Jump to content
Dogomania

~''~Batman vel. JAZZ~''~ od 3.11.06 grzeje juz dupke w swoim domu

Recommended Posts

• Replies 673
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chodzi o aktualny nr klatki.Zawsze w ogloszeniach podaje sie nr.Jest to duze ulatwienie.schronisko jest duze,i nie kazdemu sie chce szukac,a i o infomacje bez numeru jest ciezko.

Posted

:angryy:czy ja seplenie piszac?nie ma aktulanego nr klatki co jest napisane w 1 poscie...trwa przebudowa psy smigaja po schronisku jak tylko sie da...pies ma swoj nr i mozna go znalezc w tej sytuacji po numerze...

Posted

chyba mylisz pojecia:D bo to nie ja wcinam sie w sprawy z ktorymi nie mam nic wspolnego i pozostawiam po sobie tylko problemy...mialam tego nie pisac ale mozesz byc z siebie dumna bo Batmis nie moze wychodzic dzieki Twoim durnym postom na spacery...napisalam jakis czas temu pw do osob z tego tematu i wyrazilam sie w nim jasno ale nie Ty wolisz po swojemu SZKODZAC PSU!!!zadowolona?mam nadzieje ze tak...

i prosze Cie nie wypowiadaj sie juz w tym temacie bo jestes bezczelna zarzucajac mi brak kultury ktora w przeciwniestwie do Ciebie posiadam...

zegnam

Posted

ehh.. kobiety takich klotni na dogo zauwazylam coraz wiecej.. a psow przez to nie ubywa. Darujmy sobie pisanie obrazliwych postow, irytowania kogokolwiek, bo to NIE MA SENSU ... celu jakim jest wyslanie BATMANA do DOMU nie osiagniemy..
On juz za dlugo tam siedzi.. Nie wiem.. Ludzie sie moze boja.. Ale czego...? :|

Zrobmy raz jeszcze akcje ogloszenia! W internecie.. W swoich miastach..
Ale na litosc boska, bez takich uwag..

Posted

no teraz to sobie posiedzi bo dzieki "uprzejmosci" jednej z dogomaniaczek nawet na spacer nie moze wyjsc...a prosilam tyle razy ale nie lepiej udawac madrzejsza...

Posted

..no i na tym zakonczmy ten niezbyt mily akcent Waszych wypowiedzi..
z nadzieja, ze wszyscy uswiadomili sobie, ze bledem jest kombinowanie!
Bo Batman za dobrze na tym nie wyszedl..
A sprzeczki tutaj sa zbędne... wrecz nastawiaj negatywnie do postu.. a czy o to chodzi?

Kostek wierze w Twoje dobre intencje, wierze ze chcesz jaknajlepiej.. Interesujesz sie Batmichem i wiesz z nas wszystkich tu najlepiej co jest dla niego naj-

ALE SKONCZMY Z TYMI NIEPRZYJEMNOSCIAMI

Posted

no niestety ale nikt nie dzowni juz od jakiegos czasu a 2 panow ktorzy sie zglosili okazali sie nieodpowiedzialni bo nawet nie mieli odwagi wyslac glupiej wiadomosci ze pies ich nie interesuje...

Posted

Magya czy mozesz przeslac mi na maila plakacik o Batmisiu?mialam go na dysku ale poszedl sobie bo sie komp popsul a w watku nie moge znalezc:(
bede bardzo bardzo wdzieczna od poniedzialku jak tylko wydrukuje plakaty i ulotki latam i je rozwieszam juz nie mam pomyslow jak znalezc Rudziaczkowi domek:(

Posted

niewiem jak jest na tym Paluchu... niechcieli mnie wpuścić bo powiedzieli ze niemam 18 lat (a mam w tej chwili 17), telefonicznie sie z nimi umawialam ze przyjade i bede chodzic z Wolontariuszka... puścili mnie w bambusa :pissed:. (jak nienazwac tego gorzej).

A jeszcze ten cwaniaczek z recepcjii pod nosem sie podhihiwal :mad::mad:...

Posted

MagYa^^ napisał(a):
juz sie robi Kostek :)

Magya nie zabijesz mnie?prawda...goopia nie sprawdzilam i w ogloszeniu juz na ten rok jest zly nr...powinno byc 1767/05 zapomnialam kompletnie o tym iz od nowego roku nr leca od poczatku:wallbash::wallbash::wallbash: jak mi powiesz jak to sama to zmienie chociaz nie wiem czy tak sie daech ja goopia

Posted

Iworex napisał(a):
niewiem jak jest na tym Paluchu... niechcieli mnie wpuścić bo powiedzieli ze niemam 18 lat (a mam w tej chwili 17), telefonicznie sie z nimi umawialam ze przyjade i bede chodzic z Wolontariuszka... puścili mnie w bambusa :pissed:. (jak nienazwac tego gorzej).

A jeszcze ten cwaniaczek z recepcjii pod nosem sie podhihiwal :mad::mad:...

cwaniaczek?tzn?sprecyzuj prosze bo jestem ciekawa :cool3:

nie chcieli Cie wpuscic na teren schroniska czy z psami na spacer?wiesz telefonicznie to rzadko gdzie da sie cos zalatwiac a tym bardziej na paluchu...co do wolontariatu jest jasno napisane iz z psami wychodza tylko przeszkoleni wolontariusze ktzirzy sa na liscie...juz malo wazne dla nich czy w ogole przychodza wazne ze na liscie widnieje 15 nazwisk i nie jestes w stanie tego podwazyc...:angryy:

Posted

Kostek poszlo... sprawdz, jesli jeszcze jakies poprawki trzeba wprowadzic, to napisz prosze. I jesli ktos jeszcze po plakacik to prosze na PW lub do Kostka :)

BATMANISKO DO DOMU noo..!!!