiler na wszystko co usłyszy :lol:

Posted

Ja zawsze za Małą trzymam kciuki.Pierwszy raz widziałam Was na wystawie w NDM w list zeszłego roku.Toya miała chyba 5 miesiecy i w klasie baby Ją wystawiałaś.Zapamiętałam Ją od tamtej pory,bo Jej uroda jest bardzo nietypowa.Dla mnie jest śliczniutka.

Posted

[b]Edytko[/b]
jejku,jejku,a to nawet nie widziałam,że z tamtąd nas kojarzysz :oops:
mam nadzieję,że w końcu osobiście się poznamy :wink: będziesz na warszawskiej?
i żeby nie zaśmiecać topicu pare zdjęć uczesanej główki :wink:
[img]http://img314.imageshack.us/img314/9907/zmn34bq.jpg[/img]
[img]http://img314.imageshack.us/img314/9450/zmn59ya.jpg[/img]