XXL Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 biedny zapracowany pies a jak mu placisz ? Quote
Alicja Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 XXL napisał(a):biedny zapracowany pies a jak mu placisz ? średnia krajowa :evil: / w towarze :wink: / Quote
Alicja Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 o mało co walnąłbym w aparacik :evilbat: :lol: :lol: :lol: i jeszcze mi ryjek wykrzywiło :oops: Pańcio chciał zabrać piłkę :-? nie dałem :evil: :wink: :wink: Quote
Agga Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a): hahaah a to co...psa sie chowa pod łózko? :o Agga to jest fotel :evilbat: zaraz ci podeślę moje stare okularki :lol: :lol: No sama widzisz kochana, że zdjecia za małe :lol: I znowu duspko ozziego :lol: Ulala ale udka 8) Byłoby co grilowac :lol: Quote
XXL Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 super fotki ozjego widze ze maly ozzy bawi sie rownie mala pileczka haha :D Quote
Alicja Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 XXL napisał(a):super fotki ozjego widze ze maly ozzy bawi sie rownie mala pileczka haha :D piłeczka ulubiona i żadna inna jej nie zastąpi :wink: Quote
sayma Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 no nie co tu zajrze to sie czerwienię :oops: :oops: tyłeczki, uda, brzuszki 8) :D :D Ala chyba niedługa trzeba bedzie tytuł topicu na bardziej erotyczny przerobic :wink: :D :D Quote
Alicja Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 sayma napisał(a):no nie co tu zajrze to sie czerwienię :oops: :oops: tyłeczki, uda, brzuszki 8) :D :D Ala chyba niedługa trzeba bedzie tytuł topicu na bardziej erotyczny przerobic :wink: :D :D oj Sayma i ty też , bo uwierzę że na dogo same cnotliwe panienki siedzą :oops: :wink: No przeciez nie wypada dać tytułu ,, Sexcesy Ozzy'ego R.'' :wink: Quote
Alicja Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 XXL napisał(a):haha czemu nie tytul jak tytul :d poczekamy aż będzie pełnoletni :wink: :lol: Quote
sayma Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 hahahah Ala ja kcemmm taki tytuł :modla: :D A Ozzy nie ma co doopcia jak marzenie :loveu: haha no pewnie ja sie zawsze wstydam :wink: :evilbat: Quote
XXL Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):haha czemu nie tytul jak tytul :d poczekamy aż będzie pełnoletni :wink: :lol: hahah a ozzy nie jest pelno letni kurcze cos ty taki wielki a taki maly tak ? Quote
Alicja Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):haha czemu nie tytul jak tytul :d poczekamy aż będzie pełnoletni :wink: :lol: hahah a ozzy nie jest pelno letni kurcze cos ty taki wielki a taki maly tak ? Ozzy ma 13 miesięcy , więc małolat :wink: Sayma :wink: ja wiem że to ze skromności :wink: /tytuła chyba nie zmienię :oops: :lol: :lol: :lol: Quote
Patka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 fiu fiu juz niedlugo będzie pelnoletni a wtedy ... chodzi mi o Ozzeggo rzecz jasna :D Quote
sayma Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):haha czemu nie tytul jak tytul :d poczekamy aż będzie pełnoletni :wink: :lol: hahah a ozzy nie jest pelno letni kurcze cos ty taki wielki a taki maly tak ? Ozzy ma 13 miesięcy , więc małolat :wink: Sayma :wink: ja wiem że to ze skromności :wink: /tytuła chyba nie zmienię :oops: :lol: :lol: :lol: no i kto tu wstydliwy :wink: :D :D ja jednak głosuje za tym tytułem :evilbat: :D za pół godzinki gapci nastepne fotki wkleje o ile oczywiście moge :fadein: :D Quote
Maga100 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Alicja, ty to nic nie myślisz :-? Jak byś dała tytuł "Sexowne udo pana O.", to wiesz jaką byś miała oglądalność galerii?! Może jakąś umowę na reklamę byś podpisała... Nic w tobie przedsiębiorczości :-? 8) Quote
agabass Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Jaki Ozz jest rozkoszny słodki niunio Quote
sayma Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 :roll: oj znajoma mi ta pozycja, znajoma :wink: :D wiedziałm, że juz gdzieś ja widziałam :D Quote
Alicja Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 sayma napisał(a)::roll: oj znajoma mi ta pozycja, znajoma :wink: :D wiedziałm, że juz gdzieś ja widziałam :D :o Ozzy a skąd ty tą ,, zakopiankę '' dorwałeś :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 sayma napisał(a)::roll: oj znajoma mi ta pozycja, znajoma :wink: :D wiedziałm, że juz gdzieś ja widziałam :D :o a co to? astman długowłosy? :o Quote
Maga100 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): Ozzy a skąd ty tą ,, zakopiankę '' dorwałeś :lol: :lol: :lol: :o :o :o Quote
Alicja Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): Ozzy a skąd ty tą ,, zakopiankę '' dorwałeś :lol: :lol: :lol: :o :o :oMaga to ty nie wiesz co to Zakopianka :o to takie niegdyś sławne kożuchy baranie przywożone z Zakopca :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga to ty nie wiesz co to Zakopianka :o to takie niegdyś sławne kożuchy baranie przywożone z Zakopca :lol: :lol: :lol: oj nie, ja się dziwuję, dlaczego ty, cytując Aggę, zadajesz pytanie Ozziemu? Quote
dbsst Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 te udka Ozziego sa normalnie tak apetyczne ze szok :D :silly: a Gapowaty stworek jest extra taka bardziej krowka niz Gapcia ;) Quote
Alicja Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 dbsst napisał(a):te udka Ozziego sa normalnie tak apetyczne ze szok :D :silly: a Gapowaty stworek jest extra taka bardziej krowka niz Gapcia ;) na ciepło podać czy schłodzone :wink: czekamy na nowe fotki Gapci :wink: Quote
Recommended Posts