Daga_i_Oskar Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Supper temat a jesczez lepiej oglada sie "mistrzów" wykonywania koczków u Yorków. [b]Malwinko [/b]supper supper i jesczez raz supper. Jak nie ścięłam Oskarito to sama probowalam się uczyc czesac takie koczki i czasami nawet mi to wychodzilo, ale moje dzielo znacznie odbiegalo od Waszych hihi :) Quote
elena Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Malwinko, bravo :klacz: , a te Lordzikowe rzęsy... :iloveyou: Quote
Snoopy7 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [b]Malwi[/b] Lordzik jest przepiękny [img]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Midie/36hearteyes.gif[/img] proszę o więcej..... Quote
Yorkies Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Jejku jejku dziewczyny aż mi się głupio zrobiło czytając te wszystkie komplementy na temat moich koczków... :oops: aż nie wiem co powiedzieć... :roll: w każdym bądź razie dziękuje wszystkim za docenienie :calus: :megagrin: no i póki co starczy lordowych koczków niech wykażą się inni :P bo nie będę jush Lordem przynudzać i tematu zapychać :bigcool: pozdrawiam :fadein: Quote
Itka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Malwinka Hola hola, nie myśl ,że nam się tu wymigasz. Zadekarowałas zrobienie sesji fotograficznej krok po kroku "top knot" [b]Maciuś[/b] Ty też nam się tu wykaż, przeciesz takie umiejetności to masz w genach po pięknej mamusi,POzdrowienia dla Pani Mamusi. [b]Malwinka[/b]a Lordzika nam nie żałuj, ON jest taki słodki-czy te oczy mogą kłamać?Chyba nie Quote
Yorkies Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Itko, Ja pamiętam o sejsi i nie martw się będzie :wink: 8) a co do fot lorda to CO ZA DUŻO TO NIEZDROWO... :P 8) pozdrawiam :fadein: Quote
grygy Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [b]Itka[/b] przekazałem pozdrowienia mamie, równierz mam Cię pozdrawia i mówi, zę nie może doczekać się spotkania w Cz-wie :) Quote
Itka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [b]Maciuś[/b] Potwierdziłes zgłoszenie na wystawe?Trochę się boję tej wystawy bo jeśli yorki będa w hali, a przewaznie w Czestochowie tak jest to mam przechlapane, Impresja w Krakowie dziwnie się zachowywała (to mało powiedziane),wygląda na to,że się boi hali, a nie była pierwszy raz. Wystawiana była w Częstochowie,Poznaniu, Opolu i było super, a w Krakowie jakby w nią piorun szczelił. Quote
Daga_i_Oskar Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Itka bedziemy 3mać kciuki i wszytsko pójdzie OK! :) Quote
Alutka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 :roll: Wszystko możliwe jedne lubia hale , a drugie ni e znoszą. Może boi się tlumu i tej wrzawy, trzeba z nią wiecej chodzić tak gdzie duży ruch. :hmmmm: :D dobrego nigdy za wiele Quote
grygy Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='Itka'][b]Maciuś[/b] Potwierdziłes zgłoszenie na wystawe?Trochę się boję tej wystawy bo jeśli yorki będa w hali, a przewaznie w Czestochowie tak jest to mam przechlapane, Impresja w Krakowie dziwnie się zachowywała (to mało powiedziane),wygląda na to,że się boi hali, a nie była pierwszy raz. Wystawiana była w Częstochowie,Poznaniu, Opolu i było super, a w Krakowie jakby w nią piorun szczelił.[/quote] Nawet mi nie mów, ze to na hali będzie :o Niestety Tolka podobnie, na hali głupieje :roll: w KRakwoei to ja nie wiedziałem co się dzieje, bigac kompletnie nie chciciała. Tak zgłoszenie potwierdziłem już i wszystko jest ok :D Quote
grygy Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Włąsnie z mamą gadałem i powiedziała, ze wystawa jest na dworze :D :D bo braurdy wystawiała więc wie :D TO nie ma się czym martwić :D No chyba, że Yorki wywalą na hale, ale wątpie :) Quote
NNikka Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 I co? Cisza? Nikt nie ma zdjęc uczesanej główki? Quote
Magdalena1 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Toya z przodu :wink: [img]http://img239.imageshack.us/img239/6314/zmnt2pe.jpg[/img] Quote
Daga_i_Oskar Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [b]Madzia,[/b] Toyutek jest piękna, nie mogę się na nią napatrzec, a te wloski juz takie dlugie, koczek sliczny ! [img]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Love/l011.gif[/img] Quote
Magdalena1 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [b]Daguś[/b] włoski długie,ale Toyutek wciaż taaaki mały :lol: heh,choć przyznam,że po mazurach schudła sporo,na wadze jednak jej przybyło :wink: Quote
edi,feti,gusia Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Madziu,to ileż Ona teraz waży?P-[rzecież to taka Kruszynka(moja faworytka!) :lol: Quote
Magdalena1 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 dziękuję[b] Edytko[/b].. :wink: Toyuta teraz waży1.5 kg Quote
Daga_i_Oskar Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote]Toyuta teraz waży1.5 kg[/quote] to rzeczywiscie jest maciupka, ale za to Kochana :) Quote
edi,feti,gusia Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 jakiż szkrabik!Słodka,strasznie mi się dzieci Twojej Jawy Madziu podobają,moim zdaniem takie długo się wybarwiające są najpiękniejsze. Quote
Magdalena1 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 dziękuję [b]Edytko[/b] :oops: takie to szkrabiki małe wyszły,ale słodziaki i bardzo kofffane.. ostatnio Toyka nawet zaczęła mnie w nocy bronić :wink: szczekając i powarkując jak rottweiler na wszystko co usłyszy :lol: Quote
edi,feti,gusia Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Ja zawsze za Małą trzymam kciuki.Pierwszy raz widziałam Was na wystawie w NDM w list zeszłego roku.Toya miała chyba 5 miesiecy i w klasie baby Ją wystawiałaś.Zapamiętałam Ją od tamtej pory,bo Jej uroda jest bardzo nietypowa.Dla mnie jest śliczniutka. Quote
Magdalena1 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [b]Edytko[/b] jejku,jejku,a to nawet nie widziałam,że z tamtąd nas kojarzysz :oops: mam nadzieję,że w końcu osobiście się poznamy :wink: będziesz na warszawskiej? i żeby nie zaśmiecać topicu pare zdjęć uczesanej główki :wink: [img]http://img314.imageshack.us/img314/9907/zmn34bq.jpg[/img] [img]http://img314.imageshack.us/img314/9450/zmn59ya.jpg[/img] Quote
Daga_i_Oskar Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 sliczne, perfekcyjne uczesanie, supper Madizu ! Quote
Recommended Posts