Kostek Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 czuje sie jak na takie warunki dobrze w boksie jest z psem rasy kundel a nr klatki zmienia sie co jakis czas co napisalam w 1 poscie... Quote
Mala Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Chodzi o aktualny nr klatki.Zawsze w ogloszeniach podaje sie nr.Jest to duze ulatwienie.schronisko jest duze,i nie kazdemu sie chce szukac,a i o infomacje bez numeru jest ciezko. Quote
Kostek Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 :angryy:czy ja seplenie piszac?nie ma aktulanego nr klatki co jest napisane w 1 poscie...trwa przebudowa psy smigaja po schronisku jak tylko sie da...pies ma swoj nr i mozna go znalezc w tej sytuacji po numerze... Quote
Mala Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Mam,do ciebie jeszcze jedna prosbe .Wiecej kultury! Quote
Kostek Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 chyba mylisz pojecia:D bo to nie ja wcinam sie w sprawy z ktorymi nie mam nic wspolnego i pozostawiam po sobie tylko problemy...mialam tego nie pisac ale mozesz byc z siebie dumna bo Batmis nie moze wychodzic dzieki Twoim durnym postom na spacery...napisalam jakis czas temu pw do osob z tego tematu i wyrazilam sie w nim jasno ale nie Ty wolisz po swojemu SZKODZAC PSU!!!zadowolona?mam nadzieje ze tak... i prosze Cie nie wypowiadaj sie juz w tym temacie bo jestes bezczelna zarzucajac mi brak kultury ktora w przeciwniestwie do Ciebie posiadam... zegnam Quote
MagYa^^ Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 ehh.. kobiety takich klotni na dogo zauwazylam coraz wiecej.. a psow przez to nie ubywa. Darujmy sobie pisanie obrazliwych postow, irytowania kogokolwiek, bo to NIE MA SENSU ... celu jakim jest wyslanie BATMANA do DOMU nie osiagniemy.. On juz za dlugo tam siedzi.. Nie wiem.. Ludzie sie moze boja.. Ale czego...? :| Zrobmy raz jeszcze akcje ogloszenia! W internecie.. W swoich miastach.. Ale na litosc boska, bez takich uwag.. Quote
Kostek Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 no teraz to sobie posiedzi bo dzieki "uprzejmosci" jednej z dogomaniaczek nawet na spacer nie moze wyjsc...a prosilam tyle razy ale nie lepiej udawac madrzejsza... Quote
MagYa^^ Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 ..no i na tym zakonczmy ten niezbyt mily akcent Waszych wypowiedzi.. z nadzieja, ze wszyscy uswiadomili sobie, ze bledem jest kombinowanie! Bo Batman za dobrze na tym nie wyszedl.. A sprzeczki tutaj sa zbędne... wrecz nastawiaj negatywnie do postu.. a czy o to chodzi? Kostek wierze w Twoje dobre intencje, wierze ze chcesz jaknajlepiej.. Interesujesz sie Batmichem i wiesz z nas wszystkich tu najlepiej co jest dla niego naj- ALE SKONCZMY Z TYMI NIEPRZYJEMNOSCIAMI Quote
supergoga Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Batmanik - ślicznoto - jeszcze bez domku jesteś. A może twój domek jeszcze z wakacji nie wrócił. Może niedługo przyjedzie? Quote
Kostek Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 kto obserwuje batmanka na allegro??? Quote
paros Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Tydzień temu (16.08) wrzuciłamw necie apel o domek dla Batmanka ale widzę, że nikt nie dzwonił :shake: Quote
Kostek Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 no niestety ale nikt nie dzowni juz od jakiegos czasu a 2 panow ktorzy sie zglosili okazali sie nieodpowiedzialni bo nawet nie mieli odwagi wyslac glupiej wiadomosci ze pies ich nie interesuje... Quote
MagYa^^ Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Słoneczko.. a ja Cie zabieram na góre.. nie wiem cz cos to da.. ale chodz.. idziemy..! Quote
aga.aksa Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Piękne, smutne oczyska szukają cieplego domku! Quote
Kostek Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Magya czy mozesz przeslac mi na maila plakacik o Batmisiu?mialam go na dysku ale poszedl sobie bo sie komp popsul a w watku nie moge znalezc:( bede bardzo bardzo wdzieczna od poniedzialku jak tylko wydrukuje plakaty i ulotki latam i je rozwieszam juz nie mam pomyslow jak znalezc Rudziaczkowi domek:( Quote
Iworex Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 niewiem jak jest na tym Paluchu... niechcieli mnie wpuścić bo powiedzieli ze niemam 18 lat (a mam w tej chwili 17), telefonicznie sie z nimi umawialam ze przyjade i bede chodzic z Wolontariuszka... puścili mnie w bambusa :pissed:. (jak nienazwac tego gorzej). A jeszcze ten cwaniaczek z recepcjii pod nosem sie podhihiwal :mad::mad:... Quote
Kostek Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 MagYa^^ napisał(a):juz sie robi Kostek :) Magya nie zabijesz mnie?prawda...goopia nie sprawdzilam i w ogloszeniu juz na ten rok jest zly nr...powinno byc 1767/05 zapomnialam kompletnie o tym iz od nowego roku nr leca od poczatku:wallbash::wallbash::wallbash: jak mi powiesz jak to sama to zmienie chociaz nie wiem czy tak sie daech ja goopia Quote
Kostek Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Iworex napisał(a):niewiem jak jest na tym Paluchu... niechcieli mnie wpuścić bo powiedzieli ze niemam 18 lat (a mam w tej chwili 17), telefonicznie sie z nimi umawialam ze przyjade i bede chodzic z Wolontariuszka... puścili mnie w bambusa :pissed:. (jak nienazwac tego gorzej). A jeszcze ten cwaniaczek z recepcjii pod nosem sie podhihiwal :mad::mad:... cwaniaczek?tzn?sprecyzuj prosze bo jestem ciekawa :cool3: nie chcieli Cie wpuscic na teren schroniska czy z psami na spacer?wiesz telefonicznie to rzadko gdzie da sie cos zalatwiac a tym bardziej na paluchu...co do wolontariatu jest jasno napisane iz z psami wychodza tylko przeszkoleni wolontariusze ktzirzy sa na liscie...juz malo wazne dla nich czy w ogole przychodza wazne ze na liscie widnieje 15 nazwisk i nie jestes w stanie tego podwazyc...:angryy: Quote
MagYa^^ Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Kostek, ja to poprawie ;) tylko w domku na kompie ten plakat mam. Jak poprawie to wysle ;) Albo zrobie jakis nowyy.. hę? :) Quote
Kostek Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 hmm jak Ci wygodniej jesli masz czas i ochote moze byc i nowy tylko ze ja nie mam innych fotek niz te w watku :( niestety... Quote
MagYa^^ Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Kostek poszlo... sprawdz, jesli jeszcze jakies poprawki trzeba wprowadzic, to napisz prosze. I jesli ktos jeszcze po plakacik to prosze na PW lub do Kostka :) BATMANISKO DO DOMU noo..!!! Quote
Recommended Posts